Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Riblja čorba - Jedino moje

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Riblja čorba - Jedino moje
    2. Regina - Ljubav
    3. Oliver Mandić - Biću tvoj
    4. Sara Jo - Mahovina
    5. Vlado Georgiev - Šta bi prijatelji moji
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jelena Jovičić - Petak - Mojih 50
    2. 12. jun - 1 - Dodir noći
    3. 12. jun - 2 - Dodir noći
    4. 12. jun - 3 - Dodir noći
    5. Jelena Jovičić - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Domaći sladoled od nektarina Domaći sladoled od nektarina

    Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.

    Kokos rolat Kokos rolat

    Ako ste ljubitelj kokosa, obavezno obradujte sebe ovim fenomenalnim desertom. Poslužite ga uz kafu ili hladnu limunadu za još bolji ugođaj.

  • Zdravlje
    Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti? Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?

    Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.

    Ubrzajte metabolizam i dovedite liniju do savršenstva! Ubrzajte metabolizam i dovedite liniju do savršenstva!

    Postoji nekoliko jednostavnih i efikasnih načina da podržite svoj metabolizam, od kojih mnogi uključuju jednostavne promene u vašoj ishrani i načinu života.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine! Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine!

    Ako ste planirali solo putovanje u 2025. i tražite destinaciju koja ne nudi samo kulturno obogaćenje već i uzbuđenje i dozu adrenalina, Italija je – prema novom istraživanju – pravo mesto za vas.

    Lisabon je zvanično dom najboljeg luksuznog hotela na svetu! Lisabon je zvanično dom najboljeg luksuznog hotela na svetu!

    TripAdvisor je objavio dobitnike nagrada Travellers’ Choice, otkrivši listu najboljih hotela na svetu – a titula apsolutnog pobednika pripala je jednom portugalskom dragulju.

  • Preporučujemo
    Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna! Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna!

    Limunska kiselina poseduje izuzetnu moć čišćenja i pokazala se kao jedno od najučinkovitijih prirodnih sredstava za održavanje higijene doma. Zahvaljujući svojim antibakterijskim i dezinfekcionim svojstvima, idealna je za sve koji žele da izbegnu upotrebu agresivnih hemikalija i opredele se za zdravije, ekološki prihvatljivije alternative.

    Savet dizajnera: Kombinacije boja koje donose luksuzni izgled prostora Savet dizajnera: Kombinacije boja koje donose luksuzni izgled prostora

    Dizajneri enterijera otkrili su za Homes & Gardens da postoje izvesne kombinacije boja koje da prostoru daju luksuzan izgled.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.39 117.22 118.04
    CHF 124.69 125.57 126.44
    USD 100.98 101.70 102.41
  • Povezani članci
  • Recept dana: Ćufte sa paradajzom

    Tradicionalni ručak koji retko ko ne voli. Pripremite najmekanije ćufte i uživajte u savršenom ukusu.




    06-03-2024 | 11:45 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, Katyamaxymenko

     

    Sastojci:

    500 g mlevenog mesa (meso po izboru, govedina, svinjetina, mešavina)
    1 šolja prezli
    1 jaje
    1 crni luk, sitno seckan
    2 čena belog luka, sitno seckana
    2 kašičice soli
    1 kašičica bibera
    1 kašičica origana
    1/2 šolje sveže seckanog peršuna
    2 šolje paradajz sosa
    1 šolja paradajza, iseckanog na kockice
    2 kašike maslinovog ulja
    1 kašika šećera (opciono, za ublažavanje kiselosti paradajza)
    Prstohvat crvene paprike (opciono, za dodatnu pikantnost)
    Maslinovo ulje za prženje

    Priprema:


    U velikoj posudi, pomešajte mleveno meso, prezle, jaje, crni luk, beli luk, so, biber, origano i seckani peršun. Dobro promešajte sve sastojke dok ne dobijete homogenu smesu. Vlažnim rukama oblikujte male loptice od smese mesa i stavljajte ih na stranu. U velikoj tiganju, zagrijte maslinovo ulje na srednje jakoj vatri. Pržite ćufte s obe strane dok ne dobiju zlatno smeđu boju. Izvadite ih iz tiganja i stavite na papirni ubrus da upije višak masnoće.


    U istom tiganju dodajte paradajz sos, iseckani paradajz, maslinovo ulje, šećer (opciono), crvenu papriku (opciono) i prstohvat soli. Kuvajte sos na srednje niskoj vatri oko 15-20 minuta, dok ne postane gust i ukusan. Vratite pržene ćufte u tiganj s paradajz sosom. Lagano promešajte kako biste prekrili ćufte sosom. Pokrijte tiganj i kuvajte još 10-15 minuta na laganoj vatri.


    Poslužite ćufte sa paradajzom tople, posute seckanim peršunom, uz prilog po želji, poput pirinča, krompira ili kuvanih testenina.


    PRIJATNO!


  • Pročitajte i...
    Domaći sladoled od nektarina Domaći sladoled od nektarina

    Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.

    Kineski prženi kupus Kineski prženi kupus

    Chao Baicai je jednostavno jelo koje je idealno za tople dane koji su već tu. Pored toga što se brzo priprema, pa nećete provesti previše vremena pored šporeta, imajte na umu da je ovo jelo lagano i savršeno za obrok koji neće opteretiti organizam.

    Pita sa višnjama Pita sa višnjama

    Na pijaci možemo već da pronađemo sveže višnje, a one su zapravo najbolje za pripremu tradicionalne poslastice koju svi obožavamo...

    Čorba sa tikvicama Čorba sa tikvicama

    Osvežavajuća i lagana, čorba od tikvica idealna je za letnje dane – priprema se brzo, od nekoliko osnovnih sastojaka...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: