-
Poslednjih 5 pesama
- Moby Dick - Nostalgija
- Srdjan Jul - Koketa
- Dino Merlin - Zauvijek Ovako
- Film - Pjevajmo do zore
- Boris Rezak - Voli me
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Mekane kiflice sa kremom
Da li postoji neko ko ne voli kiflice sa kremom? Ako ih ranije niste pripremali, imajte na umu da je ovaj recept veoma jednostavan i da je teško da pogrešite sa njim.
Teleći gulaš sa paprikom
Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...
-
Zdravlje
Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?
Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.
Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava?
Večita dilema: da li je bundeva povrće? Ali ima semenke, pa znači da je voće? A da li se bundeva razlikuje od tikve ili tikvice? Dok provodite sate pripremajući pitu ili čorbu od bundeve, ovakva pitanja lako mogu da vam padnu na pamet...
-
Putovanja
Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu
U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?
Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad
Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.
-
Preporučujemo
Najlakši način da očistite peglu
Ako koristite peglu na paru, neophodno je da vodite računa, jer neadekvatna upotreba i izbegavanje čišćenja mogu da dovedu do pojave kamenca, buđi i oštećenja ploče.
Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću!
Kažu da su pravila tu da bi se kršila, ali to nikako ne važi za pranje veša. Jedna pogrešna odluka može uništiti vašu omiljenu majicu ili pantalone zauvek. Kako da garderoba što duže ostane sveža i očuvana? Pratite jednostavna pravila...
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 124.70 125.58 126.46 USD 98.64 99.34 100.03
-
Moja Kravica Food Talk: Njaveća regionalna konferenciju o hrani i vinu
Šestu godinu zaredom, kompanija Color Media Communciations, organizuje u Novom Sadu najveću regionalnu konferenciju o hrani i vinu Moja Kravica Food Talk. Ovogodišnja konferencija se održava u Hotelu "Sheraton" u Novom Sadu u petak 8. juna.
04-06-2018 | 10:30 | Autor/Izvor: Naxi media-Color Media Communications PR
Foto: Color Media Communications PR
Konferenciju će otvoriti Ivan Đoković, potpredsednik Pokrajinske vlade i Sekretar za privredu i turizam, Tanja Miščević, šefica Pregovaračkog tima Srbije sa EU i Nj.E. Alona Fišer Kam, ambasadorka Izraela.
Program će otvoriti panel “Hello, Big Apple – Serbia is back!” - u okviru kojeg će se razgovarati sa srpskim proizvođačima hrane koji će posle 10 godina pauze ponovo učestvovati na “Fancy Food Show”-u u Njujorku.
Gost "Moja Kravica Food Talk" biće i Eyck Zimmer, award-winning chef, Chevalier Ordre du Mérite Agricole, koji će održati prezentaciju. Zimmer je nagrađen titulom "Chef of the Year in Great Britain 2006" i "Chef of the Year in Portugal 2008".
Ove godine - prvi put biće dodeljene nagrade "Food Talk Awards" za najbolje prehrambene proizvode u različitim kategorijama.
Tokom panela razgovaraće se o reklamiranju hrane i da li se takvim reklamama veruje, novim pravilima bontona za stolom - ručak bez vina, cigareta i mobilnog telefona, kako da moj restoran/hotel/klub - preživi treću godinu, kao i vinskom tržištu u regionu.
"Šta su (stvarno) jeli Nemanjići" reći će nam u svojoj prezentaciji Tamara Ognjević, istoričarka umetnosti, pisac i gastroheritolog, osnivačica i direktorka Artis centra.
U okviru konferencije biće organizovan i PRESS Celebrity Food Quiz - Da li si bolji kuvar ili novinar? u kojem će najbolji kuvari među novinarima pokazati svoje umeće.
-
Pročitajte i...
Održan drugi dan regionalne konferencije Digital 2022
Regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima Digital 2022 je otvorena juče u punoj sali Metropol Palace hotela a danas je nastavljena. Konferencija sa tradicijom od 2014. godine na jednom mestu okuplja tržišne lidere, poznavaoce telekomunikacija i predstavnike svih vrsta medija kao i sve čelne ljude industrija koje pokreću privredu u Srbiji.
DIGITAL 2022: Nove generacije traže još naprednije digitalne tehnologije
Regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima Digital 2022 je otvorena 15. septembra 2022. u punoj sali Metropol Palace hotela. Konferencija sa tradicijom od 2014. godine na jednom mestu je opet okupila tržišne lidere, poznavaoce telekomunikacija i predstavnike svih vrsta medija kao i sve čelne ljude industrija koje pokreću privredu u Srbiji.
Maja Rakovic među govornicima na Digital-u 2021.
Color Media Communications osmu godinu zaredom organizovala je Regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima - DIGITAL 2021. Ovogodišnji Digital se realizovao u dva formata, online koji je prezentovan u četvrtak 16. septembra i petak 17. septembra, uživo u hotelu Metropol u Beogradu. Maja Rakovic, vlasnica i glavna i odgovorna urednica Naxi radija bila je jedna od učesnica panela.
Digital 2021: Održana regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima
Color Media Communications osmu godinu zaredom organizovala je Regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima - DIGITAL 2021. Ovogodišnji Digital se realizovao u dva formata, online koji je prezentovan u četvrtak 16. septembra i petak 17. septembra, uživo u hotelu Metropol u Beogradu.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: