Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Aleksandra Radović - Ne Zaklinjem Se Na Ljubav

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Aleksandra Radović - Ne Zaklinjem Se Na Ljubav
    2. Valentino - Ne daj mi da govorim u snu
    3. Knez - Tina bambina
    4. Toše Proeski - Sve je ovo premalo za kraj
    5. Plavi orkestar - Bolje Biti Pijan, Nego Star
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Bojan Suđić - Četvrtak - Mojih 50
    2. 1. oktobar - 1 - Dodir noći
    3. 1. oktobar - 2 - Dodir noći
    4. 1. oktobar - 3 - Dodir noći
    5. Bojan Suđić - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Najsočnija  pita od bundeve Najsočnija pita od bundeve

    Miris tradicije i miris detinjstva, a sve to u jednostavnom receptu za našu pitu od bundeve... Možemo li uopšte da zamislimo jesen bez ovog sjajnog deserta?

    Vitaminska salata sa narom Vitaminska salata sa narom

    Hrskavi crveni kupus, sočni krastavci, slatke šargarepe i cvekla u kombinaciji sa malo voća i zanimljivim dresingom čine je savršenim obrokom ili prilogom.

  • Zdravlje
    Kako brzo, bezbedno i na prirodan način sniziti krvni pritisak? Kako brzo, bezbedno i na prirodan način sniziti krvni pritisak?

    Visok krvni pritisak, poznat i kao hipertenzija, nastaje kada je potrebna prevelika sila da bi krv prošla kroz arterije, što dodatno opterećuje srce. Više od 1,2 milijarde odraslih širom sveta ima visok pritisak, a gotovo polovina njih i ne zna za to.

    Namirnice koje verovatno nisu dobre za zdravlje mozga Namirnice koje verovatno nisu dobre za zdravlje mozga

    Ishrana je jedan od najvažnijih faktora koji dugoročno oblikuju kako naše telo i mozak funkcionišu. Neke namirnice obezbeđuju stabilnu energiju, štite neurone i podržavaju pamćenje. Druge, međutim, mogu imati suprotan efekat, podizati nivo šećera u krvi, izazivati upale i remetiti san. Vremenom, te posledice mogu da oslabe koncentraciju, pamćenje i kognitivne sposobnosti.

  • Putovanja
    Helsinki ponovo proglašen za najodrživiju destinaciju na svetu Helsinki ponovo proglašen za najodrživiju destinaciju na svetu

    Po drugi put zaredom, finska prestonica zauzela je prvo mesto na Global Destination Sustainability (GDS) indeksu - rang listi koja svake godine meri održivost turističkih destinacija širom sveta.

    Gde videti Severnu svetlost 2026. godine? Najlepše destinacije za čarobno iskustvo Gde videti Severnu svetlost 2026. godine? Najlepše destinacije za čarobno iskustvo

    Aurora Borealis, poznata kao Severna svetlost, za mnoge je jedno od najlepših i najređih iskustava u životu. Ove godine svetleći zavese bile su vidljive čak i u južnoj Engleskoj, ali uobičajeno ih možete posmatrati samo u hladnim, severnim krajevima sveta.

  • Preporučujemo
    Ako vaš veš nakon pranja ima neprijatan miris isprobajte ove trikove! Ako vaš veš nakon pranja ima neprijatan miris isprobajte ove trikove!

    Ako primetite da vaš veš ima neprijatan, pa čak i gori miris nego pre pranja, to je znak da vašoj mašini za pranje veša treba dubinsko čišćenje.

    Održavanje dušeka: Koliko često treba da ih usisavamo? Održavanje dušeka: Koliko često treba da ih usisavamo?

    Verovatno redovno usisavate podove i nameštaj, ali postoji jedan deo doma koji mnogi često zanemaruju - dušek. Iako na prvi pogled deluje čist, on može biti pravo leglo prašine, alergena i grinja, što može negativno uticati na kvalitet vazduha i vaš san. Zato je važno da ga redovno održavate i usisavate, kako biste smanjili nakupljanje nečistoća i poboljšali higijenu spavaće sobe.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.34 117.16 117.98
    CHF 124.40 125.27 126.15
    USD 99.14 99.84 100.53
  • Povezani članci
  • Fenomenalno novogodišnje pečenje!

    Stižu nam praznici i pravi je trenutak da pripremite ukusno pečenje. Ako ispratite sve korake i naravno ako imate dovoljno strpljenja vaša praznična trpeza će biti fenomenalna...




    20-12-2024 | 13:15 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-Milkos


    Sastojci:

    - 4-5 kg prasetine
    - 300 g svinjske masti
    - 1 kašika supena biljnog začina - Kotanyi
    - 1 kašika supena soli
    - 3 dcl vode
    - 2 dcl piva
    - malo biljne soli sa biberom
    - malo začina italijanska mešavina
    - malo beli luk u granulama
    - malo bosiljka
    - malo mente
    - malo mirođije

    Priprema: Kožicu zasecati uzduž i popreko do kosti. Dobro utrljati deo smeše začina. Okrenuti meso i zaseći izmedju rebara, na svako drugo rebro i isto utrljati ostatak začina. Tako pripremljeno uviti u alu-foliju i najlon i ostaviti da odstoji minimum 2 sata. Zagrejati pećnicu na 180 stepeni i staviti meso okrenuto na kožicu da se peče – Posle 10 minuta smanjiti temperaturu na 160 stepeni i peći 20 minuta. Prevrnuti meso, preliti sa malo vode i piva i peći 25 minuta. Posle 25 minuta ponovo preliti masnoćom u kojoj se peče i dodati još malo vode. Nakon 15 minuta izvaditi iz rerne i prevrnuti da se ispeče deo kod rebara. Peći još 15 minuta i izvaditi iz rerne. Sačekati da se ohladi, seći i servirati uz krompir i salatu.

    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Punjeni rolat od mlevenog mesa Punjeni rolat od mlevenog mesa

    Rolat od mesa nekada smo češće pripremali, a sada se čini da je ovaj recept manje popularan. Recept koji predstavljamo može da bude sjajan izbor za praznični ručak.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: