Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Željko Samardžić - Nisi Ti

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Željko Samardžić - Nisi Ti
  2. Zana - Dodirni mi kolena
  3. Massimo Savic - Neka Ti Plove Brodovi
  4. Tap 011 - Reka
  5. Neverne Bebe I Neno Belan - Zajedno
 • Beograd Uzivo
 • Delta city
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. 2. jul - 1 - Dodir noći
  2. 2. jul - 2 - Dodir noći
  3. 2. jul - 3 - Dodir noći
  4. Goran Kovačić - Četvrtak - Mojih 50
  5. 1. jul - 1 - Dodir noći
 • Preporučujemo
  Smoothie od breskve Smoothie od breskve

  Započnite dan uz zdrav smoothie od breskve.

  Čoko kuglice Čoko kuglice

  Ukusne kuglice koje se brzo i lako pripremaju, a koje će deca oobožavati.

 • Naxi aplikacija radio 2
 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.76 117.58 118.40
  CHF 109.90 110.67 111.45
  USD 103.97 104.70 105.44
 • Povezani članci
 • Parametri odabira partnera savremene žene

  Ukoliko bi se napravila uporedna analiza kriterijuma koje su imale naše bake samo nekoliko decenija unazad, postalo bi odmah jasno da su se parametri valjanosti prilikom odabira partnera znatno promenili od tada. Pa, šta je to za čim savremene žene tragaju?
  09-03-2016 | 14:58 | Autor/Izvor: Naxi media

  Foto: Bigstockphoto-digitalista


  Odmah se mora nagovestiti da ne postoje strogo utvrđeni okviri, jer su žene po tom pitanju kompleksnije od mušaraca, ali postoje neki od kriterijuma koji su se izdvojili. Ukoliko mislite da seksualnost i harizma ženama nisu toliko bitne, očito ste u zabludi, jer poslednja studija sprovedena pri britanskom Univerzitetu upravo ukazuje da danas po tom pitanju muškarci i žene imaju gotovo iste poglede. Seks i izgled naspram sigurnosti.

  Koji će faktori pri odabiru partnera više doći do izražaja zavisi od toga da li je žena u potrazi za dečkom, vezom, seksom ili bračnim partnerom. Ovo su neki od parametara:

  Faktori privlačnosti su:

  Fizički izgled- Žene kao i muškarce privlači fizički izgled, fizička lepota, atraktivnost. Ne zaboravimo da je fizičko ipak ono prvo na osnovu čega i primetimo nekoga. Izuzetak nisu ni žene, jer se tek kasnije nakon prvog kontakta kod razvija potreba za zadovoljavanjem drugih kriterijuma kao što su maniri, stav i intelekt. Među "univerzalne" kriterijume se računaju visina, muskulatura, markantne crte lica i zanosan osmeh.

  Sigurnost - Nakon fizičkog izgeda, na mesto dolazi i jedna od najvažnijih osobina koju žena traži u muškarcu - osećaj sigurnosti i pripadnosti. Ovde se kriterijumi odnose i na materijalni status muškaraca, porodice, porekla, hrabrost i džentlmenstvo.

  Vernost - Za većinu žena vernost je jedan od najbitnijih faktora očuvanja veze stabilnom.

  Stav - Muškarac sa stavom će oboriti svaku ženu, upravo jer će se u tome ogledati prethodno tri navedena kriterijuma. Mnoge žene (ne sve) imaju manjka samopouzdanja pa ih privlače samopouzdani muškraci jer se one sa njim osećaju moćnije, sigurnije, vrednije i samopouzdanije.

  Humor - žene vole humor, zabavu i emocionalnu stimulaciju. Muškarac koji ne daje emocionalnu stimulaciju je dosadan, previše regularan i ozbiljan. Većina žena voli zabavne muškarce, one koji umeju da joj podignu raspoloženje kada se ona ne oseća dobro.

  Dobar ljubavnik - Ženama je kao i muškarcima seks jako bitan. Teško da će odustati od partnera koji je potpuno seksualno zadovoljava, pa makar to bila i "veza bez budućnosti".

 • Pročitajte i...
  Razgovor o seksu je važan za razvoj veze i bliskosti Razgovor o seksu je važan za razvoj veze i bliskosti

  Intimnost se ne odnosi isključivo na seksualni čin. Intimnost se među partnerima stvara razgovorom, međusobnim poverenjem i građenjem odnosa u kome obe strane uživaju i ne ustručavaju se da iskažu svoja osećanja i potrebe. Evo nekoliko pitanja koja bi trebalo da postavite vašem partneru u cilju stvaranja prisnijeg odnosa.

  Davanje u vezi Davanje u vezi

  Previše davanja i brige u vezi mogu pretvoriti odnos u toksičan. Toksične veze podrazumevaju odnos u kojem neka strana se oseća uznemireno, nesrećno i manje vredno, pitajući se da li zaslužuje ljubav uopšte? Neretko do ovog stanja osoba dođe potpuno nesvesno i bez kontrole, a otrežnjenje i izlazak iz ovakavog toka misli može biti bolan.

  Navike kojima ćete učvrstiti vezu Navike kojima ćete učvrstiti vezu

  Svaka veza, kako bi bila dugoročna, gradi se postepeno uz obostrano zalaganje. Iako nekada ne obraćamo pažnju na sitnice u međusobnim odnosima, one zapravo grade posebnu vezu i bliskost među partnerima.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: