-
Poslednjih 5 pesama
- Parni Valjak - Zastave
- Denis & Denis - Oaza snova
- Željko Joksimović - Devojka
- Prljavo Kazalište - Marina
- Delca i Sklekovi - Hajde lagano
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Oralna higijena preduslov za zdrave zube i desni
Adekvatna oralna nega od velikog je značaja za očuvanje zdravih zuba i desni.
Opuštajuće vežbe istezanja
Vežbe istezanja preporučljivo je raditi na dnevnom nivou. Bilo da ste jutarnji ili večernji tip, odvojite 20-ak minuta dnevno i opustite telo laganim vežbama istezanja.
-
Putovanja
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
Kapri: Mesto za odmor iz bajke
Kapri je ostrvo u Napuljskom zalivu, koje važi za mondensko letovalište, te predstavlja destinaciju koja privlači turiste iz celog sveta.
-
Preporučujemo
Posluženje za kreativce
Napravite neodoljivo posluženje, bilo da dočekujete ili idete u goste. Tanjir sa namirnicama poređanim u obliku jelke ili neodoljiv kapreze venac daće svakoj trpezi poseban praznični izgled.
Praznična dekoracija stola
Obogatite vašu prazničnu trpezu detaljima koji će ulepšati celokupnu atmosferu.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.51 117.33 118.15 CHF 116.95 117.77 118.60 USD 106.93 107.68 108.43
-
Voćne korpice od šumskog voća
Uživajte u ukusnim voćnim korpicama. Pored toga što izgledaju primamljivo, njihovom ukusu neće niko odoleti.
22-09-2015 | 11:57 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto- merc67
Sastojci:
- 100 g butera
- 75 g šećera
- sok od 1/2 limuna
- na vrh noža soli
- 2 kašike vode
Fil:
- puding od vanile
- šlag
- šumsko voće
Priprema: Pomešati šećer sa limunom i solju, pa dodati u posudu sa brašnom i buterom i zamesiti testo, pa ga ostaviti na hladnom oko jednog sata. Potom ga razviti u koru debljine malog prsta, pa čašom za vodu vaditi pogačice i oblagati limene kalupe. Peći na umerenoj temperaturi da porumene. Izvaditi ih iz pećnice, ohladiti ih pa ih vaditi iz kalupa i porećati na tanjir za služenje. U svaku korpicu sipati po 2 kašike pudinga od vanile, ukrasiti šlagom i staviti komadiće šumskog voća. -
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: