Slušate: Dodir noći

Pesma: Hari Mata Hari - Ja nemam snage da te ne volim

Dodir noći
Naxi Radio
 • Povezani članci
 • Naxi radio na jubilarnim Radio danima RAB-a

  Jubilarni 20. Radio dani u organizaciji Udruženja radio-stanica RAB Srbija održani su online tokom 24. i 25. novembra, a među predavačima i učesnicima panela bili su i predstavnici Naxi radija.
  26-11-2020 | 15:04 | Autor/Izvor: Naxi media-RAB Srbija

  Foto: Naxi media, Andreja Damnjanović

   

  Ovo su ujedno i drugi Radio dani koji se usled pandemije koronavirusa održavaju online putem Zoom aplikacije (prvi su održani ovog proleća), a kao i do sada učešće su uzeli eminentni stručnjaci iz celog sveta.

  Programske teme, organizatori su prilagodili aktuelnom trenutku, pa su nazivi predavanja i okruglih stolova bili: Klijenti i prodaja u doba korone; Kako radio funkcioniše u doba korone?; Očekivanja i stanje u Mađarskoj za vreme virusa; Muzičari i radio; Radio posle krize; 100 godina komercijalnog radija; Značaj muzike u radio imidžingu i Oglašavanje u kriznim vremenima.

  Radio-dane RAB Srbija otvorila je Maja Rakovic, predsednica ove medijske organizacije i vlasnica i glavna i odgovorna urednica Naxi radija i Slavica Trifunović, pomoćnica ministra informisanja.

  Predsednica RAB Srbija Maja Rakovic je istakla da je onlajn okupljanje radijskih profesionalaca još jedna prilika da se nauči kako da se formatizuje radio i prilagodi aktuelnoj situaciji, a s ciljem da radio bude još bolji. Podsetila je da je RAB Srbija u aprilu organizovala prve onlajn Radio-dane na svetu, zbog čega je udruženje dobilo brojne pohvale od međunarodnih organizacija, poput Radiodays Europe.


  (Foto: RAB Srbija PR)

  Među predavačima našli su se i predstavnici Naxi radija: Nikola Kovačević, direktor NAXI Media Mix, Nevena Azinović, kreativni direktor NAXI radija, Ivana Stanković, marketing menadžer NAXI radija, Željka Dimić, direktor marketinga NAXI radija, Marko Spalević, PR menadžer NAXI radija.

  Željka Dimić i Ivana Stanković učestvovale su u predavanju "Klijenti i prodaja u doba korone", tokom kojeg su prenele njihova iskustva, te izazove sa kojima se suočavaju u svom poslu u vreme pandemije.

  "U trenutku velikih promena i neizvesnosti, jedno je nepromenjivo: svet ipak ne može da stane...", rekla je Željka Dimić na samom početku ovog predavanja, govoreći kasnije o iskustvu kolega iz ex Yu radio stanica, o oglašivačima kojima je porasla potražnja za vreme pandemije, načinima kako dopreti do najnepoverljivijih kiljenata...

  Marko Spalević, PR menadžer NAXI radija, bio je moderator panela "Osloni se na radio":

  "Bilo mi je ogromno zadovoljstvo da moderiram i organizujem panel "Osloni se na radio", na kome se razgovaralo o načinima povezivanja muzičkih stvaralaca i radio stanica, posebno u doba korone, kada je radio glavno sredstvo komunikacije muzičara prema publici. Bila mi je čast da na panelu razgovaram sa Aleksandrom Milutinović, jednom od naših najplodonosnijih muzičkih stvaralaca - kompozitorkom i hitmejkerom, sa Klaudijom Čular iz Croatia Records-a, Nevenom Azinović sa Naxi radija, kao i sa Nikolom Jovanovićem iz Kontra Records-a i mladim i uspešnim kantautorom Lukijanom Ivanovićem. Zajedno smo došli do zaključka da postoji mnogo prostora i oblasti u kojima radio i muzički stvaraoci, izdavači i menadžeri, mogu proširiti svoju saradnju, ali da je za to neophodan konstatan dijalog i komunikacija, zbog čega su svi pohvalili inicijativu RAB SRBIJA da Radio dane otvori i za ovakve teme", kaže Spalević.


  "Za nama su izuzetno uspešni, onlajn Radio dani RAB SRBIJA. Ponosna sam na sve učesnike i rezultate koje smo i ovog puta postigli. Ovo su bili jubilarni dvadeseti Radio dani, a ovaj veliki broj govori o tome koliko je radio snažan i koliko su ljudi koji rade na radiju spremni da uče i napreduju", istakla je Maja Rakovic. 

 • Pročitajte i...
  Anja Josifovski u Mojih 50 Anja Josifovski u Mojih 50

  Od ponedeljka, 18. septembra gošća emisije Mojih 50 na Naxi radiju je Anja Josifovski.

  Najveća digitalna konferencija u regionu: Uručena nagrada za najbolju kampanju na radiju

  Regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima – DIGITAL 2023 ove godine održana je 14 septembra 2023. godine u hotelu Hyatt u Beogradu.

   Žiri odabrao dobitnike nagrade VRABAC 2023 Žiri odabrao dobitnike nagrade VRABAC 2023

  Udruženje radio-stanica RAB Srbija organizovalo je po dvanaesti put izbor za najbolje radijske reklame i džinglove VRABAC. Reč je o jedinom priznanju tog tipa koje se dodeljuje u našoj zemlji.

  Krila: Nova pesma Ane Stanić na Naxi radiju Krila: Nova pesma Ane Stanić na Naxi radiju

  Danas, 24. aprila, slušaoci Naxi radija u 14:30h čuće novu pesmu Ane Stanić "Krila" sa kojom se predstavila na "Beogradskom proleću" i osvojila specijalnu nagradu Naxi radija.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: