Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Viktorija - Daj, ne pitaj

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Viktorija - Daj, ne pitaj
    2. Jelena Tomašević - Dobro Jutro Ljubavi
    3. Azra - Usne Vrele Visnje
    4. Bijelo dugme - Da te bogdo ne volim
    5. Knez - Pobjedila si ti
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jelena Jovičić - Petak - Mojih 50
    2. 12. jun - 1 - Dodir noći
    3. 12. jun - 2 - Dodir noći
    4. 12. jun - 3 - Dodir noći
    5. Jelena Jovičić - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Domaći sladoled od nektarina Domaći sladoled od nektarina

    Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.

    Kokos rolat Kokos rolat

    Ako ste ljubitelj kokosa, obavezno obradujte sebe ovim fenomenalnim desertom. Poslužite ga uz kafu ili hladnu limunadu za još bolji ugođaj.

  • Zdravlje
    Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti? Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?

    Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.

    Ubrzajte metabolizam i dovedite liniju do savršenstva! Ubrzajte metabolizam i dovedite liniju do savršenstva!

    Postoji nekoliko jednostavnih i efikasnih načina da podržite svoj metabolizam, od kojih mnogi uključuju jednostavne promene u vašoj ishrani i načinu života.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine! Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine!

    Ako ste planirali solo putovanje u 2025. i tražite destinaciju koja ne nudi samo kulturno obogaćenje već i uzbuđenje i dozu adrenalina, Italija je – prema novom istraživanju – pravo mesto za vas.

    Lisabon je zvanično dom najboljeg luksuznog hotela na svetu! Lisabon je zvanično dom najboljeg luksuznog hotela na svetu!

    TripAdvisor je objavio dobitnike nagrada Travellers’ Choice, otkrivši listu najboljih hotela na svetu – a titula apsolutnog pobednika pripala je jednom portugalskom dragulju.

  • Preporučujemo
    Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna! Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna!

    Limunska kiselina poseduje izuzetnu moć čišćenja i pokazala se kao jedno od najučinkovitijih prirodnih sredstava za održavanje higijene doma. Zahvaljujući svojim antibakterijskim i dezinfekcionim svojstvima, idealna je za sve koji žele da izbegnu upotrebu agresivnih hemikalija i opredele se za zdravije, ekološki prihvatljivije alternative.

    Savet dizajnera: Kombinacije boja koje donose luksuzni izgled prostora Savet dizajnera: Kombinacije boja koje donose luksuzni izgled prostora

    Dizajneri enterijera otkrili su za Homes & Gardens da postoje izvesne kombinacije boja koje da prostoru daju luksuzan izgled.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.39 117.22 118.04
    CHF 124.69 125.57 126.44
    USD 100.98 101.70 102.41
  • Povezani članci
  • Zdrav obrok: Supa od paradajza

    Tokom toplih dana ovo jelo će vas okrepiti i doneti dodatnu energiju.




    30-05-2024 | 12:32 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, kjekol

     

    Sastojci:


    1 kg zrelog paradajza

    1 srednji luk

    2 čena belog luka

    2 šargarepe

    1 krompir (opciono, za gušću supu)

    1 litar bujona od povrća ili vode

    2 kašike maslinovog ulja

    So i biber po ukusu

    Prstohvat šećera (opciono, za balansiranje kiselosti paradajza)

    Svež bosiljak ili peršun za dekoraciju

    Kisela pavlaka ili grčki jogurt za serviranje (opciono)

    Priprema:


    Paradajz operite, oljuštite i iseckajte na komade. Luk, beli luk, šargarepu i krompir ogulite i sitno iseckajte. U velikom loncu zagrejte maslinovo ulje na srednje jakoj vatri. Dodajte iseckan luk i pržite dok ne postane staklast (oko 5 minuta). Zatim dodajte beli luk i pržite još oko 1 minut. Dodajte iseckanu šargarepu i krompir. Kratko pržite povrće, oko 5 minuta. Dodajte paradajz i sve zajedno kuvajte još nekoliko minuta, dok paradajz ne pusti sok. Sipajte bujon ili vodu, dodajte so i biber po ukusu i prstohvat šećera ako koristite. Pustite da provri, smanjite vatru i kuvajte na laganoj vatri oko 20-30 minuta, dok povrće ne omekša. Kada je povrće skuvano, skinite supu sa vatre i ostavite da se malo prohladi. Koristeći štapni blender ili običan blender, izblendajte supu dok ne postane glatka. Ako želite gušću supu, blendirajte duže, a za ređu, dodajte još bujona ili vode. Vratite supu na vatru da se još jednom zagreje, po potrebi dodatno začinite solju i biberom. Poslužite toplu supu, ukrašenu svežim bosiljkom ili peršunom i po želji dodajte kašiku kisele pavlake ili grčkog jogurta.

    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Domaći sladoled od nektarina Domaći sladoled od nektarina

    Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.

    Kineski prženi kupus Kineski prženi kupus

    Chao Baicai je jednostavno jelo koje je idealno za tople dane koji su već tu. Pored toga što se brzo priprema, pa nećete provesti previše vremena pored šporeta, imajte na umu da je ovo jelo lagano i savršeno za obrok koji neće opteretiti organizam.

    Pita sa višnjama Pita sa višnjama

    Na pijaci možemo već da pronađemo sveže višnje, a one su zapravo najbolje za pripremu tradicionalne poslastice koju svi obožavamo...

    Paradajz Saveti koji će pomoći da vam paradajz danima ostane svež i sočan

    Paradajz zaista može da ostane svež danima, pa čak i nedeljama, ako nije previše mekan i zreo. Međutim, veoma je važno da obratite pažnju na način na koji skladištite paradjz, jer postoji jedno mesto koje nikako nije povoljno.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: