-
Poslednjih 5 pesama
- Parni Valjak - Lutka za bal
- Riblja čorba - Kada padne noć
- Marija Šerifović - Jedan Dobar Razlog
- Valentino - Idu ptice selice
- Tony Cetinski - Zbogom Odlazim
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Salata sa tunjevinom
Ukoliko ste ljubitelj tune, uživaćete u obrok salati pripremljenoj na ovakav način.
-
Zdravlje
Aromatična voda za početak dana
Našem telu je nakon sna potrebna hidratacija, pa se preporučuje da pre kafe, čaja ili bilo kog drugog napitka u vaš organizam unesete vodu. Ovu vodu možete aromatizovati različitim agrumima i povrćem.
Aktivni i kod kuće: Vežbe za jačanje i oblikovanje ruku
Pored treniranja svake regije tela, određenim treninzima možete se fokusirati na gornje ekstremitete. Ukoliko želite da poboljšate tonus, jačinu vaših ruku, oprobajte se u ovim kratkim treninzima koje možete raditi kod kuće.
-
Putovanja
Venecija: Grad mostova
Jedna od veoma popularnih turističkih destinacija Italije je Venecija - grad mostova i kanala, maski i karnevala, veličanstvenih građevina...
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
-
Preporučujemo
Nahranite vaše biljke namirnicama koje imate u kuhinji
Ljuske iskorišćenih jaja i soc domaće kafe mogu se upotrebiti kao dodatak ishrani vaših biljaka.
Sredstvo za čišćenje podova sa esencijalnim uljima
Napravite sredstvo za čišćenje podova od namirnica koje imate u svom domu i obogatite ga neodoljivim aromama esencijalnih ulja.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.45 117.27 118.09 CHF 119.51 120.35 121.20 USD 108.18 108.94 109.70
-
Voćne korpice od šumskog voća
Uživajte u ukusnim voćnim korpicama. Pored toga što izgledaju primamljivo, njihovom ukusu neće niko odoleti.
22-09-2015 | 11:57 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto- merc67
Sastojci:
- 100 g butera
- 75 g šećera
- sok od 1/2 limuna
- na vrh noža soli
- 2 kašike vode
Fil:
- puding od vanile
- šlag
- šumsko voće
Priprema: Pomešati šećer sa limunom i solju, pa dodati u posudu sa brašnom i buterom i zamesiti testo, pa ga ostaviti na hladnom oko jednog sata. Potom ga razviti u koru debljine malog prsta, pa čašom za vodu vaditi pogačice i oblagati limene kalupe. Peći na umerenoj temperaturi da porumene. Izvaditi ih iz pećnice, ohladiti ih pa ih vaditi iz kalupa i porećati na tanjir za služenje. U svaku korpicu sipati po 2 kašike pudinga od vanile, ukrasiti šlagom i staviti komadiće šumskog voća. -
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: