-
Poslednjih 5 pesama
- Zdravko Čolić - Noć mi te duguje
- Massimo Savic - Samo za tvoje oci
- Dejan Cukić - Kao Ti
- Oliver Dragojević - U Mom Zagrljaju
- Vajta - Leila
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Domaći sladoled od nektarina
Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.
Kokos rolat
Ako ste ljubitelj kokosa, obavezno obradujte sebe ovim fenomenalnim desertom. Poslužite ga uz kafu ili hladnu limunadu za još bolji ugođaj.
-
Zdravlje
Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?
Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.
Ubrzajte metabolizam i dovedite liniju do savršenstva!
Postoji nekoliko jednostavnih i efikasnih načina da podržite svoj metabolizam, od kojih mnogi uključuju jednostavne promene u vašoj ishrani i načinu života.
-
-
Putovanja
Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine!
Ako ste planirali solo putovanje u 2025. i tražite destinaciju koja ne nudi samo kulturno obogaćenje već i uzbuđenje i dozu adrenalina, Italija je – prema novom istraživanju – pravo mesto za vas.
Lisabon je zvanično dom najboljeg luksuznog hotela na svetu!
TripAdvisor je objavio dobitnike nagrada Travellers’ Choice, otkrivši listu najboljih hotela na svetu – a titula apsolutnog pobednika pripala je jednom portugalskom dragulju.
-
Preporučujemo
Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna!
Limunska kiselina poseduje izuzetnu moć čišćenja i pokazala se kao jedno od najučinkovitijih prirodnih sredstava za održavanje higijene doma. Zahvaljujući svojim antibakterijskim i dezinfekcionim svojstvima, idealna je za sve koji žele da izbegnu upotrebu agresivnih hemikalija i opredele se za zdravije, ekološki prihvatljivije alternative.
Savet dizajnera: Kombinacije boja koje donose luksuzni izgled prostora
Dizajneri enterijera otkrili su za Homes & Gardens da postoje izvesne kombinacije boja koje da prostoru daju luksuzan izgled.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.39 117.22 118.04 CHF 124.69 125.57 126.44 USD 100.98 101.70 102.41
-
Najukusniji potaž od tikvica!
Ovaj lagani potaž možete da konzumirate za doručak, ručak i večeru. Izuzetno je zdrav, a sama priprema je jednostavna.
21-08-2024 | 11:57 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock, Nata Bene
Sastojci:
500 g tikvica
1 krompir
1 crni luk
2 čena belog luka
1 šargarepa
1 litar povrtnog bujona
200 ml pavlake za kuvanje
Maslinovo ulje
So i biber po ukusu
Svež peršun
Priprema:
Tikvice, krompir, crni luk i šargarepu operite, oljuštite i iseckajte na kockice. Ako ste ljubitelj batata, možete slobodno i njega da iskoristite. Beli luk sitno naseckajte.U šerpi zagrejte malo maslinovog ulja i dodajte crni luk. Pržite dok ne postane staklast, a zatim dodajte beli luk i pržite još minut.
Dodajte tikvice, krompir i šargarepu u šerpu, promešajte i prelijte povrtnim bujonom. Kuvajte na srednjoj temperaturi dok povrće ne omekša (oko 20 minuta).
Kada je povrće kuvano, sklonite šerpu sa vatre i, uz pomoć štapnog miksera ili blendera, izblendirajte supu dok ne dobijete glatku teksturu. Vratite potaž na vatru, dodajte pavlaku za kuvanje i mešajte dok se sve lepo ne sjedini. Pospite svežim peršunom.
PRIJATNO! -
Pročitajte i...
Kokos rolat
Ako ste ljubitelj kokosa, obavezno obradujte sebe ovim fenomenalnim desertom. Poslužite ga uz kafu ili hladnu limunadu za još bolji ugođaj.
Kineski prženi kupus
Chao Baicai je jednostavno jelo koje je idealno za tople dane koji su već tu. Pored toga što se brzo priprema, pa nećete provesti previše vremena pored šporeta, imajte na umu da je ovo jelo lagano i savršeno za obrok koji neće opteretiti organizam.
Engleska pita sa prazilukom
Interesantan recept za sve vas koji volite testo, a volite i da eksperimentišete u kuhinji.
Domaći humus sa patlidžanom
Mnogi od nas su već odavno uvrstili humus u svoju ishranu, a poslednjih godina na rafovima prodavnica možemo pronaći razne njegove varijante i ukuse – od klasičnog, preko onog sa cveklom, pa sve do pikantnijih kombinacija. Ipak, domaći humus ima posebnu punoću ukusa koju je teško nadmašiti, a varijanta sa pečenim patlidžanom donosi dodatnu dimenziju.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: