Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: Valentino - Oka tvoja dva

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Valentino - Oka tvoja dva
  2. Bojan Marović - Neka te ljubi
  3. Prljavo Kazalište - Mi plešemo
  4. Djordje Balašević - Ljerka (Korzo)
  5. Željko Joksimović - Ledja o ledja
 • Beograd Uzivo
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. Suzana Peric - Petak - Mojih 50
  2. 17. septembar - 1 - Dodir noći
  3. 17. septembar - 2 - Dodir noći
  4. 17. septembar - 3 - Dodir noći
  5. Suzana Perić - Četvrtak - Mojih 50
 • Preporučujemo
  Pohovane tikvice Pohovane tikvice

  Mogu se jesti kao dodatak glavnom jelu ili samostalan obrok.

  Domaći rolat sa bananom Domaći rolat sa bananom

  Lagan i ukusan desert, kao slatki zalogaj za svaku priliku.

 • Delta city
 • Kuća
  Učinite da manji prostori vizualno izgledaju prostranije Učinite da manji prostori vizualno izgledaju prostranije

  Ukoliko želite da manji prostor vizualno učinite prostranijim, obratite pažnju na ove elemente, koje primenjuju i eksperti u uređenju enterijera.

  Vikend putovanje: Spakujte se brzo i lako! Vikend putovanje: Spakujte se brzo i lako!

  Ovo leto i sveopšta situacija povodom pandemije virusa COVID 19, mnogima je onemogućila da odmor iskoriste za duže putovanje, ali su zato vikend putovanja sjajna opcija da se izmestite iz gradske sredine i uživate u prirodi. A tu se uvek javlja pitanje šta spakovati?

 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.77 117.59 118.41
  CHF 108.41 109.17 109.94
  USD 98.52 99.22 99.91
 • Povezani članci
 • Muško-ženska prijateljstva iz oba ugla

  Tema muško-ženskog prijateljstva bez seksulane tenzije odavno je intrigrantna, upravo zato što ne postoji jedan i konačan odgovor na pitanje - Da li je zaista moguće prijateljstvo između muškarca i žene, a da među njima ne postoji seksualna privlačnost?
  23-11-2015 | 11:20 | Autor/Izvor: Naxi media

  Foto: Bigstockphoto-dolgachov

   

  Američki psiholog Adrian F. Vard pokušao je da da dogovor na ovo pitanje, putem studiozne analize i ispitivanja, a odgovor bi mogao da vas iznenadi.

  Ispitivanje je urađeno na 88 muško-ženska para koji su svoj odnos okarakterisali kao "čisto prijateljski".

  Muškarci i žene različitno tumače pojam prijateljstva - Da, muškarci ne doživljajavju pojam prijateljstva onako kao žene. Iz ženskog ugla, prijateljstvo se odnosi prevashodno na odnos koji se zasniva na obostranom poverenju i podršci bez seksualne tenzije, dok je kod muškaraca teško da "pobiju" činjenicu ženine seksualnosti. U njihovoj podsvesti uvek je prisutan pol prijatelja, pa je teško da u ženi vide "samo ortaka".

  Ispitivanje je obuhvatalo i drugi deo, u kome su učesnici morali da na skali od 1 do 10 označe koliko misle da oni seksualno privlače muškog, odnosno ženskog prijatelja. Ovde je iznenađujuće došlo do kontradikcije. Žene su značajno umanjivale njihov stepen privlačnosti u odnosu na muškog prijatelja, dok su muškarci povećavali stepen svoje privlačnosti u odnosu na ženskog prijatelja. I dok su žene isključivale mogućnost započinjanja emotivne veze sa prijateljem, muškarci nisu. Stepen privlačnosti se određivao nezavisno od toga da li su njihovi prijatelji slobodni ili u dugoj vezi i braku.

 • Pročitajte i...
  Smeh jača vezu Smeh jača vezu

  Stabilna emotivna veza podrzumeva stvaranje odnosa u kome prihvatamo našeg partnera u potpunosti. Sve više, stručnjaci ukazuju da je smisao za humor, jedan od elemenata koji učvršćuju vezu.

  Razgovor o seksu je važan za razvoj veze i bliskosti Razgovor o seksu je važan za razvoj veze i bliskosti

  Intimnost se ne odnosi isključivo na seksualni čin. Intimnost se među partnerima stvara razgovorom, međusobnim poverenjem i građenjem odnosa u kome obe strane uživaju i ne ustručavaju se da iskažu svoja osećanja i potrebe. Evo nekoliko pitanja koja bi trebalo da postavite vašem partneru u cilju stvaranja prisnijeg odnosa.

  Davanje u vezi Davanje u vezi

  Previše davanja i brige u vezi mogu pretvoriti odnos u toksičan. Toksične veze podrazumevaju odnos u kojem neka strana se oseća uznemireno, nesrećno i manje vredno, pitajući se da li zaslužuje ljubav uopšte? Neretko do ovog stanja osoba dođe potpuno nesvesno i bez kontrole, a otrežnjenje i izlazak iz ovakavog toka misli može biti bolan.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: