Slušate: Mojih 50

Pesma: YU Grupa - Mornar

Mojih 50
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. YU Grupa - Mornar
    2. Parni Valjak - Sve još miriše na nju
    3. Sladjana Milošević - Amsterdam
    4. Jadranka Stojaković - Sto te nema
    5. Bijelo dugme - Ima neka tajna veza
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 8. maj - 1 - Dodir noći
    2. 8. maj - 2 - Dodir noći
    3. 8. maj - 3 - Dodir noći
    4. Dado Topić - Četvrtak - Mojih 50
    5. 7. maj - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Salata sa junetinom! Salata sa junetinom!

    Salate su idealan prolećni obrok – lagane, sveže i pune ukusa. A uz dodatak junetine, dobijate kompletan obrok koji će prijati i ljubiteljima mesa.

    Ljuti pileći štapići Ljuti pileći štapići

    Ako ste ljubitelj pikantnih zalogaja, ovi ljuti pileći štapići u korici od čili čipsa, susama i kornfleksa biće pun pogodak!

  • Zdravlje
    Vežbe koje postaju prioritet u zrelim godinama Vežbe koje postaju prioritet u zrelim godinama

    Istraživanja koja se sprovode poslednjih decinija ukazuju da je fizička aktivnost značajna tokom celog života. Posebno je važno da u nekim ozbiljnijim godinama ne odustanemo od fizičke aktivnosti, a pojedine vežbe donose značajne benefite.

    Sedam glavnih koristi od šetnje nakon obroka Sedam glavnih koristi od šetnje nakon obroka

    Nakon obilnog večernjeg obroka, čak i najblaži oblik fizičke aktivnosti može delovati kao poslednja stvar na svetu koju biste želeli da radite. Ipak, ispostavlja se da šetnja posle jela donosi brojne koristi.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Ovo su najpovoljnije evropske destinacije za letovanje u 2025. godini Ovo su najpovoljnije evropske destinacije za letovanje u 2025. godini

    Popularna platforma Which objavila je listu najjeftinijih all-inclusive destinacija za leto 2025. godine. Na ovom prestižnom spisku našlo se deset lokacija koje obećavaju sjajan odmor po povoljnim cenama. Ove destinacije idealne su za one koji žele da uživaju u suncu, luksuzu i opuštanju, bez brige o dodatnim troškovima.

    Evropski grad koji prednjači po zdravlju i blagostanju: 2.712 sunčanih sati godišnje! Evropski grad koji prednjači po zdravlju i blagostanju: 2.712 sunčanih sati godišnje!

    Prema istraživanju platforme za rezervaciju putovanja Omio, evropski grad koji nudi najbolje uslove za zdravlje i blagostanje svojih stanovnika i posetilaca je — Madrid. Analizom 17 različitih faktora, Madrid je zauzeo prvo mesto sa ukupnom ocenom 78,62 od mogućih 100 poena.

  • Preporučujemo
    Jednostavan trik za uklanjanje mrlja od trave bez oštećenja odeće Jednostavan trik za uklanjanje mrlja od trave bez oštećenja odeće

    Kako je stiglo lepo vreme, svi smo željni da više vremena provodimo napolju. Bilo da organizujemo piknike, igramo se na travnjaku ili jednostavno uživamo u prirodi, sunce nas mami da budemo aktivni. I dok uživamo u svim tim trenucima, mrlje od trave često postanu neizbežan pratilac naših omiljenih aktivnosti.

    Ostali ste bez praška za pecivo? Ne paničite, postoje adekvatne zamene Ostali ste bez praška za pecivo? Ne paničite, postoje adekvatne zamene

    Svi posežemo za praškom pecivo kada pripremamo kiflice, proju, čak i uštipke sa mesom... Ipak, imajte na umu da postoje adekvatne zamene za prašak za pecivo, što posebno može da vam znači kada vam nije pri ruci ili vas mrzi da idete do prodavnice.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.40 117.22 118.05
    CHF 124.66 125.54 126.41
    USD 103.66 104.39 105.13
  • Povezani članci
  • Održana Moja Kravica Food Talk 2018

    U prepunoj sali hotela Sheraton Novi Sad, uz priče o hrani i vinu, degustacije i veliki broj gastronomskih stručnjaka i javnih ličnosti, protekao je šesti "Moja Kravica Food Talk 2018", održan 8. juna u organizaciji kompanije Color Media Communications.




    11-06-2018 | 12:58 | Autor/Izvor: Naxi media- Color Media Communications PR

    Foto: Color Media Communications PR

     

    "Moja Kravica Food Talk 2018" otvorio je Ivan Đoković, Potpredsednik Pokrajinske Vlade i Pokrajinski sekretar za privredu i turizam istakao je da je sekretarijat prepoznao važnost gastronomije i gastronomskog turizma i da će on biti ključna strateška oblast zajedno sa turizmom.

    "Osnova turizma u Vojvodini upravo je gastronomija, koja zajedno sa vinom i kulturno-istorijskim objektima treba da doprinese daljem razvoju Vojvodine u turističkom smislu, i reputaciji koju treba da imamo na turističkom tržištu sveta. Događaji kao što je ovaj dobra su prilika da se razmene iskustva i mišljenja kako bismo doprineli oblikovanju turizma Vojvodine kao jednog brenda koji može postati konkurentan u narednim godinama", istakao je sekretar za privredu i turizam Ivan Đoković.

    Šefica Pregovaračkog tima Srbije sa EU Tanja Miščević naglasila je da kao država moramo biti sasvim svesni šta to tradicionalno imamo, koji su proizvodi kojima možemo da se nametnemo u Evropi, i kako ćemo garantovati količine izvoza, ali i kvalitet proizvoda koje imamo u Srbiji.

    “Ove današnje razgovore o hrani i njenom kvalitetu bih podržala i stavila u kontekst kako sve te razgovore staviti u proces pregovora, konkretno kada govorimo o tome da će nam zabraniti da pečemo rakiju, da nam neće dati da proizvodimo, to su predrasude", kazala je Miščević.

    Ambasadorka Izraela u Srbiji Alona Fišer Kam naglasila je i da u Izraelu ima različitih kuhinja i uticaja i iz Evrope, ali i sa drugih kontitenata. Napomenula je da je veliki uticaj mediteranske hrane kao i da u Izraelu ima hrane i kuhinja sa Balkana, iz Evrope, Amerike, Jermenije, Irana i iz još mnogo država i sa drugih kontinenata. Kada je u pitanju balkanska kuhinja, istakla je da se u Izraelu jede burek i baklava i da takođe ima hrane koja je poreklom iz Turske. Kao jedan veliki uticaj na izraelsku kuhinju navela je mediteransku kuhinju.

    Član Gradskog veća za privredu i turizam Grada Novog Sada, Milorad Radojević, napomenuo je da prednost što se tiče Vojvodine i Novog Sada, kada je u pitanju gastronomija, treba da bude kvalitet hrane.

    "Što više treba raditi na promociji i marketingu, kvalitetu proizvoda, i edukaciji kako proizvođača, tako i potrošača. Ova konferencija je dobra prilika da čujemo neke novine, i da iskustva koja danas steknemo uspešno primenimo u praksi. Grad Novi Sad nastavlja da podržava lokalne proizvođače, organske, i one sa zaštićenim geografskim poreklom, jer smatramo da možemo da ponudimo kvalitet, i to je ono sa čim treba da nastupamo na tržištu", rekao je Radojević.

    Konferenciju je otvorio panel "Hello, Big Apple – Serbia is back!" na kojem su učestvovali proizvođači koji će predstavljati Srbiju nakon osam godina na "Fancy Food Show" u Njujorku - "Vrtlari doo", "HappyHoney", "Suncokret", “Stanišić Bio”, "House Of Food" i "Moje gnezdo". U holu hotela, tokom konferencije, svi prisutni su imali priliku da degustiraju proizvode ovih proizvođača, kao i proizvođača članica Klastera "Vojvođanski dućan" čiji je rad i misiju predstavio predsednik upravnog odbora klastera, Mirko Veselinović.

    Na ovogodišnjoj konferenciji, po prvi put su dodeljenje "Food Talk Awards" najboljim kompanija u različitim kategorijama, a dobitnici su: Kategorija MLEKO I MLEČNI PRIZVODI - Kompanija IMLEK, Kategorija ZAMRZNUTI PREHRAMBENI PROIZVODI - Kompanija FRIKOM, Kategorija KONDITORSKI PROIZVODI - Koncern BAMBI, Kategorija TESTENINE - Kompanija DANUBIUS, Kategorija KUHINJSKI APARATI - Kompanija GORENJE, Kategorija VODA - AQUA VIVA, Kategorija MESNI PROIZVODI - Kompanija NEOPLANTA, Kategorija ORGANSKI PROIZVOD - Firma SUNCOKRET, Kategorija PRERAĐENO VOĆE I POVRĆE - Firma VRTLARI, Kategorija LEDENI ČAJ - Kompanija Coca Cola

    Gost konferencije bio je i svetska kulinarska zvezda i višestruko nagrađivani kuvar Ajk Zimer koji je održao prezentaciju pod nazivom "The Soul of a Chef". U nastavku programa razgovaralo se o tome kako se promoviše hrana, novom gastro bontonu, tajnama HORECA biznisa, novinari su se takmičili u PRESS Food Quizu.

    Tamara Ognjević, Artis Centar, govorila je o tome šta su jeli Nemanjići i srednjovekovnoj gastronomiji, mitovima, a tokom njene prezentacije publika je uživala u vinu "Car Dušan" vinarije Vizba Valadovo iz Makedonije.

    "Moja Kravica Food Talk 2018" tradicionalno je završen vinskim panelom tokom kojeg su učesnici i publika degustirali vina vinarija čiji su predstavnici učestvovali u panelu.

    Na konferenciji su učestvovali: Goran Milić, Ekrem Dupanović, Olivera Balašević, Maja Petrović Vitki gurman, Aleksandar Đuričić, Dušica Spasić, RTS, Vesna Laćarak, dnevni list "Danas", Marija Jovanović, NAXI Radio, Marina Jablanov, "Dnevnik", Stevan Kostreš, Vinarija "Kovačević", Milan Simić, Vinarija "Tikveš", Goran Kvrgić, McCMcCulloch Wines, Ljubica Radan, Msc agronomije i enolog, predsednica Vinske Akademije Srbije, Svetlana Kostić, Marketing & Communicatios Manager, MK Resort, Goran Kovačević, Hotel "Square Nine", Jovan Njegovan, Restoran "Sokače", Novi Sad, Kopaonik, Veljko Antonić , Hotel "Crown Plaza", Beograd, Jasmina Vekić - Restorani "Šaran" i "Kovač", Beograd, Milica Petković, Restoran "Tri Šešira", Beograd , Igor Belošević, restoran "Avala", Beograd i mnogi drugi.

    I ove godine domaći mlečni brend bio je Moja Kravica, koji predstavlja simbol kompanije Imlek, a proizvodi ovog brenda simbol su zdravlja, prirode i tradicije, zbog čega su kod potrošača stekli poverenje koje nema cenu. Široki asortiman proizvoda pod brendom Moja Kravica obuhvata mleko, čokoladno mleko, jogurt, kiselo mleko, kiselu pavlaku, krem sir, milkšejkove, maslac i proizvode Moja Kravica Kuhinjica. Svakako, najpoznatiji proizvod predstavlja Moja Kravica mleko bogatog ukusa, sa posebno odabranih najkvalitetnijih domaćih farmi, u kome su sačuvani svi prirodni hranljivi sastojci mleka, idealni za zdravu ishranu cele porodice.

    Konferenciju su podržali: Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Grad Novi Sad - Gradska uprava za privredu i turizam, Kompanija Imlek i brend "Moja Kravica", hotel Sheraton Novi Sad, Vinarija Kovačević, Klaster "Vojvođanski dućan", Vinarija Vizba Valadovo iz Makedonije, Udruženje Bač u srcu Bačke.

  • Pročitajte i...
    DIGITAL 2022: Novi medijski sadržaji, nove advertazing kampanje su neophodni za nove generacije Održan drugi dan regionalne konferencije Digital 2022

    Regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima Digital 2022 je otvorena juče u punoj sali Metropol Palace hotela a danas je nastavljena. Konferencija sa tradicijom od 2014. godine na jednom mestu okuplja tržišne lidere, poznavaoce telekomunikacija i predstavnike svih vrsta medija kao i sve čelne ljude industrija koje pokreću privredu u Srbiji.

    DIGITAL 2022: Nove generacije traže još naprednije digitalne tehnologije DIGITAL 2022: Nove generacije traže još naprednije digitalne tehnologije

    Regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima Digital 2022 je otvorena 15. septembra 2022. u punoj sali Metropol Palace hotela. Konferencija sa tradicijom od 2014. godine na jednom mestu je opet okupila tržišne lidere, poznavaoce telekomunikacija i predstavnike svih vrsta medija kao i sve čelne ljude industrija koje pokreću privredu u Srbiji.

    Maja Rakovic među govornicima na Digital-u 2021. Maja Rakovic među govornicima na Digital-u 2021.

    Color Media Communications osmu godinu zaredom organizovala je Regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima - DIGITAL 2021. Ovogodišnji Digital se realizovao u dva formata, online koji je prezentovan u četvrtak 16. septembra i petak 17. septembra, uživo u hotelu Metropol u Beogradu. Maja Rakovic, vlasnica i glavna i odgovorna urednica Naxi radija bila je jedna od učesnica panela.

    Digital 2021: Održana regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima Digital 2021: Održana regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima

    Color Media Communications osmu godinu zaredom organizovala je Regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima - DIGITAL 2021. Ovogodišnji Digital se realizovao u dva formata, online koji je prezentovan u četvrtak 16. septembra i petak 17. septembra, uživo u hotelu Metropol u Beogradu.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: