-
Poslednjih 5 pesama
- Tony Cetinski - Vojnik Pod Zvijezdama
- Babe - Noc bez sna
- Crvena jabuka - Nekako S Proljeca
- Željko Joksimović - Isto Je
- Gibonni - Cemu Se Nadas Srce Moje
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Krompir sa slaninom i belim lukom
Pripremite danas zapečeni mladi krompir sa belim lukom i slaninom. Ovo je pravo prolećno jelo koje će uz zelenu salatu i mladi luk biti još ukusnije, a mnoge će vratiti u detinjstvo.
Pasta sa lososom
Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...
-
Zdravlje
Devet napitaka koje treba da izbegavate ako vodite računa o zdravlju
Neka pića koji mnogi od nas svakodnevno kozumiraju predstavljaju rizik za zdravlje. Možda smatramo da su neka zdravija i bolja opcija od gaziranih pića, ali neki podaci govore suprotno.
Šta tvrdi nauka: Da li je kolagen zaista najmoćniji suplement?
Poslednjih godina kolagen koristi sve veći broj ljudi, a njegovoj popularnosti dodatno doprinose poznate ličnosti i influenseri, svakodnevno promovišući ideju o njegovom čudotvornom dejstvu na nokte, kožu i kosu.
-
-
Putovanja
Najdinamičniji gradovi sveta: London opet na vrhu, a evo ko ga prati!
Redakcija magazina Time Out donosi pregled najuspešnijih urbanih sredina na osnovu opsežnog istraživanja IESE Cities in Motion indeksa.
Ova udaljena italijanska regija biće domaćin „najčarobnije žurke na svetu“ ove godine
Detour Discotheque je do sada organizovao spektakularne žurke na vrhovima planina i udaljenim ostrvima, a sada stiže u Apuliju!
-
Preporučujemo
Pet biljaka za prelepo prolećno dvorište bez mnogo održavanja
Proleće je pravo vreme da udahnete novi život svom dvorištu – bilo da raspolažete prostranim vrtom ili malim zelenim kutkom. Sadnja biljaka koje ne zahtevaju previše nege odličan je način da oplemenite prostor bez dodatnog opterećenja. Donosimo vam pet idealnih biljaka koje će uneti boju, miris i eleganciju u vaše dvorište, a pritom ne traže mnogo pažnje.
Efikasna rešenja za uklanjanje neprijatnih mirisa u frižideru
Sigurno ste se bar nekad susreli sa neprijatnim mirisima koji dolaze iz frižidera. Čak iako ste prečistili sve i izbacili hranu, moguće je da je frižider zadržao neprijatan miris. Iapk moguće je rešiti se neprijatnih mirisa u frižideru i kanti koristeći prirodne metode koje će vaš dom ispuniti prijatnim mirisom.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.39 117.21 118.03 CHF 124.08 124.96 125.83 USD 102.28 103.01 103.73
-
Musaka sa pečenim paprikama
Sjajan jesenji recept koji kombinuje mirise i ukuse pečene paprike i sočnog mlevenog mesa.
18-09-2024 | 13:13 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock, Alp Aksoy
Sastojci:5–6 pečenih crvenih paprika
500 g mlevenog mesa (svinjetina ili mešano)
2 krompira
1 glavica crnog luka
2 čena belog luka
3 jaja
200 ml mleka
100 ml pavlake za kuvanje
So, biber, i začini po ukusu (majčina dušica, peršun)
Maslinovo ulje za prženje
Priprema:Oljuštite pečene paprike i iseckajte ih na trake. Na maslinovom ulju propržite sitno seckan crni i beli luk dok ne postane staklast. Dodajte mleveno meso, posolite, pobiberite, i dinstajte dok ne dobije finu boju. Po želji dodajte i druge začine.
Krompir oljuštite i isecite na tanke kolutove. U vatrostalnu posudu slažite red krompira, zatim red mlevenog mesa, pa red pečenih paprika. Ponavljajte slojeve dok ne potrošite sve sastojke. Završite slojem krompira.
Umutite jaja, mleko, pavlaku, so i biber, pa prelijte preko musake. Pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180°C oko 40 minuta, dok musaka ne dobije zlatno-braon koricu.
PRIJATNO! -
Pročitajte i...
Krompir sa slaninom i belim lukom
Pripremite danas zapečeni mladi krompir sa belim lukom i slaninom. Ovo je pravo prolećno jelo koje će uz zelenu salatu i mladi luk biti još ukusnije, a mnoge će vratiti u detinjstvo.
Pasta sa lososom
Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...
Recept za sočne tulumbe
ti. Savršene su za posebne prilike, slave ili kada želite da obradujete goste nečim slatkim i neodoljivim. Iako priprema može delovati zahtevno, uz ovaj recept, uspeh je zagarantovan!
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: