Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Kenny G - Moonlight

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
 • Povezani članci
 • Osvoji vikend predah za dvoje u hotelu Zlatibor Mona

  Naxi radio i hotel Zlatibor Mona te nagrađuju! Osvoji vikend predah za dvoje u hotelu Zlatibor Mona i uživaj u svim sadržajima hotela, velnesu, spa svetu, fitnes centru, masaži i voćnim pilinzima.
  30-06-2022 | 11:00 | Autor/Izvor: naxi media

  Foto: Hotel Zlatibor Mona / Naxi media


  ***U skladu sa članom 229. Zakona o obligacionim odnosima, Naxi radio ovim putem izdaje javno obećanje nagrade za kandidata koji postigne rezultat u skladu sa dole navedenim pravilima.


  Od ponedeljka 4. jula do petka 8. jula pažljivo slušaj Naxi radio jer te posebno sastavljena plejlista pesama vodi na vikend predah u hotelu Zlatibor Mona! Svakog dana biće emitovana po jedna pesma brendirana džinglom "ova pesma te vodi u hotel Zlatibor Mona". Zadatak je da sakupiš svih pet pesama i "plejlistu za Zlatibor" i na mejl info@naxi.co.rs pošalješ svoje kontakt podatke (ime, prezime, broj telefona) kako bismo nekog od vas uključili u program i uživo proverili da li je spisak pesama tačan.

  Posvetite se sebi i prepustite se hedonizmu uživajuci u svim sadržajima hotela Zlatibor Mona, velnesu, spa svetu, fitnes centru, masaži i voćnim pilinzima. Ne propustite priliku da posetite najveću panoramsku gondolu na svetu, obiđete predele koji se nalaze na Zlatiboru i okolini jer vikend je idealan za istraživanje predela kao što su Stopića pećina, Gostiljski vodopadi...

  Sastavi plejlistu za Zlatibor i uživaj u planinskim pejzažima i prijatnom ambijentu Hotela Zlatibor Mona sa nekim vama dragim!
   
  PRAVILA NAGRADNOG KONKURSA "Osvoji vikend predah za dvoje u Moni Zlatibor"

  Član 1: ORGANIZATOR
  Nagradni konkurs priređuje i organizuje: NAXI Radio (u daljem tekstu: Organizator) i Mona Hotel Management d.o.o.

  Član 2: TRAJANJE, SVRHA I MESTO SPROVOĐENJA NAGRADNOG KONKURSA
  Nagradno takmičenje se održava od 4. jula do 8. jula, a odnosi se na slušaoce Naxi radija. Nagradni konkurs se sprovodi za Mona Hotel Management d.o.o. i organizuje se u svrhu promocije hotela Zlatibor Mona u programu organizatora.

  Član 3: PODRUČJE PROMOCIJE
  Promotivni materijali će biti dostupni na Naxi radiju i Naxi portalu u naznačenom periodu.

  Član 4: NAGRADE
  Nagradu obezbeđuje Mona Hotel Management d.o.o: boravak u hotelu Zlatibor Mona, 3 dana /2 noći, za dvoje odraslih, usluga na bazi noćenja sa doručkom (petak - nedelja), besplatno korišćenje bazena i fitness centra. Vaučer podrazumeva 2 noćenja za dve osobe sa doručkom, korišćenje velnesa, vaučeri važe do 25.12.2022, nije moguće produžiti vaučere. Svaka dodatna usluga se naplaćuje poput parkinga (720din po danu) ili masaže (za Zlatibor), boravišna taksa je uključena u ponudu. Nagrada se može koristiti počev od 15.7.2022. do 25.12.2022. u skladu sa raspoloživošću kapaciteta u hotelu Zlatibor Mona.

  Član 5: PRAVO UČESTVOVANJA
  Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, dok zaposleni kod organizatora i Mona Hotel Management d.o.o. kao i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu.

  Član 6: KAKO UČESTVOVATI U NAGRADNOM KONKURSU
  Od ponedeljka 4. jula do petka 8. jula pažljivo slušaj Naxi radio jer te posebno sastavljena plejlista pesama vodi na vikend predah u hotelu Zlatibor Mona! Svakog dana biće emitovana po jedna pesma brendirana džinglom "ova pesma te vodi u hotel Zlatibor Mona". Zadatak je da sakupiš svih pet pesama i "plejlistu za Zlatibor" i na mejl info@naxi.co.rs nam pošalješ svoje kontakt podatke, (ime, prezime, broj telefona) kako bismo nekog od vas uključili u program i uživo proverili da li je spisak pesama tačan (tačan naziv izvođača i tačan naziv pesme). Samo potpune prijave sa kontak podacima prijavljenog će biti uzimane u razmatranje.


  Član 7: ODABIR DOBITNIKA
  Proglašenje dobitnika će biti uživo u programu Naxi radija 11. jula.

  Član 8: KAKO PREUZETI NAGRADU
  Nakon objave dobitnika, nagrađeni učesnik će biti kontaktiran od strane Mona Hotel Management d.o.o. putem e-mail adrese i broja telefona koji su upisani pri prijavljivanju. Nagrada se ne može zameniti za novac ili ustupiti na korišćenje.

  Član 9: UČESNICI U NAGRADNOM KONKURSU (USLOVI UČESTVOVANJA, PRIJAVA, SADRŽAJ)
  Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici prihvataju ova Pravila. Učestvovanjem u Konkursu, učesnik prihvata i odobrava da se podaci koje pruži, posebno e-mail adresa (a ukoliko je učesnik i osvajač nagrade, njegova priložena poštanska adresa i broj telefona), sačuvaju i koriste u svrhu održavanja i promocije ovog konkursa, PR objava,  kao i za statističke i marketinške svrhe (slanje reklamnog materijala poštom, sms porukom, e-mailom). Organizator se obavezuje da dobijene podatke iz kontakt forme neće prosleđivati drugim fizičkim i pravnim licima osim Mona Hotel Management d.o.o.

  Član 10: PUBLICITET
  Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici su saglasni da se, ako postanu dobitnici nekog poklona, njihovo ime i slika mogu od strane organizatora i Mona Hotel Management d.o.o. objaviti i koristiti bez naknade u štampanom, zvučnom i video materijalu.

  Član 11: POREZI
  Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obaveze niti naknade direktno povezane s nagradama.
  Svaka dodatna usluga se naplaćuje poput parkinga (720 rsd po danu) ili masaže (za Zlatibor).

  Član 12: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG KONKURSA
  Nagradni konkurs se može prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao sprečiti, otkloniti ili izbeći. Učesnici će o prekidu nagradne igre biti obavešteni putem zvaničnog portala Naxi radija.

 • Pročitajte i...
  Nagradi zvezde tvoje škole Nagradi zvezde tvoje škole

  Oni su junaci našeg detinjstva i zvezde naše škole. Ona me je naučila da nikada ne kasnim na čas i da je svaka ocena za đaka.

  5 iz muzičkog! 5 iz muzičkog!

  Naxi radio i Dexyco dele petice pre svih i to za odlično znanje iz muzičkog!

  Vodimo te na koncert Nine Badrić Vodimo te na koncert Nine Badrić!

  Za Dan zaljubljenih Naxi radio ima najlepši poklon za tebe!

  Naxi rođendanski kviz Naxi rođendanski kviz!

  Novembar je naš rođendanski mesec! Kada Naxi radio slavi, svi dobijaju sjajne poklone!

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: