Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Željko Bebek - Zaboravi

Noć uz Naxi
Naxi Radio
 • Povezani članci
 • Viber: Unesite leto u svoje poruke!

  Jedna od najpopularnijih platformi za komunikaciju na svetu, Rakuten Viber, donosi osvežavajuću kombinaciju zabavnih i korisnih funkcija koje će ovo leto učiniti još zabavnijim. U želji da korisnicima omogući trenutke razonode, ali i kvalitetan interaktivni sadržaj za četovanje, Viber je lansirao širok spektar sezonskih AR objektiva stikera i čestitki. A šta se sve to lepo nudi?
  13-07-2022 | 13:56 | Autor/Izvor: Naxi media-Providence-Viber PR

  Foto: Bigstock-djem

   

  Viber je predstavio AR objektive u septembru 2021. i od tada su milioni korisnika sa zadovoljstvom koristili neku od brojnih okvira za ulepšavanje ili gejming interakciju. Za leto 2022. Viber predstavlja 11 tematskih objektiva kroz koje će svako moći da oseti čari leta, gde god se našli. Prekrijte se cvećem, uronite u morski svet, sunčajte se ili se zakopajte u pesku, surfujte na nepreglednim talasima…; otkrijte ovo i još mnogo toga prostim klikom na ikonicu duha na Viber kameri i prosledite ih prijateljima i porodici.

  Po dobroj tradiciji, novi stiker paket posebno posvećen ovom letu je spreman i pomoću njga će svi oni slobodnog duha moći da izraze svoje emocije na ovaj način – moćniji od hiljadu reči! Preuzmite ga zato OVDE.

  Kako leto nudi brojne prilike da zajedno slavimo lepe povode, Viber će vas i u tome podržati kroz posebnan izbor prigodnih čestitki koje će svakome kome ih pošaljete sigurno izmamiti osmehe. Nakon Međunarodnog dana poljubaca 6. jula i Svetskog dana čokolade 7. jula, čekaju nas Međunarodni dan emodžija 17. jula i Svetski dan prijateljstva 30. jula. Digitalne čestitke za ove i ostale povode možete pronaći OVDE.

  Za mnoge ljude astrologija je samo zabava, dok je neki drugi vide kao smernice. Zbog toga nemojte da propustite priliku i osigurajte ostvarenje svojih planova uz kosmičko predviđanje iz Viberovog letnjeg horoskopa.

  Toliko je načina da se zabavite tokom najzanimljivijeg godišnjeg doba – i Viber je spreman da vas u tome podrži. Sve što treba da uradite je da iskoristite neke od ovih gotivnih funkcija koje te čekaju na platformi – i provod je zagarantovan. Ipak, ne zaboravite da nanesete kremu za zaštitu od sunca dok se kuckate na plaži – jer vam u suprotnom ne možemo ni mi pomoći…

  Uživajte u letu, poručuju iz Viber-a!


  O kompaniji Rakuten Viber

  Rakuten Viber povezuje ljude, bez obzira na to ko su ili odakle su. Viber nudi svojim korisnicima niz funkcija kao što su četovi jedan-na-jedan, video pozivi, grupne poruke i ažuriranja i diskusije sa omiljenim brendovima i poznatim ličnostima. Viber obezbeđuje našim korisnicima bezbedno i besplatno okruženje za deljenje emocija. Rakuten Viber je deo Rakuten Group, Inc., svetskog lidera u e-trgovini i finansijskim uslugama, i Zvanična partnerska aplikacije za razmenu poruka i pozivanje NBA tima Golden Stejt Voriors.

 • Pročitajte i...
  Kako vam Viber može pomoći u organizaciji venčanja? Kako vam Viber može pomoći u organizaciji venčanja?

  Sezona venčanja je uveliko počela, a parovi se najčešće odlučuju da sami organizuju ovaj važan dan koji označava prekretnicu u njihovim životima. Organizovanje venčanja je kompleksan proces koji zahteva istovremeno upravljanje brojnim zadacima, te podrazumeva mnogo poruka i poziva. Viber je platforma koja ide mnogo dalje od tradicionalne komunikacije i nudi brojne servise i funkcije pomoću kojih možete završiti svakodnevne obaveze, ali i organizovati posebne događaje, poput venčanja ili drugih velikih okupljanja. U nastavku Rakuten Viber donosi brojne savete kako pomoću Vibera možete držati organizaciju svog venčanja pod kontrolom, uz optimizaciju resursa:

  Jeste li već odustali od novogodišnjih odluka? Jeste li već odustali od novogodišnjih odluka?

  Verovatno smo, kao i svakog januara, nedavno svi doneli novogodišnje odluke da u predstojećih 12 meseci postanemo najbolja verzija sebe. Međutim, neki od nas već su gotovo i zaboravili na te odluke. Ići ka zacrtanim ciljevima tokom dužeg vremenskog perioda prilično je teško – zapravo, jedini način da ne prekršite svoje novogodišnje odluke jeste da ih uopšte ni ne donosite. Ipak, ukoliko ste odlučni u tome da napravite pozitivne promene u svom životu, znajte da je Viber je vaš verni saveznik. U vezi sa tim, na Viberu ćete pronaći četiri stuba koji će vam pomoći da ostanete dosledni i učiniti vas zdravijim i srećnijim.

  Idemooo Srbija: FSS lansirao zvanični Viber objektiv Idemooo Srbija: FSS lansirao zvanični Viber objektiv

  Podrži srpske Orlove pomoću zvaničnog Viber objektiva Fudbalskog saveza Srbije!

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: