Slušate: Muzički mix

Pesma: Riblja čorba - Kad sam bio mlad

Muzički mix
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Riblja čorba - Kad sam bio mlad
    2. Galija - Kad me pogledaš
    3. Jinx - Tamo gdje je sve po mom
    4. Plavi orkestar - Sava tiho teče
    5. Moby Dick - Ljubomoran
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 25. april - 1 - Dodir noći
    2. 25. april - 2 - Dodir noći
    3. 25. april - 3 - Dodir noći
    4. Jurica Pađen - Četvrtak - Mojih 50
    5. 24. april - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Tart sa čokoladom i malinama Tart sa čokoladom i malinama

    Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.

    Testenina sa tikvicama i slaninom Testenina sa tikvicama i slaninom

    Ako nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.

  • Zdravlje
    Sve prednosti vitamina C Sve prednosti vitamina C

    Većina nas već razume koliko je vitamin C važan za naš imuni sistem. Vašem telu je potrebno dovoljno vitamina C dnevno da podrži svoje delovanje kao moćnog antioksidansa, pojačivača enzima, pojačivača apsorpcije gvožđa i još mnogo toga.

    Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska

    Verovatno nikada ne biste pomislili da sok može da vam pomogne u snižavanju povišenog pritiska, ali sada možete da razmotrite ovu opciju.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji

    U potrazi za avanturom često biramo destinacije van naše zemlje, dok mnoga mesta koja su nam blizu ostaju nedovoljno istražena... Savršen odmor moguće je organizovati samo ako se malo udaljite od grada ili posetite deo države u koji nikad niste kročili.

    Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor? Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor?

    Travel novinarka britanskog medija The Guardian Rejčel Dikson izdvojila je pet najboljih evropskih nacionalnih parkova, a vi svakako proverite da li vam se njen izbor dopada.

  • Preporučujemo
    Uklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta Uklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta

    Kuhinjske krpe najčešće i nakon pranja u mašini za veš na najvišoj temperaturi ostaju sa flekama i zato vam je neophodan trik uz pomoć kojeg ćete uvek uspeti da se izborite sa dosadnim mrljama.

    Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova

    Otkrili smo genijalan trik koji se deli društvenim mrežama, a verovatno vam nikada ne bi pao na pamet.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.33 117.15 117.97
    CHF 118.79 119.63 120.47
    USD 108.49 109.25 110.02
  • Povezani članci
  • Mus: Uživajte u izobilju ukusa

    Mus je poslastica koja se priprema lako i brzo i može se konzumirati u svako doba. Donosimo vam nekoliko varijanti ovog deserta.




    16-11-2016 | 12:34 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-Yastremska

     

    Mus od crne čokolade

    Sastojci:
    - 200 g čokolade (sa najmanje 70% kakaa)
    - 5 jaja
    - 150 g šećera
    - 125 ml slatke pavlake

    Priprema: Čokoladu iseći na komadiće i otopiti na pari.Odvojiti belance od žumanaca. Od belanca ulupati čvrst sneg i postupno dodajte 100 g šećera. Slatku pavlaku istući u šlag. Na pari izmiksati žumance, 2 kašike vruće vode i 50 g šećera dok se ne dobije čvrsta masa u koju se postupno dodaju otopljena čokolada (i eventualni dodaci ukusu), zatim dodajte šlag i na kraju sneg. Mus potom mora 4-5 sati da odstoji u frižideru. Za dekoraciju se preporučuju komadići tamne i bele čokolade ili listići mente.

    Mus od bele čokolade:

    Sastojci:
    - 40 g bele čokolade,
    - 60 g neutralne pavlake,
    - 1/4 žumanceta,
    - 10 g putera,
    - 10 g Amaretto likera.

    Priprema: Mutiti sve sastojke na pari 40 minuta. Posle toga ostaviti da se ohladi u frižideru.

    Mus od meda

    Sastojci:
     - 40 g meda,
     - 1/4 žumanceta,
     - 10 g šećera,  
     - 30 g neutralne pavlake,
     - vanilin šećer, želatin,
     - 40 g slatke pavlake. 


    Priprema: Med, žumance, šećer, neutralnu pavlaku, vanilin šećer i želatin mutiti na pari, uz stalno mešanje 30 minuta. Kad masa dobije glatku teksturu, naglo je ohladiti pomoću druge posude sa ledom i nakon toga sjediniti sa umućenom slatkom pavlakom. Ostaviti u frižider da se stegne.

  • Pročitajte i...
    Sladoled Domaći sladoled od jagode i avokada

    Uopšte nije teško napraviti domaći sladoled, a prednosti ovakvog deserta su višestruke. Dobićete savršen slatkiš za vašu porodicu, bez veštačkih aroma, prirodnog ukusa koji će vas kupiti za sva vremena...

    Pita sa jabukama i cimetom Pita sa jabukama i cimetom

    Slatki zalogaj za celu porodicu.

    Brze kakao kuglice Brze kakao kuglice

    Ove kuglice se pripremaju bez pečenja, pa su sjajan izbor deserta ukoliko očekujete nenadane goste ili planirate odlazak na izlet.

    Grilovane breskve Grilovane breskve

    Ukusan letnji desert, koji će obradovati celu porodicu.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: