Slušate: Mojih 50

Pesma: Gabi Novak - Pamtim samo sretne dane

Mojih 50
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Gabi Novak - Pamtim samo sretne dane
    2. Doris Dragović - Sto je od mene ostalo
    3. Bijelo dugme - Padaju zvijezde
    4. Massimo Savic - Moja Ljubica
    5. Cacadou Look - Tako Lako
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 17. septembar - 1 - Dodir noći
    2. 17. septembar - 2 - Dodir noći
    3. 17. septembar - 3 - Dodir noći
    4. Aleksandar Dunić - Sreda - Mojih 50
    5. 16. septembar - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Mekane kiflice sa kremom Mekane kiflice sa kremom

    Da li postoji neko ko ne voli kiflice sa kremom? Ako ih ranije niste pripremali, imajte na umu da je ovaj recept veoma jednostavan i da je teško da pogrešite sa njim.

    Teleći gulaš sa paprikom Teleći gulaš sa paprikom

    Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...

  • Zdravlje
    Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti? Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?

    Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.

    Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava? Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava?

    Večita dilema: da li je bundeva povrće? Ali ima semenke, pa znači da je voće? A da li se bundeva razlikuje od tikve ili tikvice? Dok provodite sate pripremajući pitu ili čorbu od bundeve, ovakva pitanja lako mogu da vam padnu na pamet...

  • Putovanja
    Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu

    U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?

    Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad

    Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.

  • Preporučujemo
    Najlakši način da očistite peglu Najlakši način da očistite peglu

    Ako koristite peglu na paru, neophodno je da vodite računa, jer neadekvatna upotreba i izbegavanje čišćenja mogu da dovedu do pojave kamenca, buđi i oštećenja ploče.

    Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću! Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću!

    Kažu da su pravila tu da bi se kršila, ali to nikako ne važi za pranje veša. Jedna pogrešna odluka može uništiti vašu omiljenu majicu ili pantalone zauvek. Kako da garderoba što duže ostane sveža i očuvana? Pratite jednostavna pravila...

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.36 117.18 118.00
    CHF 124.70 125.58 126.46
    USD 98.64 99.34 100.03
  • Povezani članci
  • Glazirane krofne

    Krofnama sa glazurom niko neće moći da odoli.




    21-05-2018 | 15:05 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-jirkaejc

     

    Sastojci:

    - 2 šolje mleka ( 250 ml)
    - 1 kk  šećera
    - kockica kvasca (50g)
    - 4 šolje brašna (ja sam dodala još 1/2 šolje, zavisi od brašna)
    - 1 šolja instant krompir pirea
    - 1 kašičica soli
    - 1/2 šolje šećera.
    - 4 kašike ulja

    Priprema: Ugrejati mleko sa malo šećera. Rastopiti kvasac i ostaviti 5 min da nadođe. Pomešati brašno, instant krompir, so, šećer. Dodati mleko i 4 kašike ulja. Zamesiti testo. Pobrašniti površinu i razvući testo oklagijom na 1,5 cm debljine. Seći krofne uz pomoć šireg i užeg okruglog sekača.Prebaciti krofne na krpu posutu sa malo brašna. Ostaviti da se malo nadođu 10-15 min. Pržiti u zagrejanom ulju,  dok lepo ne porumene. Izvaditi na kuhinjski ubrus da se ocede od suvišne masnoće. Toplu krofnu staviti u toplu glazuru i malo okrenuti. Ostaviti da se osuši.
    Glazura: U većoj šolji zagrejati pola šolje mleka sa kašikom putera.
    limun glazura: dobro izmešati 1 šolju prah šećera, 2 kašike ugrejanog mleka, 1/4 kašičice ekstrata vanile, 1/4 kašičice soka od limuna
    čokolada: dobro izmešati 1 šolju prah šećera, 3 kašike ugrejanog mleka, 2 kašike čokolade u prahu

  • Pročitajte i...
    Mafini Fantastični lešnik mafini!

    Ljubiteljima mafina posebno će se dopasti fantastična kombinacija lešnika i čokalade. Ako imate dovoljno vremena probajte da pripremite ovaj slatkiš već danas.

    Slavimo Svetski dan krofni: poslastica koja je obeležila istoriju! Slavimo Svetski dan krofni: poslastica koja je obeležila istoriju!

    Retko ko može da odoli ovom mirisnom, mekanom, prženom savršenstvu. Bilo da volite klasične, punjene, ušećerene, glazirane ili sa čokoladom, krofne su slatko zadovoljstvo koje spaja ljude širom sveta.

    Fantastične badem kuglice Fantastične badem kuglice

    Ako volite slatkiše, ali želite da uvedete zdravije navike u ishranu, odlučite se za prirodne, sirove i jednostavne deserte. Oni su jednako ukusni kao industrijski slatkiši, ali bez viška šećera.

    Ukusna torta sa kupinama Ukusna torta sa kupinama

    Stiže nam proleće i pravo je vreme da zimske čokoladne torte zamenimo laganijim voćnim tortama. Kako još nije sezona kupina, imajte na umu da će zamrznute podjednako biti ukusne.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: