-
Poslednjih 5 pesama
- Bijelo dugme - Padaju zvijezde
- Massimo Savic - Moja Ljubica
- Cacadou Look - Tako Lako
- Oliver Dragojević - Sto To Bijese Ljubav
- Gibonni - Onako, Od Oka
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Mekane kiflice sa kremom
Da li postoji neko ko ne voli kiflice sa kremom? Ako ih ranije niste pripremali, imajte na umu da je ovaj recept veoma jednostavan i da je teško da pogrešite sa njim.
Teleći gulaš sa paprikom
Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...
-
Zdravlje
Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?
Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.
Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava?
Večita dilema: da li je bundeva povrće? Ali ima semenke, pa znači da je voće? A da li se bundeva razlikuje od tikve ili tikvice? Dok provodite sate pripremajući pitu ili čorbu od bundeve, ovakva pitanja lako mogu da vam padnu na pamet...
-
Putovanja
Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu
U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?
Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad
Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.
-
Preporučujemo
Najlakši način da očistite peglu
Ako koristite peglu na paru, neophodno je da vodite računa, jer neadekvatna upotreba i izbegavanje čišćenja mogu da dovedu do pojave kamenca, buđi i oštećenja ploče.
Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću!
Kažu da su pravila tu da bi se kršila, ali to nikako ne važi za pranje veša. Jedna pogrešna odluka može uništiti vašu omiljenu majicu ili pantalone zauvek. Kako da garderoba što duže ostane sveža i očuvana? Pratite jednostavna pravila...
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 124.70 125.58 126.46 USD 98.64 99.34 100.03
-
Ko je Alfa kuvar?
Učestvuj u nagradnom jutarnjem kvizu koji organizuju Naxi radio i Alfa Plam i osvoji vredne nagrade - Alfa Plam ugradnu ploču ili ugradnu rernu.
30-03-2022 | 10:00 | Autor/Izvor: naxi media
Foto: Naxi promo
***U skladu sa članom 229. Zakona o obligacionim odnosima, Naxi radio ovim putem izdaje javno obećanje nagrade za kandidata koji postigne rezultat u skladu sa dole navedenim pravilima.
Osvoji Alfa Plam ugradnu ploču ili ugradnu rernu za još veći užitak u pripremanju omiljenih jela za svoje najdraže, a sve šta treba da uradiš je da se već danas prijaviš putem email-a info@naxi.co.rs (ime, prezime, broj telefona).
Svakog petka počev od 1. aprila, uključujemo u program prijavljene kandidate (po dva takmičara) koji učestvuju u mini kvizu "Ko je Alfa kuvar?" Dva takmičara odgovaraju na po tri pitanja vezana za kulinarstvo (npr. Šta je šafran? Šta je restovani krompir? Đevđir je drugo ime za...?). Onaj koji ima više tačnih odgovora je pobednik. U slučaju da su izjednačeni, postavljamo dodatno pitanje koje odlučuje pobednika.
Pokaži da si baš ti Alfa kuvar i osvoji Alfa Plam ugradnu ploču ili ugradnu rernu.
PRAVILA NAGRADNOG KVIZA "KO JE ALFA KUVAR"
Član 1: ORGANIZATOR
Nagradni konkurs "Ko je Alfa kuvar" priređuje i organizuje: NAXI Radio (u daljem tekstu: Organizator).
Član 2: TRAJANJE, SVRHA I MESTO SPROVOÐENJA NAGRADNOG KONKURSA
Nagradno takmičenje se održava od 1. aprila do 29. aprila, a odnosi se na slušaoce Naxi radija.
Član 3: PODRUČJE PROMOCIJE
Promotivni materijali će biti dostupni na Naxi radiju, Facebook stranicama Naxi radija i Naxi portalu.
Član 4: NAGRADE
Nagrade obezbedjuje Alfa Plam, a pokloni su Alfa Plam ugradna ploča ili ugradna rerna. (Ukupno 4 nagrade - dve ugradne ploče i dve ugradne rerne).
Član 5: PRAVO UČESTVOVANJA
Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, dok zaposleni kod organizatora i kao i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu.
Član 6: KAKO UČESTVOVATI U NAGRADNOM KONKURSU
Prijava za učešće u kvizu je putem email adrese info@naxi.co.rs (ime, prezime, broj telefona). Prijavljene kandidate pozivamo i uključujemo u kviz "Ko je Alfa kuvar?" Svakog petka počev od 1. aprila, uključujemo u program prijavljene kandidate (po dva takmičara) koji učestvuju u mini kvizu "Ko je Alfa kuvar?" Dva takmičara odgovaraju na po tri pitanja vezana za kulinarstvo (npr. Šta je šafran? Šta je restovani krompir? Đevđir je drugo ime za...?). Onaj ko ima više tačnih odgovora je pobednik. U slučaju da su izjednačeni, postavljamo dodatno pitanje koje odlučuje pobednika. Dobitnicima Alfa Plam nagradu šalje na adresu. Od podataka dobitnika potrebno je dostaviti: ime, prezime, adresa, broj telefona i JMBG.
Član 7: ODABIR DOBITNIKA
Proglašenje dobitnika će biti svakog petka u programu Naxi radija.
Član 8: KAKO PREUZETI NAGRADU
Nakon proglašenja pobednika, dobitnici su obavezni da ostave svoje podatke tačno ime, prezime i broj telefona i JMBG. Nagradu odnosno Alfa Plam ugradnu ploču ili ugradnu rernu dobitnici dobijaju na kućnu adresu. Nagrada se ne može zameniti za novac ili ustupiti na korišćenje.
Član 9: UČESNICI U NAGRADNOM KONKURSU (USLOVI UČESTVOVANJA, PRIJAVA, SADRŽAJ)
Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici prihvataju ova Pravila. Učestvovanjem u Konkursu, učesnik prihvata i odobrava da se podaci koje pruži, (a ukoliko je učesnik i osvajač nagrade, njegova priložena poštanska adresa i broj telefona), sačuvaju i koriste u svrhu održavanja i promocije ovog konkursa, PR objava, kao i za statističke i marketinške svrhe (slanje reklamnog materijala poštom, sms porukom, e-mailom). Organizator se obavezuje da dobijene podatke iz kontakt forme neće prosleđivati drugim fizičkim i pravnim licima osim Alfa Plamu, isključivo u svrhu provere informacija radi preuzimanja nagrade.
Član 10: PUBLICITET
Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici su saglasni da se, ako postanu dobitnici nekog poklona, njihovo ime i slika mogu od strane organizatora objaviti i koristiti bez naknade u štampanom, zvučnom i video materijalu.
Član 11: POREZI
Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obaveze niti naknade direktno povezane s nagradama.
Član 12: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG KONKURSA
Nagradni konkurs se može prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao sprečiti, otkloniti ili izbeći. Učesnici će o prekidu nagradne igre biti obavešteni putem zvaničnog portala Naxi radija. -
Pročitajte i...
Naxi radio i Lukoil te i ovog leta voze na more!
Naxi radio i Lukoil te i ovog leta voze na more! Sve što treba da uradiš jeste da pokažeš svoje muzičko znanje, a evo i kako...
Film „Vetre, pričaj sa mnom“ osvojio glavnu nagradu na 38. Bolzano Film Festivalu u Italiji
Na upravo završenom 38. izdanju Bolzano Film Festivala Bozen (BFFB) u Italiji, međunarodni žiri dodelio je Glavnu nagradu za najbolji film u takmičarskom programu ostvarenju „Vetre, pričaj sa mnom“ u režiji Stefana Đorđevića. Ova prestižna nagrada dodeljena je od strane Autonomne pokrajine Bolzano, uz novčani iznos od 7.000 evra.
Radomir Mihailović Točak dobitnik Nagrade Udruženja kompozitora Srbije „Darko Kraljić“
Prestižnu Nagradu Udruženja kompozitora Srbije „Darko Kraljić" za muzičko stvaralaštvo/životno delo u domenu popularne muzike za 2024. godinu, dobio je rok gitarista i kompozitor - Radomir Mihailović Točak.
Slavimo ljubav uz Naxi radio!
I ove godine Dan zaljubljenih slavimo uz romatične poklone koji se kriju "iza srca".
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: