-
Poslednjih 5 pesama
- Jakarta - Pozovi Me
- Hari Mata Hari - Gdje Li Si Sada Ljubavi
- Prljavo Kazalište - Mi plešemo
- Zdravko Čolić - Moja draga
- Film - Pjevajmo do zore
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Čorba od karfiola
Ukoliko ste ljubitelj jela od povrća, čorba od karfiola može biti deo vašeg glavnog obroka.
-
Zdravlje
Aromatična voda za početak dana
Našem telu je nakon sna potrebna hidratacija, pa se preporučuje da pre kafe, čaja ili bilo kog drugog napitka u vaš organizam unesete vodu. Ovu vodu možete aromatizovati različitim agrumima i povrćem.
Aktivni i kod kuće: Vežbe za jačanje i oblikovanje ruku
Pored treniranja svake regije tela, određenim treninzima možete se fokusirati na gornje ekstremitete. Ukoliko želite da poboljšate tonus, jačinu vaših ruku, oprobajte se u ovim kratkim treninzima koje možete raditi kod kuće.
-
Putovanja
Venecija: Grad mostova
Jedna od veoma popularnih turističkih destinacija Italije je Venecija - grad mostova i kanala, maski i karnevala, veličanstvenih građevina...
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
-
Preporučujemo
Sredstvo za čišćenje podova sa esencijalnim uljima
Napravite sredstvo za čišćenje podova od namirnica koje imate u svom domu i obogatite ga neodoljivim aromama esencijalnih ulja.
Neodoljiva uskršnja dekorativna pakovanja
Pakovanje poklona može biti inspirativno, pogotovo ukoliko je reč o darivanju povodom obeležavanja praznika. Tematsko pakovanje poklona može postati način da se kreativno izrazite i malim pažnjama dragim ljudima pokažete naklonost i ljubav.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.46 117.28 118.10 CHF 119.81 120.66 121.50 USD 108.44 109.21 109.97
-
Goran Radovanović u Kolarcu
Goran Radovanović, scenarista, režiser i producent 20. oktobra biće gost ciklusa Autor u gostima koji će se održati u Kolarcu, a tom prilikom zakazane su dve pojekcije - Sa Fidelom do kraja i Enklava.
19-10-2015 | 12:22 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: YouTube prtsc-MCF
Film "Enklava" doživeo je veliki uspeh, kako u Srbiji, tako i inostranstvu i upravo je on izabran za ovogodišnjeg srpskog kandidata za Oskara.
U cilju stvaranja nove publike, afirmacije filmskog i video stvaralaštva u funkciji edukacije i promocije umetnosti i nauke, Radovanović će biti gost ciklusa "Autor u gostima", koji će omogućiti gledaocima da se jednom mesečno upoznaju sa nekim od domaćih autora.
Tom prilikom, publika će imati priliku da pogleda dva Radovanovićeva filma:
18:30h Sa Fidelom do kraja, posle projekcije razgovor
20:30h Enklava, pre projekcije predsavljanje nacionalnog kandidata za Oskar.Cena karte za film je 250 dinara i kupuje se pola sata pre projekcije na biletarnici.
-
Pročitajte i...
Koncert „Beograd svira” umesto na Trgu republike u Kolarčevoj zadužbini
Koncert „Beograd svira”, koji se realizuje u okviru „Dana Beograda 2023”, biće održan u Velikoj sali Kolarčeve zadužbine (Studentski trg 5) u subotu, 15. aprila, u 17 časova, najavljeno je iz Omladinskog pozorišta „Dadov”, a prenosi beograd.rs.
Guitar Art Festival: Rock 'n' Roll spektakl na sceni Kolarčeve zadužbine
Nakon mnogobrojnih nastupa i uspešnih turneja širom sveta, The Stones bend, jedan od najboljih tribjute bendova kultne grupe koja je obeležila rok eru The Rolling Stones, nastupiće 11. maja na sceni Kolarčeve zadužbine.
Munje Opet premijerno: Otvorene dodatne projekcije
Karte za premijeru i prvo prikazivanje nastavka kultne domaće komedije Munje naziva Munje opet u režiji Raše Andrića, a po scenariju Srđana Anđelića, koje su zakazane za 29. mart u mts Dvorani, su rasprodate. Zbog velikog interesovanja publike u prodaju su puštene ulaznice za dodatnu projekciju u 22 sata.
Anime simfonija 12. aprila na Kolarcu
Anime simfonija biće izvedena 12. aprila u 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: