-
Poslednjih 5 pesama
- Zdravko Čolić - Tvoje oči
- Van Gogh - Mozda Bas Sad
- Josipa Lisac - Gde Dunav ljubi nebo
- Oliver Dragojević - Sa dva zrna lažnog srebra
- Vlado Georgiev - Jedina
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRižoto sa belim lukom
Ovo je izuzetno jednostavan, ali i neverovatno ukusan recept za kremasti rižoto s maslinovim uljem i belim lukom…
Recept za slanu rozen tortuPredstavljamo vam proveren recept za ubedljivo najtraženiji slani kolač na internetu.
-
ZdravljeVredni saveti za poboljšanje zdravlja srca
Najvažnija promena životnog stila koju možete da sprovedete jeste prestanak pušenja. Ipak, imajte na umu da postoje i druge stvari koje mogu da pomognu da vaše srce ostane zdravo.
Kako da se rešite sala na stomaku u 10 jednostavnih koraka?Ovo je period kada svi uglavnom unosimo jaču hranu i uživamo u prazničnoj trpezi. Potpuno je logično da u ovom periodu neprimetno dobijemo i nekoliko kilograma, a ako zaista želimo spremni da dočekamo proleće ne bi bilo loše da se osvrnemo na neke savete koje možemo da praktikujemo odmah posle praznika.
-
PutovanjaTurističke atrakcije sa nazivima koje je nemoguće izgovoriti
Nazivi mesta širom sveta često predstavljaju jezičke barijere za posetioce, posebno kada su složeni i dugački. Neka od ovih mesta svakako su vredna posete, ali njihova imena izazivaju glavobolju čak i pri pokušaju da ih napišete na razglednici. A zamislite da se izgubite i morate da tražite put! Ovo su neka od najdužih i najtežih za izgovor … Ujedno nemogućnost izgovor je i razlog zašto ove atrakcije privlače turiste.
Četiri evropske destinacije koje je najbolje posetiti u zimskom perioduNajveći broj ljudi bira proleće i ranu jesen za putovanja, posebno kada je reč o Evropi... Međutim, neke destinacije mogu mnogo više da ponude ako se za njih odlučite u zimskom periodu.
-
PreporučujemoSedam namirnica koje ne treba da stavljate u frižider
Danas svi imamo frižider kod kuće, ali to ne znači da treba sve namirnice da skladištimo u njemu. Naprotiv, postoje namirnice kojima nikako mesto nije u frižideru.
Prirodno i efikasno: Ovo je čaj koji će vam pomoći da uvek imate čiste prozoreAko ne možete da pronađete odgovarajuće sredstvo za čišćenje prozora koje ne ostavlja tragove, jedna vrsta čaja može da bude sjajno rešenje.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.15 116.97 117.79 CHF 125.27 126.15 127.03 USD 109.93 110.70 111.48
-
Kad otac i ćerka zaigraju
Džesika i njen otac iznenadili su prisutne svojim igračkim umećem na zabavi.
19-04-2016 | 14:39 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: YouTube prtsc-standupmikehanley
Iako su krenuli bojažljivo, njihov ples se pretvorio u uigranu i interesantnu koreografiju. Ovo je pravi pokazatelj kako otac i ćerka mogu provesti kvalitetno vreme zajedno. Ne samo da su se zabavili, već su i drugima pokazali kako bi ples oca i ćerke trebalo da izgleda. -
Pročitajte i...Turističke atrakcije sa nazivima koje je nemoguće izgovoriti
Nazivi mesta širom sveta često predstavljaju jezičke barijere za posetioce, posebno kada su složeni i dugački. Neka od ovih mesta svakako su vredna posete, ali njihova imena izazivaju glavobolju čak i pri pokušaju da ih napišete na razglednici. A zamislite da se izgubite i morate da tražite put! Ovo su neka od najdužih i najtežih za izgovor … Ujedno nemogućnost izgovor je i razlog zašto ove atrakcije privlače turiste.
Tajna narandžastih mačaka otkrivena nakon 60 godina istraživanja!Nakon 60 godina potrage, genetičari su konačno identifikovali gen odgovoran za marmeladnu boju kod domaćih mačaka.
20 najgorih bolova koje ljudi mogu da iskuse!Bol je složena tema jer se često smatra subjektivnom i zavisi od individualnog praga bola. Ipak, dok se o intenzitetu bola kod tetoviranja ili porođaja može diskutovati, postoje određena zdravstvena stanja i bolesti čiji su bolovi neosporno nepodnošljivi.
Ovo je najskuplji Michelin meni na svetu: Luksuz za 2.130 dolara po osobiRestoran Ginza Kitafuku u Tokiju, prema pisanju "New York Posta", nudi najskuplji degustacioni meni na svetu. Cena ovog iskustva je 2.130 dolara po osobi, a gosti moraju da poštuju tradiciju restorana, koja uključuje izuvanje cipela i obedovanje na podu.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: