-
Poslednjih 5 pesama
- Regina - Ljubav Nije Za Nas
- Oktobar 1864 - Nadji me
- Nina Badrić - Ja za ljubav neću moliti
- Massimo - Jugo
- Dejan Cukić - Nebo jedino zna
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Čia puding sa nektarinom i malinama
Ovaj obrok može da bude sjajan doručak, ali takođe i odlična užina ili poslastica nakon treninga...
Gulaš sa paprikama i mesom
Pravi gurmani nikako neće moći da odole ovom savršenom, aromatičnom jelu.
-
Zdravlje
Melatonin iz prirode: Najbolje namirnice za miran san
Melatonin je hormon ključan za regulaciju sna. Proizvodi ga epifiza u mozgu, a njegovi nivoi prirodno rastu nakon zalaska sunca i opadaju s dolaskom dana. Istraživanja pokazuju da povećan unos melatonina putem ishrane može poboljšati kvalitet sna.
Ultra-prerađena hrana može da sabotira mršavljenje, čak i kada se zdravo hranite!
Ultra-prerađena hrana (UPF) već ima lošu reputaciju, a nova studija pokazuje da čak i njene „zdravije“ varijante mogu ozbiljno narušiti napore u mršavljenju.
-
-
Putovanja
Nepal omogućio besplatan uspon na skoro 100 planina, a evo i zašto
Planinarenje po Himalajima jeste ozbiljan hobi i ujedno ozbiljan trošak, ali vlada Nepala je nedavno saopštila uzbudljivu vest: naredne dve godine čak 97 planina biće dostupne za besplatan uspon. Prava planinarska prilika!
Pet najboljih gradova za digitalne nomade u 2025. godini
Život digitalnog nomada može biti izuzetno ispunjavajući, naravno, ako se pravilno organizuje. Prava i etička opcija smeštaja, fleksibilni radni prostori, prilika da se izgradi nova zajednica i sloboda da se svet istražuje sopstvenim tempom i sve to čini ovaj stil života sve privlačnijim.
-
Preporučujemo
Zašto ne bi trebalo da okrećemo čaše naopako nakon pranja?
Mnogi ne obraćaju pažnju na način odlaganja čaša nakon pranja, ali stručnjaci upozoravaju da ih nikada ne treba stavljati naopako. Iako se često čini praktičnim jer čaše brže osuše, to može ozbiljno da ugrozi njihov kvalitet i dugovečnost.
Koliko često bi zapravo trebalo da peremo kuhinjske krpe?
Kuhinjske krpe se ne koriste samo za sudove – često njima brišemo ruke, radne površine, pa čak i ostatke hrane. Nakon toga ih obično zgužvamo i ostavimo da vise preko stolice, radijatora ili na nekom uglu radne ploče. Ali koliko često ih zaista operemo?
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 123.66 124.53 125.41 USD 99.98 100.68 101.39
-
Negovana stopala u nekoliko koraka
Vašim stopalima možete pružiti adekvatan tretman i kod kuće. Potrebno je ispratiti nekoliko koraka.
02-11-2021 | 20:48 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-verona_studio
Napravite toplu kupku u koju ćete staviti morsku so, sodu bikarbonu i po želji nekoliko kapi esencijalnog ulja. Ostavite vaša stopala u njoj da deluje 15 do 20 minuta.
Nakon toga nanesite piling i blago umasirajte svaki deo stopala uključujući i delove između prstiju.
Piling za stopala - Napravite tako što ćete pomešati dve kašike sode bikarbone sa dve kašike maslinovog ulja i dve kašike meda. Smesu nanesite na suvu kožu uz blago masiranje i nakon toga isperite.
Na ovaj način uklonićete mrtve ćelije sa stopala, a kako biste u potpunosti uklonili mrtve ćelije i zadebljanja, nakon što sperete piling i prosušite stopala, koristite kamen ili turpiju za pete. Još jednom isperite stopala.
Kada su vaša stopala suva, umasirajte puter ili kremu za stopala, pogotovo delove na kojima je koža ispucala. Ukoliko su vaše pete prilično ispucale i potrebna im je dodatna nega, možete koristiti posebne kreme i čarape za pete koje prema uputstvu možete ostaviti da deluju tokom cele noći.
-
Pročitajte i...
Spremni za lepo vreme: Pripremite domaći piling za stopala
Ako niste mnogo vremena posvećivali svojim stopalima tokom zimskih dana, sada je pravo vreme. Evo jednog jednostavnog recepta za domaći piling.
Napravite opuštajuću kupku za stopala
Tokom letnjeg perioda stopalima je potreba posebna nega, budući da više nosimo otvorenu obuću, pa stopala činimo izloženijima spoljašnjim faktorima. Jednom nedeljno uradite kućni pedikir, te osvežite vaša stopala negujućom i opuštajućom kupkom.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: