-
Poslednjih 5 pesama
- Željko Joksimović - Ima nešto u tom što me nećeš
- U Škripcu - Koliko imas godina
- Kemal Monteno - Vratio Sam Se Zivote
- Magazin - Ginem
- Riblja čorba - Avionu Slomicu Ti Krila
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoChia puding sa borovnicama
Stiže toplije i sunčanije vreme, a sa njim i potreba svakog od nas da jedemo zdraviju i laganiju hranu. Evo jedne odlične ideje za zdravu užinu koja će vam prijati tokom radnog dana...
-
ZdravljeRotkvice i zdravlje: Pune su vitamina i minerala
Iako nisu najčešći izbor kada je reč o salati ili dodatku jelima dobro je da znate da su rotkvice izuzetno zdrave.
Zdravstvene prednosti crne čokoladeUmereno konzumiranje tamne čokolade sa visokim sadržajem kakaa može da obezbedi antioksidante i minerale i može da vam pomogne u zaštiti od srčanih bolesti. Ali može da sadrži i velike količine šećera i kalorija.
-
PutovanjaBriž i Gent: Skrivni dragulji Belgije
Oba grada nude jedinstvene doživljaje, od romantične atmosfere Briža do živopisne istorije i umetnosti u Gentu.
Deset najboljih gradova koji su pozicionirani na plaži: Dva su u TurskojGuardian je objavio listu 10 najboljih obalskih gradova u Evropi. Proverite da li se usaglašavate sa njihovim izborom.
-
PreporučujemoNamirnice koje bi ipak trebalo da držimo u frižideru
Neke namirnice poput jaja i mesa sigurno ćete držati u frižideru, ali postoje i neke druge namirnice za koje uopšte nismo sigurni da li je pametno da ih čuvamo na nižoj temperaturi.
Sezona mrava: Evo kako da ih se rešitePoznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.30 117.12 117.94 CHF 119.05 119.89 120.73 USD 107.95 108.72 109.48
-
Punjene paprike
Napravite ukusne punjene paprike u domaćoj radinosti.
28-07-2022 | 13:31 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Fedcophoto
Sastojci:- kilogram paprika za punjenje
- 600 gr mlevenog mesa
- 2 kašike pirinča
- 1 srednja glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- suvi začin, so, biber
- 2 sveža paradajza
- pola veze peršunovog lista
- ulje za prženjePriprema: Sitno iseckati crni i beli luk, propržiti na ulju pa dodati mleveno meso i nastaviti sa prženjem, dok se meso ne isprži. Skloniti sa vatre, dodati pirinač, začine. Paprike izdubiti, napuniti smesom, poređati u posudu za pečenje. Iseckati peršun i svež paradajz, dodati malo ulja i 2dl vode, malo suvog začina i preliti preo paprika. Staviti u rernu i peći 40-ak minuta na 200 stepeni.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: