-
Poslednjih 5 pesama
- Djavoli - Dotakni me usnama
- Galija - Dodirni me
- Aleksandra Radović - Mali Peh
- Leb i Sol - Skopje
- Boris i Kemal - Daleko
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Fenomenalna čokoladna torta
Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se i uživajte...
Pasta sa kukuruzom i slaninom
Gotovo da ne postoji osoba koja ne voli pastu, a mnogi od nas je imaju na meniju skoro svake nedlje. Različite kombinacije ukusa mogu da razbiju monotoniju, a nije isključeno ni da vam baš ova kombinacija postane favorit.
-
Zdravlje
Grašak kao izvor zdravlja: Bogatstvo proteina i vlakana
Grašak je dugo bio potcenjen i često smatran „neukusnim“, ali ova moćna mahunarka poslednjih godina sve više postaje omiljeni deo nutritivnih obroka.
-
Putovanja
Španija kreće stopama Francuske: Uvode se nova pravila za pušače
Na plažama, autobuskim stajalištima i terasama barova verovatno više neće biti dozvoljeno pušenje.
Forbes proglasio najlepša sela na svetu - prvih osam nalazi se u Evropi
Kada je reč o slikovitim mestima i bajkovitim gradićima, Evropa nema premca. To potvrđuje i nova Forbes lista 50 najlepših sela na svetu, na kojoj prvih osam mesta pripada evropskim destinacijama.
-
Preporučujemo
Očistite zagorelo posuđe uz pomoć jednostavnih trikova?
Zagorelo posuđe može da predstavlja pravi izazov za čišćenje, a često se poseže za grubim priborom poput žičanih četki ili agresivnim hemijskim sredstvima. Ipak, postoje jednostavni i prirodni načini da ga očistite, bez oštećivanja posuđa – pritom su ekološki prihvatljivi i veoma efikasni.
Kako da operemo patike u veš mašini, a da ih ne oštetimo?
Patike su obuća koju često nosimo u različitim uslovima – tokom šetnje, vežbanja, pa čak i po kiši ili blatu – zbog čega se brzo zaprljaju. Ako planirate da operete patike u veš mašini, važno je da preduzmete nekoliko koraka kako biste ih zaštitili od oštećenja.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 124.48 125.36 126.24 USD 99.22 99.92 100.62
-
Krompir čorba
Služi se kao toplo predjelo, a lako priprema.
06-03-2018 | 15:55 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto/dolphy
Sastojci:
- 100 g celera
- 100 g luka
- 100 g šargarepe
- 15 ml maslinovog ulja
- 400 g krompira
- 600 ml bujona od povrća
- 1 list lovora
- 10 g bosiljka
- so, biberPriprema: Povrće iseći na kockice. U lonac nasuti ulje i propržiti luk, pa dodati lovor, šargarepu i celer. Dodati krompir, promešati kako bi se sastojci sjedinili i naliti bujon. Kuvati sve dok povrće ne omekša. Propasirati povrće u blenderu, vratiti ga u lonac s bujonom, promešati i pustiti da proključa. Smanjiti temperaturu i kuvati još 5 minuta.
-
Pročitajte i...
Pohovane tikvice
Tikvice pripremljene na ovakav način, uz priloge, mogu se jesti kao samostalan obrok ili dodatak glavnom jelu.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: