-
Poslednjih 5 pesama
- Josipa Lisac - Noćna ptica
- Željko Samardžić - U ime ljubavi
- Novi Fosili - Jos Te Volim
- Sergej Ćetković - Na Prvi Pogled
- Doris Dragović - Sto je od mene ostalo
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Oralna higijena preduslov za zdrave zube i desni
Adekvatna oralna nega od velikog je značaja za očuvanje zdravih zuba i desni.
Opuštajuće vežbe istezanja
Vežbe istezanja preporučljivo je raditi na dnevnom nivou. Bilo da ste jutarnji ili večernji tip, odvojite 20-ak minuta dnevno i opustite telo laganim vežbama istezanja.
-
-
Putovanja
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
Kapri: Mesto za odmor iz bajke
Kapri je ostrvo u Napuljskom zalivu, koje važi za mondensko letovalište, te predstavlja destinaciju koja privlači turiste iz celog sveta.
-
Preporučujemo
Posluženje za kreativce
Napravite neodoljivo posluženje, bilo da dočekujete ili idete u goste. Tanjir sa namirnicama poređanim u obliku jelke ili neodoljiv kapreze venac daće svakoj trpezi poseban praznični izgled.
Praznična dekoracija stola
Obogatite vašu prazničnu trpezu detaljima koji će ulepšati celokupnu atmosferu.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.51 117.33 118.15 CHF 116.95 117.77 118.60 USD 106.93 107.68 108.43
-
Krompir čorba
Služi se kao toplo predjelo, a lako priprema.
06-03-2018 | 15:55 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto/dolphy
Sastojci:
- 100 g celera
- 100 g luka
- 100 g šargarepe
- 15 ml maslinovog ulja
- 400 g krompira
- 600 ml bujona od povrća
- 1 list lovora
- 10 g bosiljka
- so, biberPriprema: Povrće iseći na kockice. U lonac nasuti ulje i propržiti luk, pa dodati lovor, šargarepu i celer. Dodati krompir, promešati kako bi se sastojci sjedinili i naliti bujon. Kuvati sve dok povrće ne omekša. Propasirati povrće u blenderu, vratiti ga u lonac s bujonom, promešati i pustiti da proključa. Smanjiti temperaturu i kuvati još 5 minuta.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: