Moja Kravica Food Talk: Njaveća regionalna konferenciju o hrani i vinu
Šestu godinu zaredom, kompanija Color Media Communciations, organizuje u Novom Sadu najveću regionalnu konferenciju o hrani i vinu Moja Kravica Food Talk. Ovogodišnja konferencija se održava u Hotelu "Sheraton" u Novom Sadu u petak 8. juna.
04-06-2018
|10:30
|Autor / Izvor: Naxi media-Color Media Communications PR
                                                            Konferenciju će otvoriti Ivan Đoković, potpredsednik Pokrajinske vlade i Sekretar za privredu i turizam, Tanja Miščević, šefica Pregovaračkog tima Srbije sa EU i Nj.E. Alona Fišer Kam, ambasadorka Izraela.
    
                                                                                                                                                                            
                                                                                
                                                                                
                                                                            
Program će otvoriti panel “Hello, Big Apple – Serbia is back!” - u okviru kojeg će se razgovarati sa srpskim proizvođačima hrane koji će posle 10 godina pauze ponovo učestvovati na “Fancy Food Show”-u u Njujorku.
    
                                                                                                                                                                            
                                                                                
                                                                                
                                                                            
Gost "Moja Kravica Food Talk" biće i Eyck Zimmer, award-winning chef, Chevalier Ordre du Mérite Agricole, koji će održati prezentaciju. Zimmer je nagrađen titulom "Chef of the Year in Great Britain 2006" i "Chef of the Year in Portugal 2008".
    
                                                                                                                                                                            
                                                                                
                                                                                
                                                                            
Ove godine - prvi put biće dodeljene nagrade "Food Talk Awards" za najbolje prehrambene proizvode u različitim kategorijama.
    
                                                                                                                                                                            
                                                                                
                                                                                
                                                                            
Tokom panela razgovaraće se o reklamiranju hrane i da li se takvim reklamama veruje, novim pravilima bontona za stolom - ručak bez vina, cigareta i mobilnog telefona, kako da moj restoran/hotel/klub - preživi treću godinu, kao i vinskom tržištu u regionu.
    
                                                                                                                                                                            
                                                                                
                                                                                
                                                                            
"Šta su (stvarno) jeli Nemanjići" reći će nam u svojoj prezentaciji Tamara Ognjević, istoričarka umetnosti, pisac i gastroheritolog, osnivačica i direktorka Artis centra.
U okviru konferencije biće organizovan i PRESS Celebrity Food Quiz - Da li si bolji kuvar ili novinar? u kojem će najbolji kuvari među novinarima pokazati svoje umeće.