-
Poslednjih 5 pesama
- Željko Bebek - Mene tjera neki vrag
- Tajči - Hajde Da Ludujemo Ove Noci
- Riblja čorba - Dva Dinara Druze
- Željko Joksimović - Zovi me
- Bisera Veletanlic - Zlatan Dan
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Keks od grčkog jogurta
Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...
Fenomenalna čokoladna torta
Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se i uživajte...
-
Zdravlje
Zašto se javlja noćno znojenje i kada bi trebalo da se obratimo lekaru?
Ako se povremeno budite obliveni znojem to nije razlog za brigu, posebno ako se to dešava nakon ružnog sna ili tokom vrele noći. Ali, ako vam se to dešava redovno, moglo bi biti znak da nešto nije u redu.
Grašak kao izvor zdravlja: Bogatstvo proteina i vlakana
Grašak je dugo bio potcenjen i često smatran „neukusnim“, ali ova moćna mahunarka poslednjih godina sve više postaje omiljeni deo nutritivnih obroka.
-
Putovanja
Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad
Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.
Španija kreće stopama Francuske: Uvode se nova pravila za pušače
Na plažama, autobuskim stajalištima i terasama barova verovatno više neće biti dozvoljeno pušenje.
-
Preporučujemo
Vodič kroz brzinsko čišćenje: Ključne stvari koje treba da očistite pre dolaska gostiju
Neočekivana poseta? Nema panike, ne morate da čistite ceo stan da bi sve izgledalo uredno. Dovoljno je da obratite pažnju na nekoliko ključnih mesta koja gosti prvo primete. Evo šta bi trebalo brzinski očistiti pre posete...
Očistite zagorelo posuđe uz pomoć jednostavnih trikova?
Zagorelo posuđe može da predstavlja pravi izazov za čišćenje, a često se poseže za grubim priborom poput žičanih četki ili agresivnim hemijskim sredstvima. Ipak, postoje jednostavni i prirodni načini da ga očistite, bez oštećivanja posuđa – pritom su ekološki prihvatljivi i veoma efikasni.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 124.50 125.37 126.25 USD 99.15 99.85 100.55
-
Lagana letnja supa sa povrćem
Obradujete sebe laganim, letnjim obrokom koji će bam dati snagu i energiju.
03-07-2024 | 11:18 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock, billberryphotography
Sastojci:
2 šargarepe, iseckane na kockice1 tikvica, iseckana na kockice
1 krompir, iseckan na kockice
1 paprika, iseckana na kockice
1 crni luk, sitno iseckan
2 čena belog luka, sitno iseckana
1 paradajz, oljušten i iseckan na kockice
1 šolja zelenog graška
1 šolja kukuruza
1 l povrtnog bujona (ili vode sa povrtnom kockom)
2 kašike maslinovog ulja
So i biber po ukusu
Svež peršun za garniranje
Priprema:
U velikom loncu zagrejte maslinovo ulje na srednjoj temperaturi. Dodajte crni luk i beli luk i pržite dok ne postanu staklasti. Dodajte šargarepu, tikvicu, krompir i papriku, pa pržite par minuta dok povrće ne počne da omekšava. Dodajte paradajz, zeleni grašak i kukuruz. Sve dobro promešajte. Sipajte povrtni bujon u lonac i pustite da provri. Smanjite temperaturu i pustite da se supa krčka oko 20-30 minuta, ili dok povrće ne omekša. Posolite i pobiberite po ukusu.
Poslužite supu toplo, garnirano sa svežim peršunom.
PRIJATNO! -
Pročitajte i...
Keks od grčkog jogurta
Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...
Fenomenalna čokoladna torta
Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se i uživajte...
Pasta sa kukuruzom i slaninom
Gotovo da ne postoji osoba koja ne voli pastu, a mnogi od nas je imaju na meniju skoro svake nedlje. Različite kombinacije ukusa mogu da razbiju monotoniju, a nije isključeno ni da vam baš ova kombinacija postane favorit.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: