Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Zabranjeno Pušenje - Balada O Pisonji I Zugi

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Zabranjeno Pušenje - Balada O Pisonji I Zugi
    2. Generacija 5 - Povedi me u noć
    3. Divlje jagode - Krivo je more
    4. Tony Cetinski - Čovjek od leda
    5. Film - Srce na cesti
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 13. jun - 1 - Dodir noći
    2. 13. jun - 2 - Dodir noći
    3. 13. jun - 3 - Dodir noći
    4. Jelena Jovičić - Petak - Mojih 50
    5. 12. jun - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Čizkejk za početnike Čizkejk za početnike

    Recept za čizkejk koji danas predstavljamo verovatno je jedan od najjednostavnijih, ali istovremeno i najukusnijih koje možete da pronađete na internetu.

    Domaći sladoled od nektarina Domaći sladoled od nektarina

    Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.

  • Zdravlje
    Moć maline: Letnje voće koje može da učini čuda za vaše zdravlje! Moć maline: Letnje voće koje može da učini čuda za vaše zdravlje!

    Maline sadrže malo ugljenih hidrata, a bogate su vlaknima, što ih čini odličnim izborom za većinu ljudi. Njihove zdravstvene prednosti su brojne, a kako sezona kratko traje, bila bi šteta ne iskoristiti je.

    Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti? Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?

    Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Putovanja zbog koncerata sve su popularnija, a evo koji gradovi prednjače! Putovanja zbog koncerata sve su popularnija, a evo koji gradovi prednjače!

    Putovanja na koncerte i muzičke festivale – poznata kao gig-tripping – već neko vreme su jedan od izraženijih trendova u turizmu. Predviđa se da će tržište „muzičkog turizma“ do 2030. godine dostići vrednost od gotovo 263 milijarde dolara.

    Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine! Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine!

    Ako ste planirali solo putovanje u 2025. i tražite destinaciju koja ne nudi samo kulturno obogaćenje već i uzbuđenje i dozu adrenalina, Italija je – prema novom istraživanju – pravo mesto za vas.

  • Preporučujemo
    Saveti koji će pomoći da vam paradajz danima ostane svež i sočan Saveti koji će pomoći da vam paradajz danima ostane svež i sočan

    Paradajz zaista može da ostane svež danima, pa čak i nedeljama, ako nije previše mekan i zreo. Međutim, veoma je važno da obratite pažnju na način na koji skladištite paradjz, jer postoji jedno mesto koje nikako nije povoljno.

    Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna! Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna!

    Limunska kiselina poseduje izuzetnu moć čišćenja i pokazala se kao jedno od najučinkovitijih prirodnih sredstava za održavanje higijene doma. Zahvaljujući svojim antibakterijskim i dezinfekcionim svojstvima, idealna je za sve koji žele da izbegnu upotrebu agresivnih hemikalija i opredele se za zdravije, ekološki prihvatljivije alternative.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.40 117.22 118.04
    CHF 124.08 124.96 125.83
    USD 100.90 101.61 102.32
  • Povezani članci
  • Kolač od borovnice

    Ljubitelji borovnica, posebno će uživati u ovom kolaču.




    04-10-2016 | 14:13 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-Lilyana Vynogradova

     

    Sastojci:

    - 1, 5 šolja mlevenih krekera
    - 25 g smeđeg šećera
    - 15 g rastopljenog margarina
    - 895 g krem sira
    - 400 g šećera
    - 4 jajeta
    - Strugana kora od 1 limuna
    - 1 kašika ekstrakta vanile
    - 60 ml svežeg soka od limuna
    - 115 g kisele pavlake
    - 3 šolje svežih ili zamrznutih borovnica

    Priprema: Mrvice krekera i smeđi šećer pomešajte sa rastopljenim margarinom dok ne dobijete homogenu smesu. Razvucite je po plehu i pecite u zagrejanoj rerni na 175 stepeni, oko 8 minuta, dok ne dobijete zlatno smeđu boju. Krem sir mutite mikserom sa postepenim dodavanje šećera. Dok mutite dodajte jedno po jedno žumance, koricu od limuna, sok od limuna, kiselu pavlaku i ekstrakt vanile. Posebno umutite belanjak i šećer, pa kada se napravi homogena smesa dodajte je umućenom siru. Tako dobijenu smesu izlijte na već ispečeni biskvit pa pecite još 55 minuta. Nakon tog vremena, isključite i otvorite rernu na 2 cm, da izađe vreo vazduh a kolač ostavite unutra još sat vremena. 1 šoljicu borovnica i šećera kuvajte na srednjoj toploti od 6 do 8 minuta, pa dok je vruća smesa procedite borovnice ostavljajući samo sok. Preostale borovnice pomešajte sa limunovim sokom, dodajte ih u dobijeni sok od borovnice neposredno pred posluženje prelijte kolač i iznesite pred goste.

  • Pročitajte i...
    Fantastične badem kuglice Fantastične badem kuglice

    Ako volite slatkiše, ali želite da uvedete zdravije navike u ishranu, odlučite se za prirodne, sirove i jednostavne deserte. Oni su jednako ukusni kao industrijski slatkiši, ali bez viška šećera.

    Ukusna torta sa kupinama Ukusna torta sa kupinama

    Stiže nam proleće i pravo je vreme da zimske čokoladne torte zamenimo laganijim voćnim tortama. Kako još nije sezona kupina, imajte na umu da će zamrznute podjednako biti ukusne.

    Lenja pita Najsočnija lenja pita!

    Pripremite čuvenu lenju pitu i uživajte u sjajnom jesenjem desertu koji se savršeno uklapa uz šolju toplog čaja.

    Bajadera Bajadera sa malinama i kokosom

    Recept kombinuje bogat ukus čokolade i kokosa sa osvežavajućim malinama, što je savršen spoj za ljubitelje slatkiša... Ako volite da eksperimentišete i isprobate nove ukuse obavezno pripremite ovaj savršen desert.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: