Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Knez - Pobjedila si ti

Noć uz Naxi
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Knez - Pobjedila si ti
  2. Film - Ti zracis zrake kroz zrak
  3. Jelena Tomašević - Da Mi Je Da Mi Se Vrati
  4. Bijelo dugme - Napile se ulice
  5. Zana - Kućica
 • Beograd Uzivo
 • Delta city
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. Dragan Kecman - Sreda - Mojih 50
  2. 27. Oktobar - 1 - Dodir noći
  3. 27. Oktobar - 2 - Dodir noći
  4. 27. Oktobar - 3 - Dodir noći
  5. Dragan Kecman - Utorak - Mojih 50
 • Preporučujemo
  Posna salata Posna salata

  Ova salata može se služiti kao deo hladnog predjela.

  Omlet sa slaninom Omlet sa slaninom

  Kaloričan doručak za prave gurmane.

 • Naxi aplikacija radio 2
 • Kuća
  Uredite prostor za rad od kuće Uredite prostor za rad od kuće

  Poslednjih godina u svetu i kod nas sve više raste broj ljudi koji posao obavlja od kuće, a pandemija koronavirusa, svakako je doprinela tome da se ovaj broj poveća, makar na neko vreme. U tom smislu je pred ljude stavljen izazov prilagođavanja radu od kuće, za šta je potrebno obezbediti adekvatan radni prostor.

  Kako pospremiti kuću uz manjak vremena Kako pospremiti kuću uz manjak vremena

  Situacija u kojoj vam dolaze gosti, a vi od poslovnih i privatnih obaveza niste stigli da uradite generalno čišćenje kuće, može biti pravi izazov. To ne mora nužno da znači da ćete ostaviti loš utisak, ali donosimo vam nekoliko saveta kako da izvučete najbolje iz ovakvih situacija. Kako brzo pospremiti dom?

 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.77 117.59 118.41
  CHF 109.00 109.76 110.53
  USD 99.06 99.76 100.46
 • Povezani članci
 • Proslavite Uskrs veselo uz kucanje Viberovim jajima

  Viber predstavio novi zabavni interaktivni bot – u želji da uvede Uskršnje kucanje jajima u digitalnu eru širom našeg regiona.
  13-04-2017 | 11:24 | Autor/Izvor: naxi media

  Foto: Viber Promo foto


  Jedan od vaših omiljenih prolećnih praznika – Uskrs – od sada će vama i vašim prijateljima doneti još više zabave, veselja, smeha i boja, i to sve – na vašem dlanu!
     
  Posle nedavnog, izuzetno uspešnog predstavljanja Viber bota – posebno priređenog za Dan zaljubljenih – Viber je načinio novi veliki korak u kreiranju digitalne dimenzije obeležavanja i uživanja u praznicima kroz novi bot za pametne telefone i tablete - koji korisnike i slavljenike poziva na Uskršnje kucanje jajima. I, kako se onda postaje apsolutni šampion u Viberovom Uskršnjem izazovu u kucanju?

  Za početak – preuzećete besplatno novi paket Uskršnjih stikera na Viberu ovde ("Uskršnji praznici" je naziv paketa u sekciji besplatnih stikera u pretrazi) i sami dizajnirati vaše takmičarsko Uskršnje Viber jaje. Kada ga tako pripremite i uglancate za kucanje, pozvaćete vaše prijatelje preko Vibera da prihvate vaš izazov za kucanje Uskršnjim Viber jajima. Veliki natpis BOOM na ekranu će označiti da ste se kucnuli – a zatim sledi informacija o tome čije je jaje pobedilo. Ali, bez obzira da li ste pobedili u toj rundi kucanja Viber jajima, osvojili ste besplatan paket gotivnih Viber Uskršnjih stikera.

  I, tako – svi učesnici su ujedno i dobitnici, i Uskršnje slavlje se nastavlja – kroz svaku sledeću rundu kucanja vašim Uskršnjim Viber jajetom!
  Uz rastuću popularnost višefunkcionalnih čet botova kao inovativnog sredstva za dvosmernu razmenu informacija bogatog sadržaja širom sveta, Viber i ovim primerom ističe mogućnosti automatizovane komunikacije - koja će u budućnosti sve više i češće biti na raspolaganju svojim korisnicima. Naravno, Viber se i ovoga puta postarao da čari tradicionalnog praznika poput Uskrsa obogati prednostima poslednje reči tehnologije. Razvijen od strane bugarske softver kompanije "Connecto", Viberov uskršnji bot je još jedan odličan primer toga kako najsavremenija digitalna rešenja pospešuju komunikaciju, ujedno je čineći pouzdanijom i zabavnijom.
              
  I zato – ponosno prikažite vašu kreativnu i veselu stranu ličnosti i za ovaj Uskrs. Zauzmite se oko svog Viber Uskršnjeg jajeta, i možda će vam upravo ono doneti titulu apsolutnog šampiona u Uskršnjem kucanju ovih lepih prolećnih dana!

 • Pročitajte i...
  Viber predstavlja podsetnik u Mojim beleškama Viber predstavlja podsetnik u Mojim beleškama

  Rakuten Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za besplatnu i laku komunikaciju, predstavila je funkciju u Mojim beleškama koja omogućava korisnicima da prave podsetnike za obaveze i druga važna zbivanja. Pomoću ovog noviteta, korisnici će moći da imaju pregled nad svim svojim porukama i podsetnicima unutar iste aplikacije – lake za upotrebu i posvećene zaštiti njihove privatnosti.

  Viber vodič za predavače Viber vodič za predavače

  Rakuten Viber, jedna od vodećih aplikacija za besplatnu i laku komunikaciju na svetu, predstavila je rezultate svoje globalne ankete u kojoj je učestvovalo skoro 185,000 ljudi. Ova anketa – sprovedena u 24 zemalja sveta, među kojima je i Srbija – pokazala je da njeni ispitanici redovno koriste Viberovu platformu uz vodeća digitalna rešenja za elektronsko obrazovanje kako bi pospešili opštu komunikaciju. Više od 70% korisnika širom planete je navelo da će koristiti Viber tokom predstojeće školske godine kako bi ostvarili kontakt sa sve tri glavne grupe sagovornika: roditeljima, nastavnicima i učenicima.

  Rakuten Viber: Nove funkcije protiv spemovanja Rakuten Viber: Nove funkcije protiv spemovanja

  Rakuten Viber, jedna od vodećih aplikacija na svetu za besplatnu i laku komunikaciju, objavila je uvođenje više novih funkcija protiv spemovanja – sa ciljem dodatnog obezbeđenja privatnosti svojih korisnika – kao i mogućnost pretraživanja drugih korisnika po njihovom imenu. Nova mogućnost pretrage će biti obezbeđenja dodatnim merama privatnosti, u skladu sa Viberovom izrazitom posvećenošću obezbeđivanju privatnosti za njegove korisnike.

   Koji je omiljeni emodži u Srbiji? Koji je omiljeni emodži u Srbiji?

  Rakuten Viber, jedna od vodećih aplikacija za besplatnu i laku komunikaciju, najavila je uvođenje funkcije Reakcija na poruke u Zajednicama, sa namerom da podigne „lajkovanje“ na svojoj platformi na novi izražajni nivo. Uz globalni porast učestalosti instantnog dopisivanja, Viber proširuje asortiman kreativnih prikaza na svojoj platformi kako bi omogućio svojim korisnicima da se pomoću njih u potpunosti izraze kroz razmenu poruka.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: