-
Poslednjih 5 pesama
- Bijelo dugme - Pristao sam biću sve što hoće
- Nina Badrić - Carobno Jutro
- Moby Dick - Ljubomoran
- Prljavo Kazalište - Zaustavite zemlju
- Kaliopi - Crno I Belo
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Aromatična voda za početak dana
Našem telu je nakon sna potrebna hidratacija, pa se preporučuje da pre kafe, čaja ili bilo kog drugog napitka u vaš organizam unesete vodu. Ovu vodu možete aromatizovati različitim agrumima i povrćem.
Aktivni i kod kuće: Vežbe za jačanje i oblikovanje ruku
Pored treniranja svake regije tela, određenim treninzima možete se fokusirati na gornje ekstremitete. Ukoliko želite da poboljšate tonus, jačinu vaših ruku, oprobajte se u ovim kratkim treninzima koje možete raditi kod kuće.
-
Putovanja
Venecija: Grad mostova
Jedna od veoma popularnih turističkih destinacija Italije je Venecija - grad mostova i kanala, maski i karnevala, veličanstvenih građevina...
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
-
Preporučujemo
Nahranite vaše biljke namirnicama koje imate u kuhinji
Ljuske iskorišćenih jaja i soc domaće kafe mogu se upotrebiti kao dodatak ishrani vaših biljaka.
Sredstvo za čišćenje podova sa esencijalnim uljima
Napravite sredstvo za čišćenje podova od namirnica koje imate u svom domu i obogatite ga neodoljivim aromama esencijalnih ulja.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.46 117.28 118.10 CHF 119.56 120.40 121.24 USD 108.69 109.46 110.22
-
Pečeno kestenje
Ispecite kestenje lako i brzo u vašem domu. Pored toga što je vrlo zdravo, kestenje je i jako ukusno.
22-12-2016 | 14:27 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-venge
Sastojci:
- sirovo kestenje u ljusci (količina po želji)
Priprema: Uključiti rernu na 200°C. Kestenje iseći, odnosno bitno je da jedan deo ljuske bude otovren, kako bi se omogućio protok pare iz kestenja tokom pečenja. Kada se rerna ugreje, ubaciti tepsiju u rernu i peći od 25-30 minuta. Kestenje je dobro pečeno kada mu se ljuska lako ljušti, a plod unutra postane mekan.
-
Pročitajte i...
Domaći kikiriki puter
Napravite ukusan kikiriki puter koji možete koristiti kao namaz, dodatak kolačima, šejkovima...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: