Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Denis & Denis - Program tvog kompjutera

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Denis & Denis - Program tvog kompjutera
    2. Goran Karan - Kada zaspu andjeli
    3. Regina - Kad poželiš
    4. Prljavo Kazalište - Sve je lako kad si mlad
    5. Zdravko Čolić - Zar se nismo shvatili
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Tajči - Utorak - Mojih 50
    2. 13. oktobar - 1 - Dodir noći
    3. 13. oktobar - 2 - Dodir noći
    4. 13. oktobar - 3 - Dodir noći
    5. Tajči - Ponedeljak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Musaka sa pire krompirom Musaka sa pire krompirom

    Musaka je mnogima od nas jedno od omiljenijih jela. Ako volite sočniju varijantu musake, pripremite je sa pire krompirom. Po želji, na kraju možete je posuti starim sirom ili trapistom za dodatni šmek.

    Starinski kolač sa šljivama Starinski kolač sa šljivama

    Mirisan, mekan i jednostavan, ovaj kolač sa šljivama savršen je za popodnevnu kafu, posebno kada padaju kiše i jedva čekamo da se opustimo u svojoj kući, pročitamo nešto ili pogledamo omiljenu seriju...

  • Zdravlje
    Namirnice koje ne treba da jedete nakon isteka roka trajanja Namirnice koje ne treba da jedete nakon isteka roka trajanja

    Nisu svi rokovi trajanja fleksibilni, a lekari i nutricionisti objašnjavaju koje namirnice postaju rizične čim pređu svoj bezbedni rok.

    Nova istraživanja: Kako maslinovo ulje štiti mozak? Nova istraživanja: Kako maslinovo ulje štiti mozak?

    Veliko istraživanje, predstavljeno na sastanku Američkog društva za ishranu u Bostonu, otkrilo je da su učesnici koji su konzumirali više od pola kašike maslinovog ulja dnevno smanjili rizik od smrti usled demencije za 28 procenata u poređenju sa onima koji nikada ili retko koriste maslinovo ulje.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Tajni tuneli ispod Koloseuma otvoreni za javnost Tajni tuneli ispod Koloseuma otvoreni za javnost

    Posetioci sada mogu da istraže tajne podzemne tunele ispod rimskog Koloseuma.

    Dvadeset najsrećnijih gradova na svetu u 2025. prema mišljenju lokalnog stanovništva Dvadeset najsrećnijih gradova na svetu u 2025. prema mišljenju lokalnog stanovništva

    Novinari magazina Time Out pitali su više od 18.000 stanovnika gradova koliko ih njihov grad čini srećnim, a evo šta su oni odgovorili.

  • Preporučujemo
    Tri kućna trika sa sodom bikarbonom koji rešavaju probleme za tren Tri kućna trika sa sodom bikarbonom koji rešavaju probleme za tren

    Soda bikarbona, odnosno natrijum-bikarbonat, pravi je heroj svake kuhinje, neizostavan je sastojak u mnogim receptima, ali i moćno sredstvo za čišćenje i neutralisanje neprijatnih mirisa. Jeftina je, lako dostupna i mnogo ekološkija od većine drugih sredstava za čišćenje, pa ne čudi što je stalni član gotovo svakog domaćinstva.

    Koliko dugo mleko zaista može da traje? Evo pravog odgovora Koliko dugo mleko zaista može da traje? Evo pravog odgovora

    Vreme je da jednom zauvek razrešimo dilemu: koliko dugo mleko zaista može da stoji? Neki tvrde da je bezbedno i nekoliko dana nakon isteka roka, dok drugi smatraju da ga treba baciti čim ga otvorite. Pa, gde je istina?

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.35 117.17 117.99
    CHF 125.09 125.97 126.86
    USD 100.10 100.81 101.51
  • Povezani članci
  • Voćni minjoni

    Neodoljivi, ukusni i lepo izgledaju!




    27-06-2016 | 14:48 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto/dzain

     

    Sastojci:

    - 300 g šećera
    - 150 g mlevenih oraha
    - 100 g mlevenih prepečenih lešnika
    - 50 g mlevenog keksa
    - 150 g margarina
    - 100 g crne čokolade
    - 50-100 g istucanog grilijaša
    Za dekoraciju
    - 400-500 g bele čokolade
    - ulje
    - gel boje

    Priprema: Staviti da provri 300 g šećera sa 100 ml vode i kuvati 2-3 minuta. Dodati 150 g mlevenih oraha, 100 g mlevenih prepečenih lešnika, 50 g mlevenog keksa, 100 g crne čokolade i 150 g margarina. Dodala sam i malo istucanog grilijaša sa lešnicima koji mi je ostao kao višak pri pravljenju kolača (možda 50-100 g). Dobro izmešati i još toplo oblikovati pravougaonik ili kvadrat debljine 2-3 cm na ravnoj površini kao bajaderu.
    Hladno seći na kockice 3x3 cmi staviti u zamrzivač 15-ak minuta. Na pari otopiti belu čokoladu (na 100 g čokolade dodati 2 kašike ulja). Prohladiti je i skoro hladnu, ali još tečnu potapati kockice. U ostatak čokolade dodati malo crne pa ćete dobiti boju bele kafe. Za narandžastu i zelenu boju dodavala sam malo gel boje Eterika-Trstenik. Linije i tačkice su takođe od bele čokolade. Uzeti kesicu kojoj se odseče jedan ugao tako da se dobije rupica prečnika oko 1 mm ( najbolje su zip kesice od sjaja), naspe tečna čokolada bela ili obojena i tada se igrajte bojama, linijama, tačkama...

  • Pročitajte i...
    Kokos kuglof Kokos kuglof

    Ako volite brze i mirisne kolače, ovaj jednostavan kokos kuglof biće vaš novi omiljeni desert za hladnije dane...

    Džem od šljiva sa čokoladom Džem od šljiva sa čokoladom

    Jesen i zima su za mnoge nezamislivi bez tradicionalnog džema od šljiva. Evo jednog sjajnog recepta koji potpisuju iskusne domaćice, tvrdeći da će vas ukus očarati.

    Lagani kolač sa jabukama Lagani kolač sa jabukama

    Dan je sve kraći, a noći sve hladnije, pa je možda i pravi trenutak za jedan ovakav "jesenji" recept. Zato zauzmite svoje omiljeno mesto, pustite omiljenu seriju i uživajte u ovom laganom desertu.

    Kiflice Mekane kiflice sa kremom

    Da li postoji neko ko ne voli kiflice sa kremom? Ako ih ranije niste pripremali, imajte na umu da je ovaj recept veoma jednostavan i da je teško da pogrešite sa njim.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: