-
Poslednjih 5 pesama
- Djavoli - Dani ljubavi
- Leteći Odred - Sanjao sam moju ružicu
- Vlado Georgiev - Do svitanja
- U Škripcu - Ako Ti Kazem (Je, Je, Je)
- Bajaga - Poljubi me
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Teleći gulaš sa paprikom
Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...
Keks od grčkog jogurta
Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...
-
Zdravlje
Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?
Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.
Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava?
Večita dilema: da li je bundeva povrće? Ali ima semenke, pa znači da je voće? A da li se bundeva razlikuje od tikve ili tikvice? Dok provodite sate pripremajući pitu ili čorbu od bundeve, ovakva pitanja lako mogu da vam padnu na pamet...
-
Putovanja
Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu
U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?
Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad
Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.
-
Preporučujemo
Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću!
Kažu da su pravila tu da bi se kršila, ali to nikako ne važi za pranje veša. Jedna pogrešna odluka može uništiti vašu omiljenu majicu ili pantalone zauvek. Kako da garderoba što duže ostane sveža i očuvana? Pratite jednostavna pravila...
Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati!
Iako se čini da je kuvanje testenine najjednostavniji kulinarski zadatak, verovatno vam se bar jednom dogodilo da bude prekuvana, bezukusna ili potpuno neukusna. Uz ovih pet proverenih saveta, takve greške možete lako da izbegnete, a samo je važno da pratite svaki korak.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 124.70 125.58 126.46 USD 98.64 99.34 100.03
-
Pileći kroketi
Piletina pripremljena na ovakav način može se jesti kao predjelo ili glavni obrok.
09-10-2014 | 12:24 | Autor/Izvor: Naxi media-kuvajsam
Foto: bigstockphoto/angelsimon
Sastojci:
- 350-400 g kuvane piletine
- 3 dl besamel sosa
- malo seckanog peršunovog lišća
- 1 mladi crni luk
- so, Vegeta, biber
Besamel sos
- 1 kašika maslaca
- 1 kasika brašna
- 2 dl mlakog mleka
- so, beli biber, muskatni oraščić
Priprema: Skuvati pravu domaću pileću supicu, pa kuvanu piletinu odvojiti od kostiju i iseckati na kockice ili rezance. Napraviti gusti bešamel sos, tako što na rastopljenom maslacu propržite brašno, sipate mleko, začinite po ukusu i kuvate dok se ne zgusne. Seckano pileće meso izmešati sa ohlađenim bešamel sosom, dodati još sitno seckan mladi luk i peršunovo lišće, pa sve začiniti po ukusu. Oblikovati kuglice velicine kajsija, svaku uvaljati u brašno, umućeno jaje i prezle. Dobije se oko 20-tak kuglica. Pržiti kratko u ulju dok ne porumene, pa izvaditi na kuhinjski papir da upije višak masnoće. Poslužiti toplo uz neki fini sos po izboru i mladu dinstanu šargarepu. (Izvor: kuvajsam) -
Pročitajte i...
Teleći gulaš sa paprikom
Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...
Keks od grčkog jogurta
Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...
Najukusnija boranija sa piletinom
Boranija mnogima nije omiljeni obrok, ali ako isprobate ovaj recept postoji velika verovatnoća da ćete promeniti mišljenje.
Ukusne lovačke šnicle sa pečurkama
Lovačke šnicle su mnogima jedan od omiljenih obroka iz detinjstva. Ako volite pečurke isprobajte i ovaj, malo drugačiji recept...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: