Slušate: Dodir noći

Pesma: Zana - Dodirni mi kolena

Dodir noći
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Zana - Dodirni mi kolena
  2. Film - Ljubav je zakon
  3. Željko Samardžić - Ljubav Na Papiru
  4. Vlado Georgiev - Reci mi da znam
  5. Djordje Balašević - Slovenska
 • Beograd Uzivo
 • Delta city
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. Igor Todorović - Sreda - Mojih 50
  2. 23. februar - 1 - Dodir noći
  3. 23. februar - 2 - Dodir noći
  4. 23. februar - 3 - Dodir noći
  5. Igor Todorović - Utorak - Mojih 50
 • Preporučujemo
  Domaće kuglice od kikirikija Domaće kuglice od kikirikija

  Ukusne kuglice koji se brzo pripremaju.

  Domaće tulumbe Domaće tulumbe

  Napravite ukusne tulumbe u domaćoj radinosti.

 • Naxi aplikacija radio 2
 • Kuća
  Dubinsko čišćenje doma Dubinsko čišćenje doma

  Iako svakodnevno, jednom nedeljno ili u zavisnosti od potreba pribegavamo čišćenju doma, postoje neki elementi čišćenja koje nije potrebno raditi tokom kraćih vremenskih perioda, ali je svakako nužno makar jednom ili dva puta godišnje.

  Vaša deca će biti oduševljena: Napravite sami Vaša deca će biti oduševljena: Napravite sami

  Igra je od neizmernog značaja za pravilan razvoj deteta. Iako igračke uglavnom kupujemo, uvek se možemo oprobati u pravljenju kućica, raketa koje će učiniti da deca izmaštaju neke druge svetove i prepuste se igri unutar njihovih soba.

 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.75 117.57 118.39
  CHF 105.89 106.64 107.39
  USD 96.11 96.79 97.47
 • Povezani članci
 • Viber vodič za predavače

  Rakuten Viber, jedna od vodećih aplikacija za besplatnu i laku komunikaciju na svetu, predstavila je rezultate svoje globalne ankete u kojoj je učestvovalo skoro 185,000 ljudi. Ova anketa – sprovedena u 24 zemalja sveta, među kojima je i Srbija – pokazala je da njeni ispitanici redovno koriste Viberovu platformu uz vodeća digitalna rešenja za elektronsko obrazovanje kako bi pospešili opštu komunikaciju. Više od 70% korisnika širom planete je navelo da će koristiti Viber tokom predstojeće školske godine kako bi ostvarili kontakt sa sve tri glavne grupe sagovornika: roditeljima, nastavnicima i učenicima.




  31-08-2020 | 11:42 | Autor/Izvor: Naxi media

  Foto: Providence PR-Viber promo

   

  Čak i posle više meseci od početka krize izazvane pandemijom virusa COVID-19, obrazovne institucije širom sveta se i dalje bave pitanjem kako je najbolje organizovati nastavu u narednoj školskoj godini. U brojnim zemljama u kojima je odlučeno da se učenici vrate u klupe – propisano je da tom prilikom moraju da održavaju određene mere društvenog distanciranja. Brojne su i zemlje u kojima će biti primenjivan hibridni model - ili će nastava biti sprovođena na daljinu, opcija koja se pokazala popularnom tokom prethodnog perioda.

  Više od 55% Viberovih korisnika u Srbiji koji su učestvovali u anketi o organizaciji procesa obrazovanja sprovedenoj u zvaničnoj Viberovoj Zajednici za našu zemlju smatra da bi školska godina trebala da otpočne predavanjima u učionicama. Isto anketno pitanje je postavljeno i u specijalizovanoj Zajednici za predavače – u kojoj je 58% učesnika istaklo želju da školska godina počne na taj način.

  Bez obzira na okolnosti, svi razmatrani modeli obrazovanja će zahtevati primenu novih metoda za podršku nastavi na način koji obezbeđuje stabilnost u najvišoj mogućoj meri i osigurava pristupačnost svim resursima koje učenici zahtevaju. Viber će podjednako služiti učenicima i predavačima kao dragocena podrška nastavnom procesu – bilo da se on sprovodi u učionicama ili na daljinu, uživo ili putem interneta.

  Prosečno 22% ispitanika koji su učesvovali u anketi naveli su da u svrhu obrazovanja podjednako često koriste Viber za desktop – kao i verziju za mobilni telefon i tablet. Ova praksa je nešto popularnija u Mađarskoj (27%) i Ukrajini (24%) nego drugde. Korisnici Vibera iz ostalih zemalja koje su uzele učešće u ovoj anketi potiču iz regiona zapadne Evrope (Ujedinjeno Kraljevstvo, Francuska i Nemačka) – kao i zemalja regiona Azije/Pacifika, Bliskog istoka i severne Afrike.

  Ističe se podatak da je većina učesnika ankete napomenula da će u predstojećoj godini koristiti Viber za komunikaciju ne samo sa predavačima i učenicima – već i sa roditeljima. Raznovrsna priroda Viberove platforme nudi usluge od video četovanja do grupnih poziva i sprovođenja anketa i osigurana je najvišim nivoom enkripcije, što je čini višestruko korisnom dopunskom alatkom za podršku sprovođenja nastavnog procesa u učionicama ili preko interneta.

  “Pre samo godinu dana budućnost organizacije obrazovnog procesa na daljinu u potpunosti je izgledala sasvim nerealno – ali je, usled krize izazvane pandemijom virusa COVID-19 – to stanovište potpuno opovrgnuto u samo nekoliko nedelja! Kao roditelj, i ja sam koristio Viber kako na najbezbedniji način komunicirao sa svojom decom - koji ih ujedno štiti od zloupotrebe podataka prisutne na nekim drugim platformama. Tokom nekoliko proteklih meseci primetio sam da sve veći broj roditelja, učenika i predavača koristi Viber kako bi ostali u kontaktu jedni sa drugima i nastavili sprovođenje nastave širom planete. Veoma smo ponosni što smo u mogućnosti da ponudimo ovakvu fleksibilnost i bezbednost naše platforme predavačima, učenicima i roditeljima,“ izjavio je Đamel Agaua, generalni globalni direktor kompanije Rakuten Viber.

  Kako bi podržali predavače i sprovođenje obrazovnog procesa u novonastaloj situaciji, Rakuten Viber je pokrenuo brojne domaće Zajednice za predavače širom Evrope koje olakšavaju korišćenje različitih funkcija Vibera za podršku sprovođenja obrazovnog procesa. Takvu specijalizovanu Zajednicu u Srbiji predstavlja Viber vodič za predavače.

  Viber će tokom narednih nedelja predstaviti niz novih funkcija – a među njima i mogućnost sprovođenja kvizova unutar anketa, pisanja podsetnika u Mojim beleškama i nove mogućnosti u medijskoj galeriji. Pri kraju prethodne školske godine, Viber je naširoko korišćen u raznovrsne obrazovne svrhe širom sveta. Na osnovu internog istraživanja koje je Viber sproveo u tom periodu u osam zemalja centralne i istočne Evrope, 65% predavača je navelo da je redovno koristilo Viber kao podršku komunikaciji između predavanja.

 • Pročitajte i...
  Zaštita privatnih razgovora visoko na listi prioriteta Zaštita privatnih razgovora visoko na listi prioriteta

  Viber, jedna od vodećih aplikacija za besplatnu i laku komunikaciju, predstavila je rezultate globalne ankete sprovedene u njenom okviru, u kojoj je učestvovalo oko 340.000 ljudi, otkrivši da 77 odsto korisnika aplikacije širom sveta smatra digitalnu privatnost veoma važnom.

  Viber se oglasio povodom ažuriranih uslova privatnosti korisnika WhatsAppa Viber se oglasio povodom ažuriranih uslova privatnosti korisnika WhatsAppa

  Rakuten Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za besplatnu i laku komunikaciju, izrazila je ogorčenost povodom nedavno ažuriranih uslova privatnosti korisnika WhatsAppa. Iako su do sada korisnici te aplikacije imali izbor da ne dele svoj broj mobilnog telefona sa Fejsbukom, od sada će to biti obavezno – i u vezi sa čim će morati da daju svoj pristanak u narednih 30 dana kako bi uopšte mogli da nadalje koriste svoje naloge na toj platformi.

  Emina Jahovic Stihovi Emine Jahović sada i kao Viber stikeri

  Viber stikeri inspirisani pesmama pop pevačice Emine Jahović od danas su dostupni svim korisnicima.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: