Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Kemal i Danijela - Ovako ne mogu dalje

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Kemal i Danijela - Ovako ne mogu dalje
    2. Regina - Kad poželiš
    3. Oliver Dragojević - Cesarica
    4. Bombaj Štampa - Cesto pozelim
    5. Marija Šerifović - Pametna I Luda
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Aleksandar Dunić - Sreda - Mojih 50
    2. 16. septembar - 1 - Dodir noći
    3. 16. septembar - 2 - Dodir noći
    4. 16. septembar - 3 - Dodir noći
    5. Aleksandar Dunić - Utorak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Teleći gulaš sa paprikom Teleći gulaš sa paprikom

    Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...

    Keks od grčkog jogurta Keks od grčkog jogurta

    Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...

  • Zdravlje
    Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti? Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?

    Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.

    Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava? Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava?

    Večita dilema: da li je bundeva povrće? Ali ima semenke, pa znači da je voće? A da li se bundeva razlikuje od tikve ili tikvice? Dok provodite sate pripremajući pitu ili čorbu od bundeve, ovakva pitanja lako mogu da vam padnu na pamet...

  • Putovanja
    Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu

    U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?

    Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad

    Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.

  • Preporučujemo
    Najlakši način da očistite peglu Najlakši način da očistite peglu

    Ako koristite peglu na paru, neophodno je da vodite računa, jer neadekvatna upotreba i izbegavanje čišćenja mogu da dovedu do pojave kamenca, buđi i oštećenja ploče.

    Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću! Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću!

    Kažu da su pravila tu da bi se kršila, ali to nikako ne važi za pranje veša. Jedna pogrešna odluka može uništiti vašu omiljenu majicu ili pantalone zauvek. Kako da garderoba što duže ostane sveža i očuvana? Pratite jednostavna pravila...

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.36 117.18 118.00
    CHF 124.70 125.58 126.46
    USD 98.64 99.34 100.03
  • Povezani članci
  • Rolat od jagoda

    Jagode polako pristižu na domaće pijace. Pravo je vreme da se počastite nekim desertom napravljenim od ovog voća.




    16-05-2019 | 15:40 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock- san_ta

     

    Sastojci:


    Za koru:
    - 4 jaja
    - 4 kašike šećera
    - 4 kašike brašna
    Za fil:
    - 300 ml mleka
    - 3 kašike gustina
    - 4 kašike šećera u prahu
    - 100 g margarina
    - 150 g jagoda
    - 100 gr bele čokolade
    - 50 gr pečenog badema

     

    Priprema: Za koru umutiti belanca u čvrst sneg uz postepeno dodavanje šećera. Dodavati jedan po jedno žumance uz neprestano mućenje, a potom i brašno. Smesu ravnomerno naneti u pleh za pečenje obložen papirom za pečenje. Peći na 180 C oko 15-ak minuta. Kada se ispeče, izvaditi i ostaviti da se ohladi. Razmutiti gustin sa malo hladnog mleka, a ostatak mleka staviti da provri, pa dodati razmućen gustin i mešati dok se fil ne zgusne. Ostaviti fil da se ohladi. Posebno umutiti margarin i šećer u prahu, dodati prohlađenom filu i umutiti. Namazati koru polovinom fila, rasporediti isečene jagode, sve uviti u rolat. Otopiti belu čokoladu i premeazati rolat i narendati listiće badema.

  • Pročitajte i...
    Rolat sa kupinama

    Lagan rolat koji se topi u ustima... Jednostavan je za pripremu, a kupine mu daju osvežavajuću, blago kiselkastu notu koja savršeno ide uz šećer u prahu.

    Mafini Fantastični lešnik mafini!

    Ljubiteljima mafina posebno će se dopasti fantastična kombinacija lešnika i čokalade. Ako imate dovoljno vremena probajte da pripremite ovaj slatkiš već danas.

    Kolač od maka i jabuka Kolač sa makom i jabukama

    Sočne i brze kocke sa makom i jabukama s jednostavnim i svima lako dostupnim sastojcima će vas oduševiti.

    Fantastične badem kuglice Fantastične badem kuglice

    Ako volite slatkiše, ali želite da uvedete zdravije navike u ishranu, odlučite se za prirodne, sirove i jednostavne deserte. Oni su jednako ukusni kao industrijski slatkiši, ali bez viška šećera.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: