-
Poslednjih 5 pesama
- Tony Cetinski - Pisi Propalo
- Željko Samardžić - U ime ljubavi
- Azra - Marina
- Prljavo Kazalište - Ako tražiš nekoga
- Alisa - Sanja
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Kokos kuglice sa malinama
Recept je toliko jednostavan, pa ove kuglice uvek možete pripremati sa decom i prijateljima...
Krem čorba od kukuruza
Ne baš popularna čorba, može lako da postane zvezda vaše trpeze, ako ranije niste imali priliku da je probate...
-
Zdravlje
Dijetetičari tvrde da je ovo najbolje voće za zdravlje creva
Iako papaja nije među najpopularnijim voćkama u našoj zemlji, može se pronaći u bolje snabdevenim marketima i zaista vredi uvrstiti je u ishranu, posebno ako vodite računa o zdravlju creva. Zdravlje organa za varenje danas je jedna od najvažnijih tema u oblasti ishrane, i to s razlogom: ono utiče na mnoge aspekte opšteg zdravlja, od varenja, preko imuniteta, do raspoloženja. Zato nutricionisti sve češće ističu značaj konzumiranja voća, koje obiluje vlaknima, enzimima i korisnim mikronutrijentima.
Letnja iscrpljenost zaista postoji, a evo kako da povratite energiju prema savetima lekara!
Osećate se umorno i bezvoljno? Niste jedini, jer istina je da visoke temperature zaista mogu da vas iscrpe. Taj osećaj ima i ime: letnja iscrpljenost. Prema rečima dr Roberta Klaflina, lekara opšte prakse i sportske medicine iz Arizone, uzrok ove pojave je kombinacija fizioloških reakcija i životnih navika.
-
-
Putovanja
Pet najboljih gradova za digitalne nomade u 2025. godini
Život digitalnog nomada može biti izuzetno ispunjavajući, naravno, ako se pravilno organizuje. Prava i etička opcija smeštaja, fleksibilni radni prostori, prilika da se izgradi nova zajednica i sloboda da se svet istražuje sopstvenim tempom i sve to čini ovaj stil života sve privlačnijim.
Najpotcenjenija ostrva Evrope: Nova lista otkriva skrivena blaga
Meki pesak, tirkizno more i gotovo bez turista? Zvuči savršeno. Planiranje odmora na ostrvu može da bude izazov kada svi hrle na ista, preterano posećena mesta. Rezultat su viši troškovi putovanja, gužve i dugi redovi, a onda san o mirnoj izolaciji polako nestaje.Ipak, ponekad je lepo makar na kratko živeti u iluziji da imate svoje malo ostrvsko utočište.
-
Preporučujemo
Koliko dugo možemo da čuvamo jaja u frižideru?
Jaja su sigurno jedna od najvažnijih namirnica u ljudskoh ishrani. Ako niste vegan i nemate određene zdravstvene tegobe, verovatno uvek imate jaja u frižideru, čak i kada vam sve drugo nestane...
Koliko dugo sveža piletina može da stoji u frižideru?
Piletina je jedna od najzastupljenijih namirnica u domaćinstvima, hranljiva je, zdrava i laka za pripremu. Ipak, zbog rizika od bakterijske kontaminacije, važno je čuvati ga na odgovarajući način.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 123.27 124.14 125.01 USD 99.37 100.07 100.78
-
Zapečene tikvice u rerni
Napravite ukusan i zdrav ručak.
02-12-2016 | 14:44 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Elena Shashkina
Sastojci:- 1 kg tikvica
- 1 čaša kisele pavlake ili kiselog mleka
- 4 komada jaja
- so
- suvi začin
- ulje
- susam
- prezle
Priprema: Tikvice oljuštiti i iseći na deblje kolutove. Posoliti začinom i staviti da odstoji pola sata. Pleh pouljati i staviti u rernu da se zagreje. Jaja penasto umutiti i dodati kiselu pavlaku. Tikvice 1/2 ocediti svaku uvaljati u prezle, poređati kao za musaku u pleh prethodno zagrejan. Preliti polovinom fila. Ponoviti postupak sa tikvicama i ostatkom fila. Posuti susamom. Peći na 200 stepeni od 30 do 40 minuta. Služiti kao toplo predjelo ili glavno jelo uz dodatak. Dodatak može biti belo pileće meso ili faširane šnicle. -
Pročitajte i...
Salata sa junetinom i cveklom
Lagano, zdravo i ukusno, ova salata kombinuje svežinu, pun ukus junetine i blagu slatkoću cvekle u jednom izbalansiranom jelu.
Solyanka: Tradicionalna ruska čorba
Solyanka ima specifičan ukus, pa ako volite da eksperimentšete u kuhinji obavezno pripremite ovu sjajnu čorbu.
Krem čorba od paradajza!
Teško da postoji jelo koje će vam u toku leta više prijati od čorbe od paradajza.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: