-
Poslednjih 5 pesama
- Bajaga - Badem i so
- Hari Mata Hari - Ne zaboravi
- Crvena jabuka - Ne govori više
- Galija - Da li si spavala
- Toše Proeski - Igra bez granica
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Aromatična voda za početak dana
Našem telu je nakon sna potrebna hidratacija, pa se preporučuje da pre kafe, čaja ili bilo kog drugog napitka u vaš organizam unesete vodu. Ovu vodu možete aromatizovati različitim agrumima i povrćem.
Aktivni i kod kuće: Vežbe za jačanje i oblikovanje ruku
Pored treniranja svake regije tela, određenim treninzima možete se fokusirati na gornje ekstremitete. Ukoliko želite da poboljšate tonus, jačinu vaših ruku, oprobajte se u ovim kratkim treninzima koje možete raditi kod kuće.
-
Putovanja
Venecija: Grad mostova
Jedna od veoma popularnih turističkih destinacija Italije je Venecija - grad mostova i kanala, maski i karnevala, veličanstvenih građevina...
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
-
Preporučujemo
Nahranite vaše biljke namirnicama koje imate u kuhinji
Ljuske iskorišćenih jaja i soc domaće kafe mogu se upotrebiti kao dodatak ishrani vaših biljaka.
Sredstvo za čišćenje podova sa esencijalnim uljima
Napravite sredstvo za čišćenje podova od namirnica koje imate u svom domu i obogatite ga neodoljivim aromama esencijalnih ulja.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.46 117.28 118.10 CHF 119.56 120.40 121.24 USD 108.69 109.46 110.22
-
Šejk od jagode
Napravite osvežavajući šejk od jagode.
19-07-2016 | 15:17 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Rawlik
Sastojci:
- 100 g jagoda
- 60 g sećera
- 1,5 dl mleka
- mleveni sveži orah ili lešnik
- malo kokosovog brašnaPriprema: Dobro izmiksati jagode sa sećerom, pa uliti hladno mleko. Postepeno dodavati orahe i kokosovo brašno i neprestano miksati. Dobijenu penastu tečnost sipati u čaše. Služiti sa slamkama i isitnjenim ledom.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: