Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Kerber - Kad ljubav izda

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Kerber - Kad ljubav izda
    2. Parni Valjak - Sve još miriše na nju
    3. Tony Cetinski - Laku Noc
    4. Vlado i Rodja - Draga
    5. Leb i Sol - Cukni Vo Drvo
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Boris Režak - Cetvrtak - Mojih 50
    2. 3. jul - 1 - Dodir noći
    3. 3. jul - 2 - Dodir noći
    4. 3. jul - 3 - Dodir noći
    5. Boris Režak - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Rustična pita sa borovnicama Rustična pita sa borovnicama

    Pita sa borovnicama je izuzetno sočan i ukusan desert koji često nepravedno ostaje po strani. A upravo sada je pravo vreme da ga napravite – sezona borovnica je u punom jeku, pa iskoristite ovo zdravo i osvežavajuće voće dok ga ima u izobilju!

    Fantastični lešnik mafini! Fantastični lešnik mafini!

    Ljubiteljima mafina posebno će se dopasti fantastična kombinacija lešnika i čokalade. Ako imate dovoljno vremena probajte da pripremite ovaj slatkiš već danas.

  • Zdravlje
    Kako pravilno koristiti repelent protiv komaraca i kako sprečiti ujede? Kako pravilno koristiti repelent protiv komaraca i kako sprečiti ujede?

    Ujedi komaraca nisu samo neprijatni i dosadno svrbe – oni mogu predstavljati ozbiljan zdravstveni rizik kada putujete u određene delove sveta. Malarija, denga, zika i žuta groznica samo su neke od bolesti koje ovi insekti prenose, a koje mogu izazvati ozbiljna, pa čak i smrtonosna oboljenja.

    Tajna kvalitetnog sna možda se jednostavno krije u konzumaciji voća i povrća! Tajna kvalitetnog sna možda se jednostavno krije u konzumaciji voća i povrća!

    Kvalitetan san je ključan za zdravlje, a najnovija istraživanja pokazuju da bi jedan od najlakših načina da spavamo bolje mogao da se krije u tanjiru prepunom voća i povrća.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Indijski mauzolej proglašen najlepšom građevinom na svetu Indijski mauzolej proglašen najlepšom građevinom na svetu

    Časopis Time Out nedavno je objavio listu najimpresivnijih građevina na planeti, a na samom vrhu našla se čuvena građevina koju mnogi smatraju pravim čudom arhitekture – Tadž Mahal u Agri, Indija.

    Jedan od najpopularnijih evropskih gradova za vikend putovanja uvodi zabranu alkohola Jedan od najpopularnijih evropskih gradova za vikend putovanja uvodi zabranu alkohola

    Od srede, 25. juna, Porto je počeo sa primenom zabrane prodaje alkohola za konzumaciju na javnim mestima u večernjim satima – evo šta to znači za noćni život u ovom portugalskom gradu.

  • Preporučujemo
    Rashladite se i bez klime: Ovo su sjajni trikovi da preživite vrućinu! Rashladite se i bez klime: Ovo su sjajni trikovi da preživite vrućinu!

    Toplotni talasi mogu značajno da otežaju svakodnevni život, posebno kada ste primorani da boravite u zatvorenom prostoru bez mogućnosti rashlađivanja klima uređajem - bilo da ga nemate ili vam jednostavno ne odgovara.

    Uštedite vreme: Pametni trikovi za uredan dom bez celodnevnog sređivanja Uštedite vreme: Pametni trikovi za uredan dom bez celodnevnog sređivanja

    Da bi dom bio uredan, nije neophodno da svakog dana provedete sate u čišćenju. Dovoljno je da svako jutro odradite nekoliko jednostavnih koraka, i već time možete izbeći da vas po povratku s posla dočeka nered koji vam oduzima energiju.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.36 117.18 118.00
    CHF 124.59 125.47 126.35
    USD 98.69 99.39 100.08
  • Povezani članci
  • Gulaš sa junetinom i pečurkama

    Kako nam se bliži zima i sve je hladnije napolju, tako i mi sve više žudimo za jačom hranom i poznatim receptima. Gulaš sa pečurkama uvek je sjajna ideja za ručak, a preporuka je da ga poslužite uz testeninu ili krompri pire.




    31-10-2024 | 11:41 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: MSPhotographic


    Sastojci:

    800 g junetine (but ili plećka), isečene na kockice
    400 g pečuraka (šampinjoni i bukovače), isečenih na četvrtine
    800 g crnog luka
    4 čena belog luka, sitno iseckana
    2 šargarepe, isečene na kolutove
    1 crvena paprika, isečena na kockice
    1 kašika mlevene crvene paprike
    1 kašika brašna (po želji, za zgušnjavanje)
    400 ml crnog vina (opciono)
    500 ml goveđeg bujona
    2 lovorova lista
    1 kašičica suvog timijana
    1 kašičica soli
    Biber po ukusu
    Ulje za prženje

    Priprema:


    Na srednjoj temperaturi zagrejte malo ulja u većoj šerpi. Dodajte komade junetine i pržite dok ne dobiju zlatno-smeđu boju. Izvadite meso iz šerpe i ostavite sa strane. U istoj šerpi dodajte još malo ulja i propržite crni i beli luk dok ne omekšaju. Zatim dodajte šargarepu i papriku i pržite još 5 minuta, dok povrće ne omekša. Ubacite pečurke i pržite ih dok ne puste vodu i blago omekšaju. Vratite meso u šerpu sa povrćem i dodajte mlevenu papriku, timijan, lovorov list i brašno (ako koristite). Promešajte sve zajedno kako bi se sastojci ujedinili.


    Sipajte crno vino i mešajte dok alkohol ne ispari, otprilike 15 minuta. Zatim dodajte goveđi bujon i kuvajte sve na laganoj vatri, poklopljeno, oko 2 sata, ili dok meso ne postane mekano. Po potrebi dosolite i dodajte biber prema ukusu. 


    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Mafini Fantastični lešnik mafini!

    Ljubiteljima mafina posebno će se dopasti fantastična kombinacija lešnika i čokalade. Ako imate dovoljno vremena probajte da pripremite ovaj slatkiš već danas.

    Pita jabuka Engleska pita sa jabukama

    Naša domaća pita sa jabukama je savršen desert, ali ako volite da eksperimentišete probajte i englesku, starinsku verziju.

    Osvežavajući kolač sa borovnicama! Osvežavajući kolač sa borovnicama!

    Ako tražite lagan i brz desert koji mora da vas osveži, ovaj krem kolač sa borovnicama je savršen izbor. Priprema se bez pečenja, od samo nekoliko sastojaka i zato je idealna poslastica za vrele, letnje dane.

    Letnja pasta salata Letnja pasta salata

    Ova šarena vegetarijanska pasta salata pravi je spoj svežine i ukusa - spoj sočnog čeri paradajza, hrskavog krastavca, slatkog kukuruza i kremastog prelivа od majoneza.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: