-
Poslednjih 5 pesama
- Željko Samardžić - U ime ljubavi
- Novi Fosili - Jos Te Volim
- Sergej Ćetković - Na Prvi Pogled
- Doris Dragović - Sto je od mene ostalo
- Nina Badrić - Dodiri od stakla
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Oralna higijena preduslov za zdrave zube i desni
Adekvatna oralna nega od velikog je značaja za očuvanje zdravih zuba i desni.
Opuštajuće vežbe istezanja
Vežbe istezanja preporučljivo je raditi na dnevnom nivou. Bilo da ste jutarnji ili večernji tip, odvojite 20-ak minuta dnevno i opustite telo laganim vežbama istezanja.
-
-
Putovanja
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
Kapri: Mesto za odmor iz bajke
Kapri je ostrvo u Napuljskom zalivu, koje važi za mondensko letovalište, te predstavlja destinaciju koja privlači turiste iz celog sveta.
-
Preporučujemo
Posluženje za kreativce
Napravite neodoljivo posluženje, bilo da dočekujete ili idete u goste. Tanjir sa namirnicama poređanim u obliku jelke ili neodoljiv kapreze venac daće svakoj trpezi poseban praznični izgled.
Praznična dekoracija stola
Obogatite vašu prazničnu trpezu detaljima koji će ulepšati celokupnu atmosferu.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.51 117.33 118.15 CHF 116.95 117.77 118.60 USD 106.93 107.68 108.43
-
Fileti oslića sa povrćem
Riba je zdrav izvor proteina, pa se njena konzumacija preporučuje barem dva puta nedeljno, a u kombinaciji sa Frikom-ovom Mediteranskom mešavinom koja predstavlja spoj rezane paprike, kukuruza šećerca, zelene boranije, šampinjona, luka i zelenih maslina imaćete nepogrešivo zdrav obrok.
17-11-2017 | 15:31 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-svry
(Foto: Frikom promo)Sastojci:
- 500 gr fileta oslića
- 1 limun
- kesica Frikom-ove Mediteranske mešavine
- maslinovo ulje
- 1 glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- bosiljak
- mleveni biber, so
Priprema: Filete odmrznuti, ocediti , posuti začinima i preko fileta staviti nasečen limun. Preliti maslinovim uljem, uviti u foliju i staviti u već zagrejanu rernu da se ispeku 20-ak minuta na 200 stepeni. Na malo maslinovog ulja izdinstati malo belog i crnog luka, ubaciti Frikom-ovu Mediteransku mešavinu, sve prodinstati 15-ak minuta, pa skloniti sa šporeta. Kada se oslić ispeče, na tanjiru servirati prethodno pripremljeno povrće, preko njega staviti filete oslića i dodatno dekorisati limunom. Prijatno! -
Pročitajte i...
Pašteta od pečuraka
Napravite ukusnu paštetu od pečuraka i konzumirajte je kao doručak ili hladno predjelo.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: