Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Gibonni - Ispod moga pramca

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Gibonni - Ispod moga pramca
    2. Tose I Antonija - Volim Osmjeh Tvoj
    3. Merlin - Godinama
    4. Neverne Bebe - Uzmi boje
    5. Tutti Frutti Band - Ti me izludjuješ
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 21. januar - 1 - Dodir noći
    2. 21. januar - 2 - Dodir noći
    3. 21. januar - 3 - Dodir noći
    4. Ivan Zablaćanski - Utorak - Mojih 50
    5. 20. januar - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Baklava sa pistaćima! Baklava sa pistaćima!

    Uživajte u ovoj luksuznoj verziji baklave sa bogatim ukusom pistaća!

    Pečeni spanać sa sirom i orasima Pečeni spanać sa sirom i orasima

    Ako niste ljubitelj standardne pripreme ovog jela obavezno isprobajte ovaj recept.

  • Zdravlje
    Sve što treba da znate o nedostatku kalcijuma: Simptomi, uzroci i lečenje Sve što treba da znate o nedostatku kalcijuma: Simptomi, uzroci i lečenje

    Hipokalcemija, odnosno nizak nivo kalcijuma u krvi, može izazvati simptome nedostatka kalcijuma kao što su bolovi u mišićima i umor. Da bi se povećali nivoi kalcijuma, lekar može da preporuči konzumiranje više namirnica bogatih kalcijumom ili uzimanje suplemenata.

    Pripremite mikrobiom za najlakši gubitak kilograma Pripremite mikrobiom za najlakši gubitak kilograma

    Naša telesna težina ne zavisi samo od genetike i metabolizma – ključnu ulogu igraju i bakterije u crevima. Evo kako možete hraniti svoj mikrobiom na način koji podstiče mršavljenje.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Dva evropska grada konačno će biti povezana direktnim vozom! Dva evropska grada konačno će biti povezana direktnim vozom!

    Nakon dvogodišnjeg čekanja, Pariz i Milano će ponovo biti povezani direktnom linijom od 1. aprila.

    Rotorua – grad nestvarne lepote, jedinstvenog pejzaža i čudnog mirisa! Rotorua – grad nestvarne lepote, jedinstvenog pejzaža i čudnog mirisa!

    Iako ovaj grad doslovno miriše na trula jaja, on je ujedno i jedno od najlepših mesta na svetu. Rotorua, smeštena u srcu Severnog ostrva Novog Zelanda, izgleda gotovo nestvarno

  • Preporučujemo
    Saveti profesionalca: Kako očistiti kupatilo bez izbeljivača? Saveti profesionalca: Kako očistiti kupatilo bez izbeljivača?

    Iako mnogi koriste izbeljivač za čišćenje kupatila, posebno WC šolje, ekspertkinja iz kompanije The Big Clean Co. tvrdi da on više šteti nego što koristi i da bi trebalo posegnuti za njim samo u krajnjoj nuždi.

    Ne bacajte kesice čaja: Pametni trikovi za ponovnu upotrebu! Ne bacajte kesice čaja: Pametni trikovi za ponovnu upotrebu!

    Umesto da iskorišćene kese čaja odmah bacite, možete ih iskoristiti na praktične i iznenađujuće načine. Bilo da želite da omekšate meso, osvežite prostor ili pronađete prirodnu alternativu za čišćenje, čajne kese mogu biti korisne u domaćinstvu. Sledeći put kada uživate u omiljenom čaju, isprobajte ove trikove i maksimalno iskoristite svaku kesicu!

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.31 117.13 117.95
    CHF 123.25 124.11 124.98
    USD 111.73 112.51 113.30
  • Povezani članci
  • Oslić u paradajz sosu

    Neobična priprema svima poznate ribe možda će vam postati omiljena nakon što isprobate ovaj recept.




    13-12-2024 | 13:03 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, Vladimir Mironov

     

    Sastojci:

    4 fileta oslića (oko 150-200g svaki)
    3 kašike maslinovog ulja
    1 luk, sitno iseckan
    4 čena belog luka, sitno iseckana
    4 paradajza isečena na kolutove
    2 šolje suvog belog vina
    1 kašika svežeg peršuna, sitno seckanog
    Svež bosiljak
    So i biber po ukusu
    Krugovi limuna za posluživanje

    Priprema:


    Filete oslića osušite kuhinjskim papirom i posolite i pobiberite sa obe strane. U velikom tiganju, zagrejte maslinovo ulje na srednjoj vatri. Dodajte sitno iseckani luk i dinstajte dok ne omekša, oko 3-4 minuta. Dodajte sitno iseckani beli luk i dinstajte još minut dok ne zamiriše. Ulijte belo vino i bujon u tiganj i pustite da provri.


    Pažljivo stavite filete oslića u tiganj, tako da budu potpuno potopljeni u tečnosti. Pokrijte tiganj, dodajte paradajz i ostavite ribu da se kuva oko 20 minuta, ili dok ne bude skuvana i lako se raspada viljuškom.


    Povećajte temperaturu na srednje-jaku i pustite sos da lagano krčka i redukuje se, oko 5 minuta. Dodajte seckani peršun i začinite dodatnom solju i biberom po potrebi. Prelijte sos preko fileta oslića i poslužite toplo uz krugove limuna i kuvani krompir po želji.


    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Pečeni spanać sa sirom i orasima Pečeni spanać sa sirom i orasima

    Ako niste ljubitelj standardne pripreme ovog jela obavezno isprobajte ovaj recept.

    Meksički čili Meksički čili

    Meksički čili odličan je izbor za ručak ili večeru, a možete ga poslužiti uz pirinač, tortilje ili samo uz malo kiselog mleka i svežeg korijandera.

    Potaž grašak Potaž od graška i krompira

    Uživajte u ukusnom i kremastom potažu koji će razbuditi sva vaša čula!

    Curetina Najsočnija ćuretina u vinu!

    Iako najćešće pripremamo piletinu, recepti sa ćuretinom su veoma interesantni, a neki i toliko sočni da će vas sigurno oduševiti. Obavezno probajte da pripremite ćuretinu u vinu i uživajte u jesenjem ručku sa svojom porodicom.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: