Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Galija - Trube

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Galija - Trube
    2. Oliver Dragojević - Sto To Bijese Ljubav
    3. Jelena Tomašević - Radio svira za nas
    4. Zana - Sto ne znam gde si sad
    5. Tony Cetinski - Tebi Sve Dugujem
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Nađa Dulić - Utorak - Mojih 50
    2. 28. april - 1 - Dodir noći
    3. 28. april - 2 - Dodir noći
    4. 28. april - 3 - Dodir noći
    5. Nađa Dulić - Ponedeljak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Palenta sa semenkama Palenta sa semenkama

    Ako ste ljubitelj palente sa sirom ili pavlakom možda ćete poželeti da isprobate nešto novo i drugačije... Ako, ipak niste ljubitelj ove vrste obroka ovaj recept može prijatno da vas iznenadi.

    Krompir sa slaninom i belim lukom Krompir sa slaninom i belim lukom

    Pripremite danas zapečeni mladi krompir sa belim lukom i slaninom. Ovo je pravo prolećno jelo koje će uz zelenu salatu i mladi luk biti još ukusnije, a mnoge će vratiti u detinjstvo.

  • Zdravlje
    Efekti nedostatka sna na telo! Efekti nedostatka sna na telo!

    Nedovoljno sna iscrpljuje mentalne sposobnosti i ugrožava fizičko zdravlje. Nauka je povezala hroničan nedostatak sna sa brojnim zdravstvenim problemima – od gojenja do oslabljenog imunog sistema. Ako ste ikada proveli noć prevrćući se u krevetu, znate kako ćete se osećati sutradan: umorno, razdražljivo i dezorijentisano. Ali, redovno uskraćivanje preporučenih 7 do 9 sati sna ima mnogo ozbiljnije posledice od pukog jutarnjeg umora.

    Devet napitaka koje treba da izbegavate ako vodite računa o zdravlju Devet napitaka koje treba da izbegavate ako vodite računa o zdravlju

    Neka pića koji mnogi od nas svakodnevno kozumiraju predstavljaju rizik za zdravlje. Možda smatramo da su neka zdravija i bolja opcija od gaziranih pića, ali neki podaci govore suprotno.

  • Putovanja
    Ovaj gradić proglašen je najlepšim priobalnim mestom na svetu! Ovaj gradić proglašen je najlepšim priobalnim mestom na svetu!

    Prestižni magazin Architectural Digest sastavio je listu najlepših priobalnih gradova sveta, a na samom vrhu našao se Camogli, slikoviti gradić na severozapadu Italije, nadomak Đenove.

    Najdinamičniji gradovi sveta: London opet na vrhu, a evo ko ga prati! Najdinamičniji gradovi sveta: London opet na vrhu, a evo ko ga prati!

    Redakcija magazina Time Out donosi pregled najuspešnijih urbanih sredina na osnovu opsežnog istraživanja IESE Cities in Motion indeksa.

  • Preporučujemo
    Koje su to najčešće greške koje pravimo kad peremo veš u veš mašini? Koje su to najčešće greške koje pravimo kad peremo veš u veš mašini?

    Iako pranje veša deluje kao rutinska aktivnost, mnogi od nas prave uobičajene greške koje utiču na miris, dugotrajnost i izgled odeće. Jedna od najčešćih zabluda ogleda se u korišćenju previše omekšivača ili deterdženta, kao i u pogrešnom izboru temperature pranja.

    Pet biljaka za prelepo prolećno dvorište bez mnogo održavanja Pet biljaka za prelepo prolećno dvorište bez mnogo održavanja

    Proleće je pravo vreme da udahnete novi život svom dvorištu – bilo da raspolažete prostranim vrtom ili malim zelenim kutkom. Sadnja biljaka koje ne zahtevaju previše nege odličan je način da oplemenite prostor bez dodatnog opterećenja. Donosimo vam pet idealnih biljaka koje će uneti boju, miris i eleganciju u vaše dvorište, a pritom ne traže mnogo pažnje.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.37 117.19 118.01
    CHF 124.22 125.10 125.97
    USD 102.31 103.04 103.76
  • Povezani članci
  • Oslić u paradajz sosu

    Neobična priprema svima poznate ribe možda će vam postati omiljena nakon što isprobate ovaj recept.




    13-12-2024 | 13:03 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, Vladimir Mironov

     

    Sastojci:

    4 fileta oslića (oko 150-200g svaki)
    3 kašike maslinovog ulja
    1 luk, sitno iseckan
    4 čena belog luka, sitno iseckana
    4 paradajza isečena na kolutove
    2 šolje suvog belog vina
    1 kašika svežeg peršuna, sitno seckanog
    Svež bosiljak
    So i biber po ukusu
    Krugovi limuna za posluživanje

    Priprema:


    Filete oslića osušite kuhinjskim papirom i posolite i pobiberite sa obe strane. U velikom tiganju, zagrejte maslinovo ulje na srednjoj vatri. Dodajte sitno iseckani luk i dinstajte dok ne omekša, oko 3-4 minuta. Dodajte sitno iseckani beli luk i dinstajte još minut dok ne zamiriše. Ulijte belo vino i bujon u tiganj i pustite da provri.


    Pažljivo stavite filete oslića u tiganj, tako da budu potpuno potopljeni u tečnosti. Pokrijte tiganj, dodajte paradajz i ostavite ribu da se kuva oko 20 minuta, ili dok ne bude skuvana i lako se raspada viljuškom.


    Povećajte temperaturu na srednje-jaku i pustite sos da lagano krčka i redukuje se, oko 5 minuta. Dodajte seckani peršun i začinite dodatnom solju i biberom po potrebi. Prelijte sos preko fileta oslića i poslužite toplo uz krugove limuna i kuvani krompir po želji.


    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Krompir Krompir sa slaninom i belim lukom

    Pripremite danas zapečeni mladi krompir sa belim lukom i slaninom. Ovo je pravo prolećno jelo koje će uz zelenu salatu i mladi luk biti još ukusnije, a mnoge će vratiti u detinjstvo.

    Ideja za ručak: Ćuretina u vinu Ideja za ručak: Ćuretina u vinu

    Ako ne pripremate ćuretinu dovoljno često postoji velika verovatnoća da će vas ovaj recept oduševiti. Ovako spremljena ćuretina izuzetno je sočna i aromatična...

    Salata sa junetinom i cveklom Salata sa junetinom i cveklom

    Lagano, zdravo i ukusno – ova salata kombinuje svežinu, pun ukus junetine i blagu slatkoću cvekle u jednom izbalansiranom jelu.

    Burger sos! Burger sos!

    Obradujte sebe hranom za dušu, ali ipak birajte zdraviju kućnu varijantu...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: