-
Poslednjih 5 pesama
- Merlin - Šta ti značim ja
- Divlje jagode - Krivo je more
- Sergej Ćetković - Pogledi u tami
- Kerber - Bolje da sam druge ljubio
- Marija Šerifović - Molitva
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoTart sa čokoladom i malinama
Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.
Testenina sa tikvicama i slaninomAko nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
-
ZdravljeSve prednosti vitamina C
Većina nas već razume koliko je vitamin C važan za naš imuni sistem. Vašem telu je potrebno dovoljno vitamina C dnevno da podrži svoje delovanje kao moćnog antioksidansa, pojačivača enzima, pojačivača apsorpcije gvožđa i još mnogo toga.
Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiskaVerovatno nikada ne biste pomislili da sok može da vam pomogne u snižavanju povišenog pritiska, ali sada možete da razmotrite ovu opciju.
-
PutovanjaProduženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji
U potrazi za avanturom često biramo destinacije van naše zemlje, dok mnoga mesta koja su nam blizu ostaju nedovoljno istražena... Savršen odmor moguće je organizovati samo ako se malo udaljite od grada ili posetite deo države u koji nikad niste kročili.
Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor?Travel novinarka britanskog medija The Guardian Rejčel Dikson izdvojila je pet najboljih evropskih nacionalnih parkova, a vi svakako proverite da li vam se njen izbor dopada.
-
PreporučujemoUklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta
Kuhinjske krpe najčešće i nakon pranja u mašini za veš na najvišoj temperaturi ostaju sa flekama i zato vam je neophodan trik uz pomoć kojeg ćete uvek uspeti da se izborite sa dosadnim mrljama.
Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudovaOtkrili smo genijalan trik koji se deli društvenim mrežama, a verovatno vam nikada ne bi pao na pamet.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.33 117.15 117.97 CHF 118.79 119.63 120.47 USD 108.49 109.25 110.02
-
Roštilj: Neodvojiv deo prvomajskih praznika
Prvomajski praznici, po nepisanom pravilu, podrazumevaju boravak u prirodi, druženje i roštiljanje. Ukliko ste veća započeli pripreme za vašu prvomajsku destinaciju, evo par saveta kako da vaš roštilj dovedete do savršenstva.
26-04-2017 | 10:48 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-alexraths
Park, planina, jezero, reka, more...gde god se nalazili najpre proverite da li je dozvoljeno roštiljanje, a onda se upustite u vašu avaturu.
Evo nekoliko koraka na koje bi trebalo obratiti pažnju.
Odabir mesa - rolovano, mešano, pljeskavice, ćevapi...odlučite se za omiljeno i pripremite ga na vreme. Meso nije poželjno zamrzavati, a ukoliko se odlučite za marinadu, trebalo bi znati da meso u njoj može odstojati tri sata pred pečenje. Marinirano meso bi trebalo držati u frižideru.
Osnovne kombinacije sastojaka za marinadu:
- suncokretovo ulje i peršun
- suncokretovo ulje i začinsko bilje
- suncokretovo ulje, začinsko bilje i limun
- korijander, senf, crveni biber, vino i luk
Obuzdajte dim - Ukoliko krene veća količina dima, pokušajte da je obuzdate prskanjem malo vode ili jednostavno prebacivanjem mesa na drugu stranu. Ukoliko se odlučite da pečete povrće, Džejmi Oliver sugeriše da nije potrebno dodavati ulje niti začine, već da pustite a njihov prirodni sok pusti.
Pogledajte kako to radi Džejmi Oliver. -
Pročitajte i...Pripremite se na vreme za boravak u prirodi
Obeležavanje Prvog maja obično podrazumeva boravak u prirodi, te posetu popularnih izletišta. Ukoliko ste produženi vikend rešili da provedete organizujući izlet, donosimo vam nekoliko smernica kako da njegovu pripremu učinite lakšom, te sa sobom ponesete sve potrebne stvari koje će vreme provedeno u prirodi učiniti komfornim i nezaboravnim.
Radno vreme pijaca za vaskršnje praznikeJavno komunalno preduzeće Beogradske pijace najavljuje da će sve pijace koje posluju u sastavu ovog preduzeća, u petak, subotu i ponedeljak 14, 15. i 17. aprila, raditi po uobičajenom radnom vremenu od 6 do 19 časova, navodi se na sajtu beograd.rs.
Radno vreme zanatskih i trgovinskih objekata za vreme vaskršnjih i prvomajskih praznikaPrema odredbama Odluke o radnom vremenu zanatstva i trgovine na teritoriji grada Beograda, privredni subjekti koji obavljaju ove delatnosti radiće prema izmenjenom rasporedu za vaskršnje i prvomajske praznike, saopšteno je iz Sekretarijata za privredu, navodi se na sajtu beograd.rs .
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: