Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: Nina Badrić - Dani I Godine

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Nina Badrić - Dani I Godine
    2. Zdravko Čolić - Zbog tebe
    3. Bajaga - Tišina
    4. Crvena jabuka - Ne govori više
    5. Oliver Dragojević - Kad mi dodješ ti
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Bilja Krstić - Petak - Mojih 50
    2. 11. septembar - 1 - Dodir noći
    3. 11. septembar - 2 - Dodir noći
    4. 11. septembar - 3 - Dodir noći
    5. Bilja Krstić - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Fenomenalna čokoladna torta Fenomenalna čokoladna torta

    Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se i uživajte...

    Pasta sa kukuruzom i slaninom Pasta sa kukuruzom i slaninom

    Gotovo da ne postoji osoba koja ne voli pastu, a mnogi od nas je imaju na meniju skoro svake nedlje. Različite kombinacije ukusa mogu da razbiju monotoniju, a nije isključeno ni da vam baš ova kombinacija postane favorit.

  • Zdravlje
    Grašak kao izvor zdravlja: Bogatstvo proteina i vlakana Grašak kao izvor zdravlja: Bogatstvo proteina i vlakana

    Grašak je dugo bio potcenjen i često smatran „neukusnim“, ali ova moćna mahunarka poslednjih godina sve više postaje omiljeni deo nutritivnih obroka.

    12 znakova da vam nedostaje gvožđe! 12 znakova da vam nedostaje gvožđe!

    Gvožđe je ključni mineral za održavanje organizma aktivnim.

  • Putovanja
    Španija kreće stopama Francuske: Uvode se nova pravila za pušače Španija kreće stopama Francuske: Uvode se nova pravila za pušače

    Na plažama, autobuskim stajalištima i terasama barova verovatno više neće biti dozvoljeno pušenje.

    Forbes proglasio najlepša sela na svetu - prvih osam nalazi se u Evropi Forbes proglasio najlepša sela na svetu - prvih osam nalazi se u Evropi

    Kada je reč o slikovitim mestima i bajkovitim gradićima, Evropa nema premca. To potvrđuje i nova Forbes lista 50 najlepših sela na svetu, na kojoj prvih osam mesta pripada evropskim destinacijama.

  • Preporučujemo
    Očistite zagorelo posuđe uz pomoć jednostavnih trikova? Očistite zagorelo posuđe uz pomoć jednostavnih trikova?

    Zagorelo posuđe može da predstavlja pravi izazov za čišćenje, a često se poseže za grubim priborom poput žičanih četki ili agresivnim hemijskim sredstvima. Ipak, postoje jednostavni i prirodni načini da ga očistite, bez oštećivanja posuđa – pritom su ekološki prihvatljivi i veoma efikasni.

    Kako da operemo patike u veš mašini, a da ih ne oštetimo? Kako da operemo patike u veš mašini, a da ih ne oštetimo?

    Patike su obuća koju često nosimo u različitim uslovima – tokom šetnje, vežbanja, pa čak i po kiši ili blatu – zbog čega se brzo zaprljaju. Ako planirate da operete patike u veš mašini, važno je da preduzmete nekoliko koraka kako biste ih zaštitili od oštećenja.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.35 117.17 117.99
    CHF 124.48 125.36 126.24
    USD 99.22 99.92 100.62
  • Povezani članci
  • Najsočnija ćuretina u vinu!

    Iako najćešće pripremamo piletinu, recepti sa ćuretinom su veoma interesantni, a neki i toliko sočni da će vas sigurno oduševiti. Obavezno probajte da pripremite ćuretinu u vinu i uživajte u jesenjem ručku sa svojom porodicom.




    06-12-2024 | 11:22 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, Kcuxen

     

    Sastojci:

    500g fileta od ćuretine
    2 šargarepe, iseckane na kolutove
    1 crni luk, iseckan
    2 čena belog luka, sitno iseckana
    200 ml crnog vina (npr. merlot)
    200 ml pilećeg bujona
    2 kašike maslinovog ulja
    So i biber po ukusu
    Sveži peršun ili ruzmarin za dekoraciju (opciono)


    Priprema:

    Zagrejte maslinovo ulje u velikoj tiganju na srednje jakoj vatri. Dodajte iseckani luk i šargarepu, i pržite ih dok luk ne postane staklast, a šargarepa malo omekša. Dodajte beli luk i pržite ga još oko 1 minut. Dodajte komade ćuretine u tiganj i pržite ih sa svih strana dok ne dobiju zlatno smeđu boju. Kada meso dobije boju, sipajte crno vino i pileći bujon preko mesa. Smanjite vatru i kuvajte meso u vinu i bujonu dok ne postane mekano i sočno, oko 20-25 minuta. Pazite da ne prekuvate meso kako ne bi postalo suvo.


    Kada je meso kuvano, posolite i pobiberite po ukusu. Poslužite ćuretinu u vinu toplu, i pospite obrok svežim peršunom ili ruzmarinom za dekoraciju.

    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Fenomenalna čokoladna torta Fenomenalna čokoladna torta

    Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se i uživajte...

    Pasta sa kukuruzom i slaninom Pasta sa kukuruzom i slaninom

    Gotovo da ne postoji osoba koja ne voli pastu, a mnogi od nas je imaju na meniju skoro svake nedlje. Različite kombinacije ukusa mogu da razbiju monotoniju, a nije isključeno ni da vam baš ova kombinacija postane favorit.

    Njoke u belom sosu! Njoke u belom sosu!

    Brzo, kremasto i neodoljivo jelo...

    Snicle Ukusne lovačke šnicle sa pečurkama

    Lovačke šnicle su mnogima jedan od omiljenih obroka iz detinjstva. Ako volite pečurke isprobajte i ovaj, malo drugačiji recept...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: