Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Željko Joksimović - Balada

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Željko Joksimović - Balada
    2. Merlin - Šta će mi sad ljubav
    3. Željko Bebek - Mene tjera neki vrag
    4. Marija Šerifović - U nedelju
    5. Petar Grašo - Ko nam brani
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jelena Jovičić - Petak - Mojih 50
    2. 12. jun - 1 - Dodir noći
    3. 12. jun - 2 - Dodir noći
    4. 12. jun - 3 - Dodir noći
    5. Jelena Jovičić - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Domaći sladoled od nektarina Domaći sladoled od nektarina

    Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.

    Kokos rolat Kokos rolat

    Ako ste ljubitelj kokosa, obavezno obradujte sebe ovim fenomenalnim desertom. Poslužite ga uz kafu ili hladnu limunadu za još bolji ugođaj.

  • Zdravlje
    Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti? Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?

    Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.

    Ubrzajte metabolizam i dovedite liniju do savršenstva! Ubrzajte metabolizam i dovedite liniju do savršenstva!

    Postoji nekoliko jednostavnih i efikasnih načina da podržite svoj metabolizam, od kojih mnogi uključuju jednostavne promene u vašoj ishrani i načinu života.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine! Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine!

    Ako ste planirali solo putovanje u 2025. i tražite destinaciju koja ne nudi samo kulturno obogaćenje već i uzbuđenje i dozu adrenalina, Italija je – prema novom istraživanju – pravo mesto za vas.

    Lisabon je zvanično dom najboljeg luksuznog hotela na svetu! Lisabon je zvanično dom najboljeg luksuznog hotela na svetu!

    TripAdvisor je objavio dobitnike nagrada Travellers’ Choice, otkrivši listu najboljih hotela na svetu – a titula apsolutnog pobednika pripala je jednom portugalskom dragulju.

  • Preporučujemo
    Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna! Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna!

    Limunska kiselina poseduje izuzetnu moć čišćenja i pokazala se kao jedno od najučinkovitijih prirodnih sredstava za održavanje higijene doma. Zahvaljujući svojim antibakterijskim i dezinfekcionim svojstvima, idealna je za sve koji žele da izbegnu upotrebu agresivnih hemikalija i opredele se za zdravije, ekološki prihvatljivije alternative.

    Savet dizajnera: Kombinacije boja koje donose luksuzni izgled prostora Savet dizajnera: Kombinacije boja koje donose luksuzni izgled prostora

    Dizajneri enterijera otkrili su za Homes & Gardens da postoje izvesne kombinacije boja koje da prostoru daju luksuzan izgled.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.39 117.22 118.04
    CHF 124.69 125.57 126.44
    USD 100.98 101.70 102.41
  • Povezani članci
  • Neobične ćufte sa povrćem

    Ako ste apsolvirali pripremu tradicionalnih ćufti, evo malo izmenjenog recepta...




    28-06-2024 | 10:02 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, bit24


    Sastojci:

    500g mlevenog mesa (može biti govedina, piletina, svinjetina ili mešavina)
    1 šolja kuvanog i samlevenog povrća (možete koristiti šargarepu, tikvice, spanać, papriku ili bilo koje drugo povrće po izboru)
    1 jaje
    1/2 šolje prezli ili mlevenog hleba
    1 luk, sitno iseckan
    2 čena belog luka, sitno iseckana
    2 kašike svežeg peršuna, sitno iseckanog
    So, biber, i ostale začine po ukusu
    Maslinovo ulje za prženje


    Priprema:

    U većoj posudi, pomešajte mleveno meso, kuvano i samleveno povrće, jaje, prezle ili mleveni hleb, sitno iseckan luk, beli luk, peršun i začine. Dobro promešajte da se svi sastojci sjedine. Formirajte smesu u male loptice veličine ćufti i blago ih spljoštite. U tiganju zagrejte malo maslinovog ulja na srednje jakoj vatri. Kada je ulje zagrejano, dodajte ćufte i pržite ih sa svake strane dok ne dobiju lepu zlatno smeđu boju i ne budu potpuno pečene iznutra. Kada su ćufte pečene, izvadite ih iz tiganja i stavite ih na papirni ubrus da upije višak masnoće.

    Poslužite ih tople sa omiljenim prilogom ili uz razne umake po želji.

    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Kokos rolat Kokos rolat

    Ako ste ljubitelj kokosa, obavezno obradujte sebe ovim fenomenalnim desertom. Poslužite ga uz kafu ili hladnu limunadu za još bolji ugođaj.

    Pita Engleska pita sa prazilukom

    Interesantan recept za sve vas koji volite testo, a volite i da eksperimentišete u kuhinji.

    Domaći humus sa patlidžanom Domaći humus sa patlidžanom

    Mnogi od nas su već odavno uvrstili humus u svoju ishranu, a poslednjih godina na rafovima prodavnica možemo pronaći razne njegove varijante i ukuse – od klasičnog, preko onog sa cveklom, pa sve do pikantnijih kombinacija. Ipak, domaći humus ima posebnu punoću ukusa koju je teško nadmašiti, a varijanta sa pečenim patlidžanom donosi dodatnu dimenziju.

    Zdrave BADEM kuglice Zdrave BADEM kuglice

    Ako ne možete da odolite slatkišima, a želite da redukujete težinu ili da jednostavno unesete promene u svoj život i hranite se zdravije, birajte zdrave, sirove i jednostavne varijante deserta koje su podjednako ukusne ako industrijski slatkiši ili kolači prepuni šećera.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: