Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Željko Samardžić - Nije za te

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Željko Samardžić - Nije za te
    2. Time - Da li znaš da te volim
    3. Željko Joksimović - Ledja o ledja
    4. Marina Perazić - Južni ritam
    5. Riblja čorba - Evo ti za taksi
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. In memoriam - Bora Đorđević - Petak - Mojih 50
    2. In memoriam - Bora Đorđević - Četvrtak - Mojih 50
    3. 11. septembar - 1 - Dodir noći
    4. 11. septembar - 2 - Dodir noći
    5. 11. septembar - 3 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Napravite sami domaći falafel! Napravite sami domaći falafel!

    Pripremite ukusno i aromatično jelo, bogato hranljivim sastojcima i izuzetno zdravo...

    Riblje pljeskavice sa povrćem Riblje pljeskavice sa povrćem

    Isprobajte ove sjajne riblje pljeskavice, imajući u vidu da se baš pripremaju baš brzo i lako i da su idealno rešenje ako želite da pojedete nešto zdravo. Ove riblje pljeskavice obožavaju i deca, pa im možete uvek ponuditi kao opciju za užinu...

  • Zdravlje
    Jabuke kao izvor zdravlja: Obavezno pojedite jednu svakog dana! Jabuke kao izvor zdravlja: Obavezno pojedite jednu svakog dana!

    Sigurno ste čuli da konzumiranje jedne jabuke dnevno može da vam obezbedi zdrav život i spreči odlazak kod lekara. Iako nam je danas potpuno jasno da na zdravlje utiču mnogobrojni faktori, zdravstvene prednosti ovog voća nikako ne bi trebalo da zanemarimo...

    Ubedljivo najbolja vežba za stomak, leđa i noge Ubedljivo najbolja vežba za stomak, leđa i noge

    Plank je vežba koja donosi najveće benefite za telo, a ne treba vam nikakva oprema ni posebno za nju.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Plaža Tulum u Meksiku: Najlepši beli pesak na svetu Plaža Tulum u Meksiku: Najlepši beli pesak na svetu

    Plaža u Meksiku ima najbelji pesak na svetu, i to prema naučnim istraživanjima. Studija je pokazala da se najbelji pesak na svetu nalazi na plaži Tulum, šest milja dugoj oazi u Rivijera Maji, Meksiko.

    Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad

    Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.

  • Preporučujemo
    Brzo i efikasno: Očistite tepih za deset minuta uz ove savete Brzo i efikasno: Očistite tepih za deset minuta uz ove savete

    Mnogi ljudi angažuju stručnjake za čišćenje kako bi se rešili mrlja na tepihu, čak i onda kada to mogu da urade sami za samo nekoliko minuta, ne shvatajući da postoji niz jednostavnih, efikasnih rešenja koja su lako dostupna. Umesto da troše vreme i novac na profesionalne usluge, često se zanemaruju praktični kućni trikovi i sredstva koja mogu jednako uspešno ukloniti čak i najtvrdokornije mrlje.

    Želite da vam odeća miriše dugo nakon pranja? Evo kako da to postignete Želite da vam odeća miriše dugo nakon pranja? Evo kako da to postignete

    Postoje zanimljivi i vrlo jednostavni trikovi uz pomoć kojih možete da sačuvate svežinu i miris odeće tokom dužeg perioda, bez potrebe za čestim pranjem ili korišćenjem skupih osveživača. Bilo da se radi o svakodnevnoj garderobi ili odeći koju retko nosite, ovi praktični saveti pomoći će vam da vaša omiljena odeća uvek bude prijatna na dodir i mirisna kao da je tek oprana.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.21 117.03 117.85
    CHF 123.37 124.24 125.11
    USD 104.84 105.58 106.31
  • Povezani članci
  • Rolat od šumskih jagoda

    Nežan i aromatičan, ovaj rolat će vas osvojiti kremastim filom i specifičnim ukusom šumskih jagoda, koje nas direktnno vraćaju u detinjstvo.




    30-08-2024 | 11:15 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, Patrik Slezak


    Sastojci:


    4 jajeta
    100 g šećera

    100 g brašna

    1 kašičica praška za pecivo

    1 vanilin šećer

    Prstohvat soli

    200 g slatkog od šumskih jagoda

    200 ml slatke pavlake


    Priprema:

     

    Odvojite belanca od žumanaca. Belanca umutite sa prstohvatom soli u čvrst sneg, postepeno dodajući šećer. U drugoj posudi umutite žumanca sa vanilin šećerom. Lagano spojite obe smese, dodajući brašno i prašak za pecivo. Smesu ravnomerno rasporedite na papir za pečenje u pleh i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180°C oko 10-12 minuta.


    Kada je biskvit pečen, izvadite ga iz rerne i dok je još topao, pažljivo ga zarolajte zajedno sa papirom za pečenje. Ostavite ga da se ohladi u tom obliku.


    Umutite slatku pavlaku u čvrst šlag. Kada se biskvit ohladi, pažljivo ga odrolajte, premažite slatkom od šumskih jagoda i zatim nanesite sloj šlaga. Ponovo zarolajte biskvit, pažljivo ga prebacite na tacnu i premažite spolja preostalim šlagom. Po želji, ukrasite dodatnim slatkim od šumskih jagoda ili svežim jagodama.


    Ostavite rolat da se hladi u frižideru najmanje jedan sat pre serviranja. Secite ga na kriške i uživajte u svakoj osvežavajućoj zalogaju!


    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Riblje pljeskavice Riblje pljeskavice sa povrćem

    Isprobajte ove sjajne riblje pljeskavice, imajući u vidu da se baš pripremaju baš brzo i lako i da su idealno rešenje ako želite da pojedete nešto zdravo. Ove riblje pljeskavice obožavaju i deca, pa im možete uvek ponuditi kao opciju za užinu...

    visnje Domaća pita sa višnjama

    Kišni dani nas prosto mame da popodne provedemo uz knjigu, čaj i naravno uz neki poseban desert, a trenutno ništa lepše ne možemo da zamislimo od domaće pite sa višnjama.

    Piletina Fantastična salata sa piletinom

    Iskoristite kišne dane da sebe obradujete ukusnim, a jednostavnim obrokom.

    Piletina Piletina u sosu od pečuraka

    Mnogo je onih koji vole ovu kombinaciju ukusa, ali često zaboravimo da pripremimo ovo jelo. Sledeći put kad vam ponsetane ideja setite se ovog sjajnog i proverenog recepta.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: