Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Generacija 5 - Najjaci ostaju

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Generacija 5 - Najjaci ostaju
    2. Zana - Rukuju se rukuju
    3. Željko Joksimović - Nije do mene
    4. Time - Da li znaš da te volim
    5. Željko Bebek - Veceras si lijepa
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 13. jun - 1 - Dodir noći
    2. 13. jun - 2 - Dodir noći
    3. 13. jun - 3 - Dodir noći
    4. Jelena Jovičić - Petak - Mojih 50
    5. 12. jun - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Čizkejk za početnike Čizkejk za početnike

    Recept za čizkejk koji danas predstavljamo verovatno je jedan od najjednostavnijih, ali istovremeno i najukusnijih koje možete da pronađete na internetu.

    Domaći sladoled od nektarina Domaći sladoled od nektarina

    Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.

  • Zdravlje
    Moć maline: Letnje voće koje može da učini čuda za vaše zdravlje! Moć maline: Letnje voće koje može da učini čuda za vaše zdravlje!

    Maline sadrže malo ugljenih hidrata, a bogate su vlaknima, što ih čini odličnim izborom za većinu ljudi. Njihove zdravstvene prednosti su brojne, a kako sezona kratko traje, bila bi šteta ne iskoristiti je.

    Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti? Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?

    Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Putovanja zbog koncerata sve su popularnija, a evo koji gradovi prednjače! Putovanja zbog koncerata sve su popularnija, a evo koji gradovi prednjače!

    Putovanja na koncerte i muzičke festivale – poznata kao gig-tripping – već neko vreme su jedan od izraženijih trendova u turizmu. Predviđa se da će tržište „muzičkog turizma“ do 2030. godine dostići vrednost od gotovo 263 milijarde dolara.

    Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine! Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine!

    Ako ste planirali solo putovanje u 2025. i tražite destinaciju koja ne nudi samo kulturno obogaćenje već i uzbuđenje i dozu adrenalina, Italija je – prema novom istraživanju – pravo mesto za vas.

  • Preporučujemo
    Saveti koji će pomoći da vam paradajz danima ostane svež i sočan Saveti koji će pomoći da vam paradajz danima ostane svež i sočan

    Paradajz zaista može da ostane svež danima, pa čak i nedeljama, ako nije previše mekan i zreo. Međutim, veoma je važno da obratite pažnju na način na koji skladištite paradjz, jer postoji jedno mesto koje nikako nije povoljno.

    Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna! Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna!

    Limunska kiselina poseduje izuzetnu moć čišćenja i pokazala se kao jedno od najučinkovitijih prirodnih sredstava za održavanje higijene doma. Zahvaljujući svojim antibakterijskim i dezinfekcionim svojstvima, idealna je za sve koji žele da izbegnu upotrebu agresivnih hemikalija i opredele se za zdravije, ekološki prihvatljivije alternative.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.40 117.22 118.04
    CHF 124.08 124.96 125.83
    USD 100.90 101.61 102.32
  • Povezani članci
  • Piletina u soja sosu

    Ako volite egzotične ukuse ovo jelo će vas oduševiti.




    12-04-2024 | 14:29 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, Andrei Mihhailov

     

    Sastojci:

    350 g piletine (belo meso)
    dve šargarepe
    kupus isečen na kockice 150 g
    krastavac
    3 crvene paprike
    soja sos
    kečap
    beli luk
    suvi začin, biber

    Priprema:

    Piletinu isecite na sitnije komade, kao za dva zalogaja pa stavite u dublju posudu. Pospite sa suvim začinom i biberom. Zagrejte ulje u dubljem tiganju pa spustite meso. Pecite sa svih strana. Izvadite piletinu u drugu drugu šerpu ili činiju. U ulje u kojem se pekla piletina ubacite šargarepu i papriku sečenu na žilijen. Pržite četiri minuta, dodajte kupus sečen na kockice i krastavac koji ste isekli po želji, a prethodno izdubili, pa pržite još minut. Odvojeno pomešajte 6 kašika soja sosa, tri kašike kečapa (ljuti najbolje) i tri čena belog luka. Dodajte piletinu i ovaj sos i mešajte na smanjenoj temparaturi još minut.

    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    čizkejk Čizkejk za početnike

    Recept za čizkejk koji danas predstavljamo verovatno je jedan od najjednostavnijih, ali istovremeno i najukusnijih koje možete da pronađete na internetu.

    Domaći sladoled od nektarina Domaći sladoled od nektarina

    Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.

    Kineski prženi kupus Kineski prženi kupus

    Chao Baicai je jednostavno jelo koje je idealno za tople dane koji su već tu. Pored toga što se brzo priprema, pa nećete provesti previše vremena pored šporeta, imajte na umu da je ovo jelo lagano i savršeno za obrok koji neće opteretiti organizam.

    Pita sa višnjama Pita sa višnjama

    Na pijaci možemo već da pronađemo sveže višnje, a one su zapravo najbolje za pripremu tradicionalne poslastice koju svi obožavamo...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: