-
Poslednjih 5 pesama
- Moby Dick - Ulica i broj
- Magazin - Ginem
- Zdravko Čolić - Čija je ono zvijezda
- Denis & Denis - Čuvaj se
- Djavoli - Vino noći
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Prolećna supa sa povrećem
Evo jednostavnog i ukusnog recepta za laganu prolećnu supu sa povrćem – savršenu za dane kada nam je potrebno nešto osvežavajuće i hranljivo...
Neodoljivi kolač sa višnjama
Možda sezona višanja još uvek nije u punom jeku, ali to nije razlog da ne uživate u njihovom osvežavajućem ukusu — naročito kada znamo da se za ovaj kolač savršeno uklapaju i smrznute višnje. Lagani, kremasti i neodoljivo osvežavajući, ovaj kolač je kao stvoren za toplije dane i pravi je uvod u leto koje svi s nestrpljenjem čekamo.
-
Zdravlje
Gazirana voda: Da li je dobra za nas?
Gazirana voda, poznata i kao kisela ili soda voda je voda obogaćena mehurićima ugljen-dioksida. Taj gas može biti prirodnog porekla ili se dodaje u običnu vodu u procesu karbonizacije.
Problemi sa štitnom žlezdom? Evo šta bi trebalo da izbegavamo!
Ne postoji dijeta koja može izlečiti hipotireozu ili hipertireozu, ali određene namirnice i suplementi mogu otežati kontrolu ovih stanja.
-
-
Putovanja
Grčka laguna proglašena najboljom plažom u Evropi za 2025. godinu
Evropske plaže su među najboljima na svetu – to je nepobitna činjenica. Zato se svake godine i ažuriraju liste sa najboljim mestima za letnji odmor. A sada je tu još jedan izvor inspiracije za sve ljubitelje mora i sunca.
Ovo su najpoželjnije destinacije za letnje putovanje u 2025. godini
Iako većina ljudi letnji odmor instinktivno povezuje s plažom, ovog leta trendovi pokazuju nešto sasvim drugo. Prema najnovijim podacima iz Mastercardovog izveštaja zasnovanog na analizi avionskih letova, Tokio — glavni grad Japana — izbio je na prvo mesto kao najtraženija destinacija za leto 2025.
-
Preporučujemo
Očistite zagorelo posuđe uz pomoć jednostavnih trikova?
Zagorelo posuđe može da predstavlja pravi izazov za čišćenje, a često se poseže za grubim priborom poput žičanih četki ili agresivnim hemijskim sredstvima. Ipak, postoje jednostavni i prirodni načini da ga očistite, bez oštećivanja posuđa – pritom su ekološki prihvatljivi i veoma efikasni.
Kako da operemo patike u veš mašini, a da ih ne oštetimo?
Patike su obuća koju često nosimo u različitim uslovima – tokom šetnje, vežbanja, pa čak i po kiši ili blatu – zbog čega se brzo zaprljaju. Ako planirate da operete patike u veš mašini, važno je da preduzmete nekoliko koraka kako biste ih zaštitili od oštećenja.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.41 117.23 118.05 CHF 124.45 125.33 126.21 USD 103.78 104.51 105.25
-
Oblande sa lešnikom
Lešnik će dati posebnu aromu oblandama.
17-10-2018 | 11:44 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock- krailurk
Sastojci:
- 2l mleka
- 700 gr šećera
- 200 gr lešnika
- 125 gr putera
- pakovanje oblandi
- 200 gr čokolade za kuvanjePriprema: U šerpu sipati 2l mleka i dodati 700 gr. šećera. Kuvati na tihoj vatri uz povremeno mešanje. Dok provri, uključite ringlu. Posle smanjite temperaturu tako da masa blago ključa. Karamel je gotov kada se količina drastično smanji, masa zgusne i dobije lepu karamel boju. Sklonite sa šporeta i u vruće dodajte oko 200 gr lešnika i 125 gr putera, sve lepo izmešati da se puter otopi i dobije ujednačena masa. Toplim karamelom filovati veliko pakovanje oblandi, pokriti ih papirom, preliti otopljenom čokoladom za kuvanje i ostaviti da odstoje nekoliko sati.
-
Pročitajte i...
Fantastične badem kuglice
Ako volite slatkiše, ali želite da uvedete zdravije navike u ishranu, odlučite se za prirodne, sirove i jednostavne deserte. Oni su jednako ukusni kao industrijski slatkiši, ali bez viška šećera.
Ukusna torta sa kupinama
Stiže nam proleće i pravo je vreme da zimske čokoladne torte zamenimo laganijim voćnim tortama. Kako još nije sezona kupina, imajte na umu da će zamrznute podjednako biti ukusne.
Profiterole: Desert koji se ne odbija
Ovo su kolačići koji se ne odbijaju, pa proverite koliko su samo ukusni, kremasti i sočni...
Najsočnija lenja pita!
Pripremite čuvenu lenju pitu i uživajte u sjajnom jesenjem desertu koji se savršeno uklapa uz šolju toplog čaja.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: