Slušate: Muzički mix

Pesma: Toše Proeski - Jos uvek sanjam da smo zajedno

Muzički mix
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Toše Proeski - Jos uvek sanjam da smo zajedno
    2. Josipa Lisac - Danas sam luda
    3. Riblja čorba - Ja je gledam kako spava
    4. Bojan Marović - Tebi je lako
    5. Dino Dvornik - Ti si mi u mislima
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Aleksandar Dunić - Četvrtak - Mojih 50
    2. 17. septembar - 1 - Dodir noći
    3. 17. septembar - 2 - Dodir noći
    4. 17. septembar - 3 - Dodir noći
    5. Aleksandar Dunić - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Mekane kiflice sa kremom Mekane kiflice sa kremom

    Da li postoji neko ko ne voli kiflice sa kremom? Ako ih ranije niste pripremali, imajte na umu da je ovaj recept veoma jednostavan i da je teško da pogrešite sa njim.

    Teleći gulaš sa paprikom Teleći gulaš sa paprikom

    Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...

  • Zdravlje
    Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti? Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?

    Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.

    Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava? Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava?

    Večita dilema: da li je bundeva povrće? Ali ima semenke, pa znači da je voće? A da li se bundeva razlikuje od tikve ili tikvice? Dok provodite sate pripremajući pitu ili čorbu od bundeve, ovakva pitanja lako mogu da vam padnu na pamet...

  • Putovanja
    Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu

    U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?

    Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad

    Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.

  • Preporučujemo
    Najlakši način da očistite peglu Najlakši način da očistite peglu

    Ako koristite peglu na paru, neophodno je da vodite računa, jer neadekvatna upotreba i izbegavanje čišćenja mogu da dovedu do pojave kamenca, buđi i oštećenja ploče.

    Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću! Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću!

    Kažu da su pravila tu da bi se kršila, ali to nikako ne važi za pranje veša. Jedna pogrešna odluka može uništiti vašu omiljenu majicu ili pantalone zauvek. Kako da garderoba što duže ostane sveža i očuvana? Pratite jednostavna pravila...

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.36 117.18 118.00
    CHF 124.70 125.58 126.46
    USD 98.64 99.34 100.03
  • Povezani članci
  • Krofnice sa glazurom

    Oduševite ukućane krofnicama! Neodoljiva glazura daće novu dimenziju gurmanluku.




    08-07-2016 | 14:30 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-dolgachov

     

    Sastojci:

    - jedna i po šolja brašna
    - pola šolje šećera u prahu
    - jedna i po kašičica praška za pecivo
    - pola kašičice soli
    - 125 g putera
    - 1 jaje
    tri četvrtine čaše mleka

    Za glazuru:
    - 100 g tamne čokolade, izlomljene
    - 5 g glukoze
    - 100 ml slatke pavlake
    - 15 g šećera


    Priprema:
    U velikoj činiji izmešajte brašno, šećer u prahu, prašak za pecivo i so. Dodajte puter, jaje i mleko i umutite dok masa ne postane gusta i kremasta. Zatim napravite kuglice od smese i probušite sredinu, praveći im taj poznati oblik. Zagrejte ulje u tiganju. Pažljivo ih stavljajte u tiganj, jednu po jednu. Pecite 2 minuta ili dok mini krofnice ne budu zlatno-braon boje. Pažljivo uklonite vrele krofne iz tiganja i ostavite da se hlade. U međuvremenu počnite sa pripremom glazure. Glazura: Zagrejte slatku pavlaku, šećer i glukozu. Sklonite sa ringle, dodajte čokoladu i mešajte dok se ne istopi. Dozvolite da se malo ohladi pre nego što ukrasite američke krofnice tako što ćete umočiti gornju polovinu. Po želji dodatno ukrasite šlagom ili jestivim ukrasima.

     

  • Pročitajte i...
    Kiflice Mekane kiflice sa kremom

    Da li postoji neko ko ne voli kiflice sa kremom? Ako ih ranije niste pripremali, imajte na umu da je ovaj recept veoma jednostavan i da je teško da pogrešite sa njim.

    Fenomenalna čokoladna torta Fenomenalna čokoladna torta

    Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se i uživajte...

    Torta od čokolade i lešnika Torta od čokolade i lešnika

    Postoji nešto posebno u spoju lešnika i čokolade—topao, bogat ukus koji nikad ne dosadi. Ta kombinacija je klasična, a opet svaki put iznova oduševi, naročito kada se nađe u obliku sočne torte.

    torta Savršena čokoladna torta

    Gotovo da ne postoji osoba koja ne voli savršeno kremastu, čokoladnu tortu koja se jednostavno topi u ustima. Ovakvoj jednoj poslastici nije neophodan poseban opis, dovoljno je samo da se uputite u kuhinju, pratite recept i konačno uživate u ovoj čokoladnoj rapsodiji...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: