Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Željko Joksimović - Mozda Je To Ljubav

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Željko Joksimović - Mozda Je To Ljubav
    2. Plavi orkestar - Ako su to samo bile laži
    3. Galija - Kad me pogledaš
    4. Tose I Antonija - Volim Osmjeh Tvoj
    5. Dado Topić - Slobodan Covjek
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Nađa Dulić - Ponedeljak - Mojih 50
    2. 25. april - 1 - Dodir noći
    3. 25. april - 2 - Dodir noći
    4. 25. april - 3 - Dodir noći
    5. Ašok Murti - Petak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Pasta sa lososom Pasta sa lososom

    Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...

    Minestrone čorba Minestrone čorba

    Minestrone čorba je prava vitaminska bomba i može da vam zameni kompletan obrok.

  • Zdravlje
    Devet napitaka koje treba da izbegavate ako vodite računa o zdravlju Devet napitaka koje treba da izbegavate ako vodite računa o zdravlju

    Neka pića koji mnogi od nas svakodnevno kozumiraju predstavljaju rizik za zdravlje. Možda smatramo da su neka zdravija i bolja opcija od gaziranih pića, ali neki podaci govore suprotno.

    Šta tvrdi nauka: Da li je kolagen zaista najmoćniji suplement? Šta tvrdi nauka: Da li je kolagen zaista najmoćniji suplement?

    Poslednjih godina kolagen koristi sve veći broj ljudi, a njegovoj popularnosti dodatno doprinose poznate ličnosti i influenseri, svakodnevno promovišući ideju o njegovom čudotvornom dejstvu na nokte, kožu i kosu.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Najdinamičniji gradovi sveta: London opet na vrhu, a evo ko ga prati! Najdinamičniji gradovi sveta: London opet na vrhu, a evo ko ga prati!

    Redakcija magazina Time Out donosi pregled najuspešnijih urbanih sredina na osnovu opsežnog istraživanja IESE Cities in Motion indeksa.

    Ova udaljena italijanska regija biće domaćin „najčarobnije žurke na svetu“ ove godine Ova udaljena italijanska regija biće domaćin „najčarobnije žurke na svetu“ ove godine

    Detour Discotheque je do sada organizovao spektakularne žurke na vrhovima planina i udaljenim ostrvima, a sada stiže u Apuliju!

  • Preporučujemo
    Pet biljaka za prelepo prolećno dvorište bez mnogo održavanja Pet biljaka za prelepo prolećno dvorište bez mnogo održavanja

    Proleće je pravo vreme da udahnete novi život svom dvorištu – bilo da raspolažete prostranim vrtom ili malim zelenim kutkom. Sadnja biljaka koje ne zahtevaju previše nege odličan je način da oplemenite prostor bez dodatnog opterećenja. Donosimo vam pet idealnih biljaka koje će uneti boju, miris i eleganciju u vaše dvorište, a pritom ne traže mnogo pažnje.

    Efikasna rešenja za uklanjanje neprijatnih mirisa u frižideru Efikasna rešenja za uklanjanje neprijatnih mirisa u frižideru

    Sigurno ste se bar nekad susreli sa neprijatnim mirisima koji dolaze iz frižidera. Čak iako ste prečistili sve i izbacili hranu, moguće je da je frižider zadržao neprijatan miris. Iapk moguće je rešiti se neprijatnih mirisa u frižideru i kanti koristeći prirodne metode koje će vaš dom ispuniti prijatnim mirisom.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.39 117.21 118.03
    CHF 124.08 124.96 125.83
    USD 102.28 103.01 103.73
  • Povezani članci
  • Gulaš sa junetinom i pečurkama

    Kako nam se bliži zima i sve je hladnije napolju, tako i mi sve više žudimo za jačom hranom i poznatim receptima. Gulaš sa pečurkama uvek je sjajna ideja za ručak, a preporuka je da ga poslužite uz testeninu ili krompri pire.




    31-10-2024 | 11:41 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: MSPhotographic


    Sastojci:

    800 g junetine (but ili plećka), isečene na kockice
    400 g pečuraka (šampinjoni i bukovače), isečenih na četvrtine
    800 g crnog luka
    4 čena belog luka, sitno iseckana
    2 šargarepe, isečene na kolutove
    1 crvena paprika, isečena na kockice
    1 kašika mlevene crvene paprike
    1 kašika brašna (po želji, za zgušnjavanje)
    400 ml crnog vina (opciono)
    500 ml goveđeg bujona
    2 lovorova lista
    1 kašičica suvog timijana
    1 kašičica soli
    Biber po ukusu
    Ulje za prženje

    Priprema:


    Na srednjoj temperaturi zagrejte malo ulja u većoj šerpi. Dodajte komade junetine i pržite dok ne dobiju zlatno-smeđu boju. Izvadite meso iz šerpe i ostavite sa strane. U istoj šerpi dodajte još malo ulja i propržite crni i beli luk dok ne omekšaju. Zatim dodajte šargarepu i papriku i pržite još 5 minuta, dok povrće ne omekša. Ubacite pečurke i pržite ih dok ne puste vodu i blago omekšaju. Vratite meso u šerpu sa povrćem i dodajte mlevenu papriku, timijan, lovorov list i brašno (ako koristite). Promešajte sve zajedno kako bi se sastojci ujedinili.


    Sipajte crno vino i mešajte dok alkohol ne ispari, otprilike 15 minuta. Zatim dodajte goveđi bujon i kuvajte sve na laganoj vatri, poklopljeno, oko 2 sata, ili dok meso ne postane mekano. Po potrebi dosolite i dodajte biber prema ukusu. 


    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Pasta sa lososom Pasta sa lososom

    Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...

    Minestrone Minestrone čorba

    Minestrone čorba je prava vitaminska bomba i može da vam zameni kompletan obrok.

    Recept za sočne tulumbe Recept za sočne tulumbe

    ti. Savršene su za posebne prilike, slave ili kada želite da obradujete goste nečim slatkim i neodoljivim. Iako priprema može delovati zahtevno, uz ovaj recept, uspeh je zagarantovan!

    Dagnje Špagete sa dagnjama

    Divno mediteransko jelo koje nas uvodi u period lepšeg i toplijeg vremena.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: