Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: EKV - Par godina za nas

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. EKV - Par godina za nas
    2. Oliver Dragojević - Kad mi dodješ ti
    3. Oliver Dragojević - Pred tvojim vratima
    4. Riblja čorba - Kad hodaš
    5. Riblja čorba - Lutka sa naslovne strane
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jelena Jovičić - Petak - Mojih 50
    2. 12. jun - 1 - Dodir noći
    3. 12. jun - 2 - Dodir noći
    4. 12. jun - 3 - Dodir noći
    5. Jelena Jovičić - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Domaći sladoled od nektarina Domaći sladoled od nektarina

    Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.

    Kokos rolat Kokos rolat

    Ako ste ljubitelj kokosa, obavezno obradujte sebe ovim fenomenalnim desertom. Poslužite ga uz kafu ili hladnu limunadu za još bolji ugođaj.

  • Zdravlje
    Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti? Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?

    Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.

    Ubrzajte metabolizam i dovedite liniju do savršenstva! Ubrzajte metabolizam i dovedite liniju do savršenstva!

    Postoji nekoliko jednostavnih i efikasnih načina da podržite svoj metabolizam, od kojih mnogi uključuju jednostavne promene u vašoj ishrani i načinu života.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine! Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine!

    Ako ste planirali solo putovanje u 2025. i tražite destinaciju koja ne nudi samo kulturno obogaćenje već i uzbuđenje i dozu adrenalina, Italija je – prema novom istraživanju – pravo mesto za vas.

    Lisabon je zvanično dom najboljeg luksuznog hotela na svetu! Lisabon je zvanično dom najboljeg luksuznog hotela na svetu!

    TripAdvisor je objavio dobitnike nagrada Travellers’ Choice, otkrivši listu najboljih hotela na svetu – a titula apsolutnog pobednika pripala je jednom portugalskom dragulju.

  • Preporučujemo
    Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna! Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna!

    Limunska kiselina poseduje izuzetnu moć čišćenja i pokazala se kao jedno od najučinkovitijih prirodnih sredstava za održavanje higijene doma. Zahvaljujući svojim antibakterijskim i dezinfekcionim svojstvima, idealna je za sve koji žele da izbegnu upotrebu agresivnih hemikalija i opredele se za zdravije, ekološki prihvatljivije alternative.

    Savet dizajnera: Kombinacije boja koje donose luksuzni izgled prostora Savet dizajnera: Kombinacije boja koje donose luksuzni izgled prostora

    Dizajneri enterijera otkrili su za Homes & Gardens da postoje izvesne kombinacije boja koje da prostoru daju luksuzan izgled.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.39 117.22 118.04
    CHF 124.69 125.57 126.44
    USD 100.98 101.70 102.41
  • Povezani članci
  • Krompir sa slaninom i belim lukom

    Pripremite danas zapečeni mladi krompir sa belim lukom i slaninom. Ovo je pravo prolećno jelo koje će uz zelenu salatu i mladi luk biti još ukusnije, a mnoge će vratiti u detinjstvo.




    29-04-2025 | 13:21 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, weyo

     

    Sastojci:

    1 kg mladog krompira

    250 g slanine, isečene na kockice

    1 beli luk
    1 šolja rendanog sira (po izboru)

    So, biber, bosiljak ili ruzmarin po ukusu

    Maslinovo ulje

     

    Priprema:

    Prokuvajte mladi krompir u ključaloj vodi desetak minuta. Prethodno zagrejte rernu na 200 stepeni Celzijusa. U većem tiganju, na srednje jakoj vatri, propržite slaninu dok ne postane hrskava. Potom je izvadite iz tiganja i stavite na papirni ubrus da se ocedi od viška masnoće.


    U istom tiganju u kojem ste pržili slaninu, dodajte iseckani beli luk i kratko ga propržite na preostaloj masnoći od slanine, oko 1-2 minuta. Zatim izvadite beli luk iz tiganja. U većem plehu ili vatrostalnoj posudi, poređajte krompir. Posolite i pobiberite po ukusu. Preko krompira rasporedite prženu slaninu i beli luk i začin koji volite (bosiljak, ruzmarin).

     

    Pecite u prethodno zagrejanoj rerni 20-25 minuta ili dok krompir ne postane mekan i hrskav. Ako ste ljubitelj sira pred kraj narendajte mocarelu ili čedar i ostavite da se peče još pet minuta.

     

    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Kokos rolat Kokos rolat

    Ako ste ljubitelj kokosa, obavezno obradujte sebe ovim fenomenalnim desertom. Poslužite ga uz kafu ili hladnu limunadu za još bolji ugođaj.

    Kineski prženi kupus Kineski prženi kupus

    Chao Baicai je jednostavno jelo koje je idealno za tople dane koji su već tu. Pored toga što se brzo priprema, pa nećete provesti previše vremena pored šporeta, imajte na umu da je ovo jelo lagano i savršeno za obrok koji neće opteretiti organizam.

    Pita Engleska pita sa prazilukom

    Interesantan recept za sve vas koji volite testo, a volite i da eksperimentišete u kuhinji.

    Domaći humus sa patlidžanom Domaći humus sa patlidžanom

    Mnogi od nas su već odavno uvrstili humus u svoju ishranu, a poslednjih godina na rafovima prodavnica možemo pronaći razne njegove varijante i ukuse – od klasičnog, preko onog sa cveklom, pa sve do pikantnijih kombinacija. Ipak, domaći humus ima posebnu punoću ukusa koju je teško nadmašiti, a varijanta sa pečenim patlidžanom donosi dodatnu dimenziju.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: