Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Jelena Tomašević - Veruj Mi Da Verujem

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Jelena Tomašević - Veruj Mi Da Verujem
    2. Prljavo Kazalište - Mi plešemo
    3. Gibonni - Dvije duše
    4. Bajaga - Poljubi me
    5. Željko Samardžić - Nisi Ti
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Dušan Kaličanin - Četvrtak - Mojih 50
    2. 8. oktobar - 1 - Dodir noći
    3. 8. oktobar - 2 - Dodir noći
    4. 8. oktobar - 3 - Dodir noći
    5. Dušan Kaličanin - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Krompir čorba sa pečurkama Krompir čorba sa pečurkama

    Ako ste ljubitelj krompir čorbe probajte ovu interesantniju verziju sa pečurkama, koje tradicionalnom jelu daju posebnu aromu.

    Kokos kuglof Kokos kuglof

    Ako volite brze i mirisne kolače, ovaj jednostavan kokos kuglof biće vaš novi omiljeni desert za hladnije dane...

  • Zdravlje
    Kako odrediti najbolje vreme za spavanje? Kako odrediti najbolje vreme za spavanje?

    Idealno vreme za spavanje u zavisnosti od vašeg ustaljenog buđenja Količina sna koja vam je potrebna menja se tokom života. Zato vaš uzrast može pomoći u određivanju tačnog vremena odlaska na spavanje, kako biste se probudili odmorni i spremni za dnevne obaveze.

    Kako ostati budan bez kafe? Pet namirnica koje prirodno daju snagu Kako ostati budan bez kafe? Pet namirnica koje prirodno daju snagu

    Hrana je gorivo za telo i um, ali ne deluje svaka isto: dok one bogate šećerom izazivaju brzi skok i još brži pad energije, postoje namirnice koje pružaju postojan osećaj budnosti i snage. Neke od njih sadrže blagu dozu kofeina uz dodatne hranljive koristi, dok druge telu obezbeđuju prirodnu energiju i pomažu ćelijama da je efikasnije koriste.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Mala baltička zemlja nadmašila Portugal i Grčku po gostoprimstvu Mala baltička zemlja nadmašila Portugal i Grčku po gostoprimstvu

    Kada planirate svoje sledeće evropsko putovanje, šta vam prvo pada na pamet? Spektakularne obale, povoljna i ukusna hrana, ulice sa kaldrmom prepune galerija i vinskih barova? Sve su to odlični razlozi za put, ali ima nešto još lepše, osećaj dobrodošlice. Jer, budimo iskreni, ništa ne može da se meri s onim trenutkom kad zalutate u usku uličicu, uđete u mali bar i završite večer u razgovoru s meštanima do zatvaranja.

    Najlepši evropski grad za posetu ove godine - mediteranski dragulj koji je osvojio sve Najlepši evropski grad za posetu ove godine - mediteranski dragulj koji je osvojio sve

    Pariz, Berlin i Prag su već dobro poznate destinacije, ali prema izboru čitalaca magazina Condé Nast Traveller, najbolji grad za posetu u Evropi 2025. godine je - Valeta, glavni grad Malte.

  • Preporučujemo
    Zaboravite usisivač: Stari kineski trik za savršeno čiste podove Zaboravite usisivač: Stari kineski trik za savršeno čiste podove

    I pored redovnog čišćenja i korišćenja savremenih sredstava, sitne čestice prašine brzo se ponovo skupljaju na raznim površinama u domu. Zbog toga se mnogi oslanjaju na jednu staru, ali izuzetno delotvornu tehniku čišćenja – tradicionalni kineski način mokrog brisanja podova.

    Da li je bezbedno jesti smrznutu hranu kojoj je istekao rok? Da li je bezbedno jesti smrznutu hranu kojoj je istekao rok?

    Pitanje koliko dugo smrznuta hrana ostaje bezbedna za konzumaciju često zbunjuje mnoge. Dr Deina Figure nedavno je u videu na Instagramu objasnila šta zapravo znači kada u zamrzivaču pronađemo namirnice kojima je istekao rok.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.35 117.17 117.99
    CHF 124.72 125.60 126.47
    USD 100.52 101.23 101.93
  • Povezani članci
  • Neobične ćufte sa povrćem

    Ako ste apsolvirali pripremu tradicionalnih ćufti, evo malo izmenjenog recepta...




    28-06-2024 | 10:02 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, bit24


    Sastojci:

    500g mlevenog mesa (može biti govedina, piletina, svinjetina ili mešavina)
    1 šolja kuvanog i samlevenog povrća (možete koristiti šargarepu, tikvice, spanać, papriku ili bilo koje drugo povrće po izboru)
    1 jaje
    1/2 šolje prezli ili mlevenog hleba
    1 luk, sitno iseckan
    2 čena belog luka, sitno iseckana
    2 kašike svežeg peršuna, sitno iseckanog
    So, biber, i ostale začine po ukusu
    Maslinovo ulje za prženje


    Priprema:

    U većoj posudi, pomešajte mleveno meso, kuvano i samleveno povrće, jaje, prezle ili mleveni hleb, sitno iseckan luk, beli luk, peršun i začine. Dobro promešajte da se svi sastojci sjedine. Formirajte smesu u male loptice veličine ćufti i blago ih spljoštite. U tiganju zagrejte malo maslinovog ulja na srednje jakoj vatri. Kada je ulje zagrejano, dodajte ćufte i pržite ih sa svake strane dok ne dobiju lepu zlatno smeđu boju i ne budu potpuno pečene iznutra. Kada su ćufte pečene, izvadite ih iz tiganja i stavite ih na papirni ubrus da upije višak masnoće.

    Poslužite ih tople sa omiljenim prilogom ili uz razne umake po želji.

    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Batat čorba Čorba od slatkog krompira

    Batat je izuzetno zdrava namirnica, ali ono po čemu se izdvaja je fantastičan, pun i slatkast ukus. Čorba od batata, kombinovana sa specijalnim začinima mnogima će postati favorit, nakon što isprobaju ovaj recept.

    Salata sa junetinom i cveklom Salata sa junetinom i cveklom

    Lagano, zdravo i ukusno, ova salata kombinuje svežinu, pun ukus junetine i blagu slatkoću cvekle u jednom izbalansiranom jelu.

    Zapečeni sendvič sa pečurkama! Zapečeni sendvič sa pečurkama!

    Savršen za brzi ručak ili večeru, topao, sočan i pun ukusa...

    Solyanka: Tradicionalna ruska čorba Solyanka: Tradicionalna ruska čorba

    Solyanka ima specifičan ukus, pa ako volite da eksperimentšete u kuhinji obavezno pripremite ovu sjajnu čorbu.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: