Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Vlado Georgiev - Jedina

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Vlado Georgiev - Jedina
    2. Moby Dick - Nostalgija
    3. Aerodrom - Obicna ljubavna pesma
    4. Colonia - Oduzimaš mi dah
    5. Delca i Sklekovi - Hajde lagano
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Aleksandar Dunić - Sreda - Mojih 50
    2. 16. septembar - 1 - Dodir noći
    3. 16. septembar - 2 - Dodir noći
    4. 16. septembar - 3 - Dodir noći
    5. Aleksandar Dunić - Utorak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Teleći gulaš sa paprikom Teleći gulaš sa paprikom

    Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...

    Keks od grčkog jogurta Keks od grčkog jogurta

    Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...

  • Zdravlje
    Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava? Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava?

    Večita dilema: da li je bundeva povrće? Ali ima semenke, pa znači da je voće? A da li se bundeva razlikuje od tikve ili tikvice? Dok provodite sate pripremajući pitu ili čorbu od bundeve, ovakva pitanja lako mogu da vam padnu na pamet...

    Tajna dugovečnosti: Hrana koja potencijalno može da nam produži život! Tajna dugovečnosti: Hrana koja potencijalno može da nam produži život!

    Stručnjak za dugovečnost Dan Buetner već 20 godina proučava šest svetskih Plavih zona, uključujući oblasti u Grčkoj, Kostariki i Japanu, gde stanovnici imaju čak deset puta veću verovatnoću da dožive stotu godinu nego prosečan Amerikanac.

  • Putovanja
    Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu

    U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?

    Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad

    Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.

  • Preporučujemo
    Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću! Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću!

    Kažu da su pravila tu da bi se kršila, ali to nikako ne važi za pranje veša. Jedna pogrešna odluka može uništiti vašu omiljenu majicu ili pantalone zauvek. Kako da garderoba što duže ostane sveža i očuvana? Pratite jednostavna pravila...

    Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati! Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati!

    Iako se čini da je kuvanje testenine najjednostavniji kulinarski zadatak, verovatno vam se bar jednom dogodilo da bude prekuvana, bezukusna ili potpuno neukusna. Uz ovih pet proverenih saveta, takve greške možete lako da izbegnete, a samo je važno da pratite svaki korak.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.36 117.18 118.00
    CHF 124.67 125.55 126.43
    USD 98.15 98.84 99.53
  • Povezani članci
  • Ramstek u umaku od senfa i vina

    Priprema ramsteka može da bude veoma jednostavna, naročito ako sledite nekoliko korisnih saveta.




    20-09-2024 | 12:13 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, Yastremska

     

    Sastojci:

    500 g ramsteka
    10 kašika maslinovog ulja
    Krupna so
    Biber u zrnu
    200 ml crvenog vina
    8 kašika senfa
    par listova lovora, bosiljak

    Priprema:

    Odaberite ramstek debljine ne veće od 2 cm kako biste osigurali optimalno pečenje. Ne tucite meso kako biste sačuvali prirodne sokove. Prvi korak je utrljavanje soli i bibera u meso. Zatim obilno nanesite senf s obe strane odreska. Pripremite marinadu od vina i maslinovog ulja, dodajući nekoliko listova lovora i bosiljak. Potopite meso u marinadu, prekrijte ga providnom folijom i ostavite da odstoji u frižideru idealno preko noći. Pre pečenja, dobro ocedite meso od marinade. Ugrejte tiganj s malo ulja na visokoj temperaturi. Pecite ramstek na visokoj temperaturi, postižući karamelizaciju spolja, dok meso ostaje sočno iznutra. Srednje pečen ramstek zahteva 3 do 5 minuta pečenja sa obe strane. Za dobro pečen ramstek, produžite vreme pečenja na 5 do 6 minuta sa obe strane. Ako želite krvavi ramstek, dovoljno je peći ga samo po 2 minuta sa obe strane.

    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Teleći gulaš sa paprikom Teleći gulaš sa paprikom

    Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...

    Kako bezbedno odmrznuti hranu? Saveti koje vredi zapamtiti Kako bezbedno odmrznuti hranu? Saveti koje vredi zapamtiti

    Odmrzavanje namirnica deluje kao jednostavan zadatak, ali mnogi prave greške koje mogu dovesti do kvarenja hrane ili čak trovanja. Stručnjaci ističu da je najvažnije paziti na temperaturu i način na koji se odmrzavanje sprovodi, jer u suprotnom postoji rizik od bakterija poput salmonele i listerije.

    Keks od grčkog jogurta Keks od grčkog jogurta

    Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...

    Fenomenalna čokoladna torta Fenomenalna čokoladna torta

    Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se i uživajte...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: