Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Jinx - Tamo gdje je sve po mom

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Jinx - Tamo gdje je sve po mom
    2. Plavi orkestar - Sačuvaj zadnji ples za mene
    3. Regina - Koraci
    4. Crvena jabuka - Moje najmilije
    5. Novi Fosili - Za dobra stara vremena
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 21. mart - 1 - Dodir noći
    2. 21. mart - 2 - Dodir noći
    3. 21. mart - 3 - Dodir noći
    4. Vladan Đurđević - Petak - Mojih 50
    5. 20. mart - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Pečena piletina u pivu Pečena piletina u pivu

    Fantastična ideja za ručak...

    Neobična krompir salata Neobična krompir salata

    Jednostavno jelo koje može da bude kompletan obrok, a često se služi kao prilog uz ribu.

  • Zdravlje
    Devet namirnica koje pomažu u borbi protiv umora Devet namirnica koje pomažu u borbi protiv umora

    Unošenje manjih porcija i biranje minimalno prerađene hrane i integralnih namirnica može pomoći u smanjenju osećaja umora. Naše telo funkcioniše zahvaljujući onome što unosimo, pa je najbolji način da iz hrane dobijemo dovoljno energije da biramo kvalitetne namirnice. Neke navike u ishrani mogu dodatno doprineti umoru. Na primer, nakon obilnog obroka možete se osećati tromo jer telo troši energiju na varenje umesto na druge funkcije. Zato je preporuka da tokom dana jedete više manjih obroka i da se prošetate nakon jela kako biste ubrzali varenje i izbegli osećaj težine.

    Prirodni saveznici u borbi protiv alergija! Prirodni saveznici u borbi protiv alergija!

    Stiglo nam je proleće, a sa njim i sezonske alergije koje mnogima zadaju muke. Njihovo lečenje često nije jednostavno – najčešće se poseže za lekovima bez recepta. Ipak, prirodni antihistaminici mogu biti sjajna podrška u ublažavanju simptoma. Među njima se izdvajaju maslačak, vitamin C i kvercetin.

  • Putovanja
    Osam evropskih gradova sa najboljim javnim prevozom prema izboru Time Out-a Osam evropskih gradova sa najboljim javnim prevozom prema izboru Time Out-a

    Javni prevoz je osnova svakog dobro organizovanog grada – onaj koji je efikasan, pristupačan i pouzdan čini život u metropolama lakšim i kvalitetnijim. Upravo zbog toga magazin Time Out objavio je listu gradova sa najboljim javnim prevozom na svetu, zasnovanu na anketi sprovedenoj među 18.500 lokalaca.

    Finska je ponovo proglašena za najsrećniju zemlju na svetu Finska je ponovo proglašena za najsrećniju zemlju na svetu

    Finska je po osmi put zaredom zauzela prvo mesto na listi najsrećnijih zemalja sveta, a stručnjaci kao ključne razloge navode blizinu prirode i snažan sistem socijalne zaštite.

  • Preporučujemo
    Najbolji trikovi za uklanjanje upornih mrlja od sapuna Najbolji trikovi za uklanjanje upornih mrlja od sapuna

    Ostaci sapuna koji se talože na lavaboima i tuš kabinama često stvaraju tvrdokorne mrlje koje se teško skidaju. Njihovo uklanjanje može biti izazovno, ali uz prave trikove, čišćenje definitivno postaje jednostavnije.

    Sprečite gužvanje odeće uz jednostavan i zanimljiv trik! Sprečite gužvanje odeće uz jednostavan i zanimljiv trik!

    Postoji mnogo trikova koji vam mogu pomoći da sprečite gužvanje odeće. Ako ih primenite na pravi način, moguće je da peglu gotovo u potpunosti izbacite iz upotrebe.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.41 117.23 118.05
    CHF 121.60 122.46 123.32
    USD 107.45 108.20 108.96
  • Povezani članci
  • Fenomenalan oslić u vinu!

    Oslić je zdrava, povoljna i uvek dostupna riba. Istina je da ga često pripremamo na isti način, što podrazumeva prženje u dubokom ulju. Ipak, ova riba nudi različite mogućnosti i možete pripremiti sjajna jela koja će vas oduševiti. Jedno od takvih jela je i čuveni oslić u vinu.




    21-10-2024 | 10:55 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, Farhad Ibrahimzade

     

    Sastojci:

    4 fileta oslića (oko 150-200g svaki)
    2 kašike maslinovog ulja
    1 luk, sitno iseckan
    2 čena belog luka, sitno iseckana
    1 šolja suvog belog vina
    1 šolja ribljeg ili bujona od povrća
    1 kašika svežeg peršuna, sitno seckanog
    So i biber po ukusu
    Krugovi limuna za posluživanje

    Priprema:


    Filete oslića osušite kuhinjskim papirom i posolite i pobiberite sa obe strane. U velikom tiganju, zagrejte maslinovo ulje na srednjoj vatri. Dodajte sitno iseckani luk i dinstajte dok ne omekša, oko 3-4 minuta. Dodajte sitno iseckani beli luk i dinstajte još minut dok ne zamiriše. Ulijte belo vino i bujon u tiganj i pustite da provri.


    Pažljivo stavite filete oslića u tiganj, tako da budu potpuno potopljeni u tečnosti. Pokrijte tiganj i ostavite ribu da se kuva oko 8-10 minuta, ili dok ne bude skuvana i lako se raspada viljuškom.


    Kada je riba gotova, pažljivo je prebacite na tanjire za serviranje.


    Povećajte temperaturu na srednje-jaku i pustite sos da lagano krčka i redukuje se, oko 5 minuta. Dodajte seckani peršun i začinite dodatnom solju i biberom po potrebi.Prelijte sos preko fileta oslića i poslužite toplo uz krugove limuna.


    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Kokos torta Kokos torta

    Obradujte sebe jednom nežnom, kremastom tortom i radujte se toplim danima koji dolaze...

    Musaka od batata Musaka od batata

    Ljubitelji ove vrste krompira obožavaće ovu musaku. Oni koji preferiraju tradicionalni način pripreme možda će biti sumnjičavi kada je ovaj recept u pitanju, ali ipak savetujemo da probaju ovo fantastično jelo.

    Gulaš Recept dana: Gulaš sa pečurkama

    Zdrav obrok koji će vas sigurno oduševiti. Iako ne sadrži meso, ovo jelo je veoma pikantno i intenzivnog je ukusa.

    Muckalica Recept za domaću vege mućkalicu

    Sprema se brže od klasične mućkalice, idealna je za vegane, ali i za sve one koji bi da odmore od mesnih obroka. Da ne zaboravimo da naglasimo i da je fantastičnog ukusa...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: