Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: EKV - Zemlja

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. EKV - Zemlja
    2. Kemal Monteno - Vratio Sam Se Zivote
    3. Tutti Frutti Band - Stvari lagane
    4. Sara Jo - Zauvek
    5. Sergej Ćetković - Sati dani godine
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Aleksandra Radović - Utorak - Mojih 50
    2. 7. oktobar - 1 - Dodir noći
    3. 7. oktobar - 2 - Dodir noći
    4. 7. oktobar - 3 - Dodir noći
    5. Aleksandra Radović - Ponedeljak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Najsočnija lenja pita! Najsočnija lenja pita!

    Pripremite čuvenu lenju pitu i uživajte u sjajnom jesenjem desertu koji se savršeno uklapa uz šolju toplog čaja.

    Brzi pasulj sa bukovačama! Brzi pasulj sa bukovačama!

    Ova kombinacija ukusa je jako interesantna, a oni koji su probali ovo jelo tvrde da ih je zaista iznenadilo i oduševilo.

  • Zdravlje
    Prirodni antihistaminici za pomoć kod alergija Prirodni antihistaminici za pomoć kod alergija

    Sezonske alergije je često teško lečiti. Uobičajeni tretmani obično uključuju lekove bez recepta, ali prirodni antihistaminici takođe mogu da budu odlična opcija. Primeri uključuju maslac, vitamin C i kvercetin.

    Kako da zaspimo nakon iznenadnog buđenja usred noći? Kako da zaspimo nakon iznenadnog buđenja usred noći?

    Mnogima se dešava da se probude usred noći iz različitih razloga i potom ne mogu ponovo da zaspe, što može izuzetno da utiče na raspoloženje i zdravlje. Donosimo vam savete koji mogu da vam pomognu da ponovo lako utonete u san.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Posetite ove jeseni Prag! Posetite ove jeseni Prag!

    Glavni grad Češke s ponosom nosi titulu jednog od najlepših evropskih gradova, a za to su zaslužni prelepa arhitektura i bajkovita atmosfera koja posebno dolazi do izražaja s prvim jesenjim danima.

    Zašto je Pariz zimi uvek dobra ideja? Zašto je Pariz zimi uvek dobra ideja?

    Pariz nikada ne gubi svoju romantičnu privlačnost, a zima u gradu donosi posebnu čar. Ulice osvetljene svetlucavim lampicama, kafići s crvenim grejačima i raskošno dekorisane prodavnice su samo neki od razloga za posetu tokom zime. Iako hladno, tmurno vreme (Francuzi imaju izraz za to: grisâtre) može postati monotono, često stvara savršenu zimski atmosferu za kraći boravak.

  • Preporučujemo
    Održavajte optimalnu temperaturu u kupatilu ako želite da izbegnete pojavu vlage! Održavajte optimalnu temperaturu u kupatilu ako želite da izbegnete pojavu vlage!

    Kako biste izbegli pojavu vlage i buđi u kupatilu, potrebno je da održavate odgovarajuću temperaturu. Kako su temperature već počele da padaju pravo je vreme da krenete u akciju jer vlaga vrlo brzo može da se pojavi.

    Lak za kosu može da nam pomogne da uklonimo određene fleke! Lak za kosu može da nam pomogne da uklonimo određene fleke!

    Ako ste primetili tragove hemijske olovke ili mastila na drvenim površinama u vašem domu, ne brinite – postoji jednostavno rešenje koje verovatno već imate pri ruci. Lak za kosu može da bude izuzetno efikasan u uklanjanju ovakvih mrlja, a sam proces čišćenja je brz i jednostavan.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.19 117.01 117.83
    CHF 123.79 124.66 125.54
    USD 105.78 106.53 107.27
  • Povezani članci
  • Ramstek u umaku od senfa i vina

    Priprema ramsteka može da bude veoma jednostavna, naročito ako sledite nekoliko korisnih saveta.




    20-09-2024 | 12:13 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, Yastremska

     

    Sastojci:

    500 g ramsteka
    10 kašika maslinovog ulja
    Krupna so
    Biber u zrnu
    200 ml crvenog vina
    8 kašika senfa
    par listova lovora, bosiljak

    Priprema:

    Odaberite ramstek debljine ne veće od 2 cm kako biste osigurali optimalno pečenje. Ne tucite meso kako biste sačuvali prirodne sokove. Prvi korak je utrljavanje soli i bibera u meso. Zatim obilno nanesite senf s obe strane odreska. Pripremite marinadu od vina i maslinovog ulja, dodajući nekoliko listova lovora i bosiljak. Potopite meso u marinadu, prekrijte ga providnom folijom i ostavite da odstoji u frižideru idealno preko noći. Pre pečenja, dobro ocedite meso od marinade. Ugrejte tiganj s malo ulja na visokoj temperaturi. Pecite ramstek na visokoj temperaturi, postižući karamelizaciju spolja, dok meso ostaje sočno iznutra. Srednje pečen ramstek zahteva 3 do 5 minuta pečenja sa obe strane. Za dobro pečen ramstek, produžite vreme pečenja na 5 do 6 minuta sa obe strane. Ako želite krvavi ramstek, dovoljno je peći ga samo po 2 minuta sa obe strane.

    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Lenja pita Najsočnija lenja pita!

    Pripremite čuvenu lenju pitu i uživajte u sjajnom jesenjem desertu koji se savršeno uklapa uz šolju toplog čaja.

    Pasulj Brzi pasulj sa bukovačama!

    Ova kombinacija ukusa je jako interesantna, a oni koji su probali ovo jelo tvrde da ih je zaista iznenadilo i oduševilo.

    Praziluk čorba Neobična čorba od praziluka!

    Da li ste razmišljali o tome da napravite čorbu od prazlika? Iako je ovo savršeno jelo za hladne i kišne dane, mnogi nikada nisu probali ovaj recept. Ipak, ako ste smeli i volite da eksperimentišete obavezno pripremite ovu jedinstvenu čorbu. Verovatno će postati standardni deo vašeg jelovnika...

    Curetina Najsočnija ćuretina u vinu!

    Iako najćešće pripremamo piletinu, recepti sa ćuretinom su veoma interesantni, a neki i toliko sočni da će vas sigurno oduševiti. Obavezno probajte da pripremite ćuretinu u vinu i uživajte u jesenjem ručku sa svojom porodicom.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: