Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Osvajači - Mozda nebo zna

Noć uz Naxi
Naxi Radio
 • Povezani članci
 • Jeste li već odustali od novogodišnjih odluka?

  Verovatno smo, kao i svakog januara, nedavno svi doneli novogodišnje odluke da u predstojećih 12 meseci postanemo najbolja verzija sebe. Međutim, neki od nas već su gotovo i zaboravili na te odluke. Ići ka zacrtanim ciljevima tokom dužeg vremenskog perioda prilično je teško – zapravo, jedini način da ne prekršite svoje novogodišnje odluke jeste da ih uopšte ni ne donosite. Ipak, ukoliko ste odlučni u tome da napravite pozitivne promene u svom životu, znajte da je Viber je vaš verni saveznik. U vezi sa tim, na Viberu ćete pronaći četiri stuba koji će vam pomoći da ostanete dosledni i učiniti vas zdravijim i srećnijim.
  16-01-2023 | 13:31 | Autor/Izvor: Naxi media-Providence-Viber PR

  Foto: Bigstock-djem

   

  Zdravlje

  Redovni preventivni zdravstveni pregledi poboljšaće vaše opšte stanje, a dugoročno će prijati i vašem novčaniku. Počnite tako što ćete sve preglede zakazati odjednom i upisati ih u svoju kalendar aplikaciju. Zatim ih dodajte u Moje beleške (eng: My Notes) na Viberu i napravite podsetnik za svaki od njih jednostavno – jedan dodir i zadržavanje prsta na poruci. Da li ste znali da na Viberu postoji čet-bot posvećen ženskom zdravlju – i to na više jezika, među kojima je i srpski? Putem tog čet bota Svetske zdravstvene organizacije podiže se svest i nude saveti u vezi sa prevencijom raka dojke, a možete dobiti i druge dragocene informacije o temama zdravlja kod žena. Ukucajte „zdravlje žena“ (eng: women's health) u pretragu i počnite da se informišete o najčešćim zdravstvenim stanjima.

  Produktivnost

  Grupni pozivi pomažu da se projekti brže završe jer se momentalno razreši svaka potencijalna zabuna i svi ciljevi se postave odjednom. Viber nudi visokokvalitetne video pozive sa jasnim i čistim zvukom za do 40 ljudi. Možete koristiti i ankete u grupnim četovima kada je potrebno da se donese odluka – tako ćete uštedeti vreme i na demokratičan način skratiti preduge diskusije.

  Hobiji i zabava

  Biti produktivan i usredsređen na važne stvari ne znači da bi trebalo da ignorišete ostale aspekte života – treba se i zabavljati i uživati u slobodnom vremenu. Ravnoteža između konzumiranja i lične kreacije tajna je uspešnog i zadovoljnog čoveka. Uz opcije koje predstavljaju srž aplikacije, Viber nudi mnogo zabavnog sadržaja: počev od široke lepeze igrica i kvizova, preko prilike da stvarate sopstvene komplete stikera i gifova, do razonode putem brojnih objektiva proširene stvarnosti (eng: Augmented Reality Lenses). Osim toga, Viber ima i poseban prozor u kojem se konstantno pojavljuje novi sadržaj koji kreiraju brojni zvanični partneri Vibera. Sve vrste medija, javnih ličnosti, vlade i nevladine organizacije... Lista je beskrajna, a ekran „Istraži“ (eng: explore screen) daje vam brz pogled na najnovije vesti. Primera radi, ukoliko želite da unapredite svoje kulinarske sposobnosti, tu smo za vas – najbolji recepti, onako kako ih vidite na televiziji, čekaju vas na Gastronomad Viber kanalu.

  Porodica

  Središte vašeg sveta jeste porodica – kako biste se osećali spokojno, neće škoditi da im redovno pokazujete ljubav i dajete podršku. Kada se sve sabere i oduzme, najvažniji u životu jesu dobri odnosi, mesto gde se čovek oseća kao deo nečeg većeg i sloboda da se bude svoj. Te vrednosti su i suština Vibera – postarajte se da se povežete sa bližnjima, da naprosto kažete „zdravo“ ili pošaljete neki „mim“ koji je u trendu, i tako im stavite do znanja da mislite na njih. Ne zaboravite da koristite opciju Želje (eng: Wishes), u okviru koje su dostupne čestitke za brojne prilike poput rođendana, imendana i zvaničnih praznika. Biti odvojen od porodice može da bude izazovno, posebno ukoliko usluga rominga nije dostupna. Viber ima rešenje i u tom slučaju, Call Out opcija omogućuje vam da vršite jeftine međunarodne pozive direktno iz Viber aplikacije, i da tako razgovarate čak i s onima koji nemaju instaliran Viber.

  I na kraju, ali ne i najmanje važno – uživanja radi, ali i kako biste pospešili stil života vas i vama bliskih ljudi, koristite Viber stiker paket posvećen zdravlju, produktivnosti i jačanju ličnih veza.

 • Pročitajte i...
  Kako vam Viber može pomoći u organizaciji venčanja? Kako vam Viber može pomoći u organizaciji venčanja?

  Sezona venčanja je uveliko počela, a parovi se najčešće odlučuju da sami organizuju ovaj važan dan koji označava prekretnicu u njihovim životima. Organizovanje venčanja je kompleksan proces koji zahteva istovremeno upravljanje brojnim zadacima, te podrazumeva mnogo poruka i poziva. Viber je platforma koja ide mnogo dalje od tradicionalne komunikacije i nudi brojne servise i funkcije pomoću kojih možete završiti svakodnevne obaveze, ali i organizovati posebne događaje, poput venčanja ili drugih velikih okupljanja. U nastavku Rakuten Viber donosi brojne savete kako pomoću Vibera možete držati organizaciju svog venčanja pod kontrolom, uz optimizaciju resursa:

  Idemooo Srbija: FSS lansirao zvanični Viber objektiv Idemooo Srbija: FSS lansirao zvanični Viber objektiv

  Podrži srpske Orlove pomoću zvaničnog Viber objektiva Fudbalskog saveza Srbije!

  Nasleđe onlajn obrazovanja i uloga čet aplikacija u hibridnom načinu učenja u 2022. godini Nasleđe onlajn obrazovanja i uloga čet aplikacija u hibridnom načinu učenja u 2022. godini

  Iako su karantinske mere koje su uvođene početkom pandemije sada iza nas, onlajn školovanje promenilo je prirodu obrazovanja: svi učesnici uključeni su u školski sistem putem najnovije tehnologije i novih procesa koji su pomogli u ostvarivanju boljih rezultata. Oblast obrazovanja konstantno evoluira i digitalizaciju vidi kao sredstvo za napredak – zato se kombinuju najbolje prakse onlajn obrazovanja i obrazovanja uživo. Upravo tu je prostor za aplikacije za razmenu poruka – one nude efektan i lako dostupan način za najadekvatnije iskustvo učenja, kao i za konstantno usklađivanje između svih aktera.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: