-
Poslednjih 5 pesama
- Željko Joksimović - Lud i ponosan
- Laki Pingvini - Moja devojka
- Parni Valjak - Samo Ti
- Dino Dvornik - Ti si mi u mislima
- Zdravko Čolić - E draga, draga
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRuska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
-
ZdravljeNova studija otkriva da svakodnevna konzumacija jagoda može da ublaži depresiju
Istraživači sa Univerziteta u Sinsinatiju tvrde da bi svakodnevna konzumacija jagoda kod ljudi srednjih godina mogla da pomogne u smanjenju rizika od demencije, ali i da ublaži depresiju.
Patite od migrene? Izbegavajte ovu hranu i pićaU zavisnosti od vaših jedinstvenih pokretača, moguće je da vaša ishrana može da doprinese vašim glavoboljama. Različite vrste hrane su povezane sa tupim, oštrim bolom, mučninom i problemima sa vidom zbog migrene.
-
PutovanjaSejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanu
Mnogobrojni ljubitelji prirode, egzotike, predivnih plaža i tirkiznog mora sigurno su već posetili Sejšele. Oni koji još uvek nisu imali priliku da vide ovo čarobno mesto u ovom tekstu će samo pronaći dodatne razloge da ga posete.
Izletnički vodič za Prvi Maj; Beograd i okolina BeogradaAko živite u Beogradu, a nemate nikakav plan za praznik koji se bliži, ovaj vodič sigurno može da vam pomogne pri izboru savršene lokacije. S druge strane Beograd, ali i okolina Beograda mogu dosta toga da ponude ako dolazite iz drugog kraja zemlje.
-
PreporučujemoSačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate
Da li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.
Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovakoMnogi od nas nakit nose svakodnevno, a čini se da je zaista mali procenat onih koji nakit redovno čiste I održavaju.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.93 CHF 119.14 119.98 120.82 USD 108.60 109.37 110.13
-
Punč od šumskog voća
Voćni punč kao stvoren je za letnje noći s prijateljima.
31-07-2018 | 15:49 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Roxiller
Sastojci:
- 40g šećera
- 150 ml vode
- 1 kesica crnog čaja
- 1 narandža (sok)
- 90 ml ruma (58 %)
- 1/2 štangle cimeta
- 600 ml crnog vina
- šumsko voćePriprema: Kesicu čaja preliti sa provrelom vodom, poklopiti i 15 min. Ostaviti da stoji i da čaj prohladi. Šećer karamelizovati, dodati čaj, sok od jedne narandže i vino. Dodati i rum (promešati) i cimet. Sve dobro promešati i kuvati do tačke ključanja. Vrućoj tečnosti dodati šumsko voće, poklopiti sud i ostaviti 5 min da stoji, a zatim ostaviti da se prohladi na sobnoj temperaturi, pa potom ostaviti u frižideru. Dodati kockice leda i služiti.
-
Pročitajte i...Italijanski delikates: Danas obeležavamo nacionalni dan pice
Verovatno ne postoji osoba koja ne obožava Picu, a kako je danas nacionalni dan ovog italijanskog specijaliteta obavezno se počastite bar jednim parčetom...
Pica gotova za deset minutaNajjednostavnija pica na svetu uz odabrane sastojke može da bude podjednako ukusna kao ona koju pripremaju pica majstori.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: