-
Poslednjih 5 pesama
- Merlin - Sve Do Medalje
- Bijelo dugme - Bitanga I Princeza
- Sergej Ćetković - Dva minuta
- Oliver Dragojević - Kad mi dodješ ti
- Zdravko Čolić - Pjevam danju pjevam noću
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Ideja za ručak: Ćuretina u vinu
Ako ne pripremate ćuretinu dovoljno često postoji velika verovatnoća da će vas ovaj recept oduševiti. Ovako spremljena ćuretina izuzetno je sočna i aromatična...
-
Zdravlje
Kako pobediti prolećni umor? Pet jednostavnih saveta
Zašto se često osećamo umorno, iscrpljeno i bez energije, uprkos pozitivnoj atmosferi koju sa sobom nosi dugo očekivano proleće? Ovaj fenomen poznat je kao prolećna malaksalost ili prolećni umor.
Simptomi nedostatka vitamina C
Vitamin C je esencijalan za rast i razvoj organizma. Nedostatak ovog vitamina, poznat kao skorbut, nastaje kada telo ne dobija dovoljno vitamina C iz ishrane. Budući da telo ne proizvodi vitamin C, neophodno je unositi ga putem hrane, prvenstveno voća i povrća.
-
-
Putovanja
Najlepše lisabonske bašte ovog proleća otvorene za posetioce
U okviru festivala Jardins Abertos, najlepše zelene oaze Lisabona otvoriće svoja vrata svim ljubiteljima prirode tokom četiri vikenda u maju – i to bez ikakve ulaznice. Inicijativa ima za cilj da „podstakne snažnu i pozitivnu vezu s prirodom“, spajajući održivost sa urbanim načinom života.
Upoznajte čari Samosa: Savršena destinacija za proleće i leto u Grčkoj
Stigli su topli dani, a s njima i sve češće misli o putovanjima, begu iz svakodnevice i trenucima koje možemo provesti na suncu, negde uz more. Kako temperature rastu, raste i želja da otkrijemo nova mesta – ona koja još nisu preplavljena turistima, ali nude sve ono što tražimo od savršenog odmora. Jedna od takvih destinacija krije se u samom srcu Egejskog mora – ostrvo Samos. Iako ne spada u najpoznatije grčke hitove poput Santorinija ili Mikonosa, Samos važi za pravi skriveni dragulj.
-
Preporučujemo
Ofarbajte jaja ove godine uz pomoć sode bikarbone
Ako još uvek ne znate kojom tehnikom ćete farbati uskršnja jaja, ovaj način će vam se sigurno veoma dopasti. Veoma je lako, a rezultat će vas oduševiti.
Trik sa čašom koji može da nam pomogne da se rešimo vinskih mušica
Vinske, odnosno voćne mušice, uskoro će se pojaviti u našim domovima. Ako ih primetite kako lete oko kante za smeće ili posude s voćem i povrćem, isprobajte jednostavan trik sa čašom.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.42 117.24 118.06 CHF 124.84 125.72 126.60 USD 100.97 101.68 102.39
-
Snikers kocke
Napravite neodoljive kockice bogate kikirikijem.
12-12-2016 | 14:23 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Elena Veselova
Sastojci:
- 300g šećera
- 250g margarina ili maslaca
- 2dl vode
- 400g keksa
- 300g neslanog pečenog kikirikija
- 60g čokolade za kuvanje
Glazura:
- 150g čokolade za kuvanje
- 150g šećera
- 30gr margarina ili maslaca
- 1dl vodePriprema: Pomešati šećer i vodu, a nakon što se ugreje dodati margarin i čokoladu uz konstantno mešanje dok se sve ne rastopi i postane sjedinjena smesa. Kikiriki samleti, keks izlomiti, postaviti ih u činiju i preliti rastopljenom masom sa šporeta i sve sjediniti. Ostaviti da se ohladi. Kada se masa ohladi, staviti je na poslužavnik i formirati kolač. Glazuru pripremiti tako što ćete čokoladu i šećer preliti vodom i kuvati uz stalno mešanje dok ne postane gusta masa. Kada masa bude gusto kuvana, dodati maslac i još malo promešati, taman da se rastopi. Malo prohladiti i preliti preko kolača.
-
Pročitajte i...
Krem torta sa bananama i malinama
Ova torta je lagana i sočna i savršeno će se uklopiti u prolećnu atmosferu i toplije dane koji nam stižu...
Fenomenalna baklava sa orasima
Neodoljiva poslastica bogatog ukusa i raskošne arome, koja vraća uspomene na detinjstvo
Domaća pita sa višnjama
Kišni dani nas prosto mame da popodne provedemo uz knjigu, čaj i naravno uz neki poseban desert, a trenutno ništa lepše ne možemo da zamislimo od domaće pite sa višnjama.
Proteinske palačinke sa bananom!
Zamenite poznatu poslasticu zdravijom verzijom čiji će vam se ukus sigurno svideti.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: