Slušate: Dodir noći

Pesma: Parni Valjak - Hvala ti

Dodir noći
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Parni Valjak - Hvala ti
    2. Moby Dick - Ulica i broj
    3. COD - Denny
    4. Vlado Georgiev - Zivim Sad
    5. Riblja čorba - Kad hodaš
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Vanja Bulić - Četvrtak - Mojih 50
    2. 23. septembar - 1 - Dodir noći
    3. 23. septembar - 2 - Dodir noći
    4. 23. septembar - 3 - Dodir noći
    5. Vanja Bulić - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Pečene jabuke Pečene jabuke

    Spoj cimeta i jabuke daće savršenu jesenju poslasticu.

    Domaća pita od bundeve Domaća pita od bundeve

    Ukusna poslastica koja slavi dolazak jeseni.

  • Delta city
  • Kuća
    Sezonsko odlaganje garderobe Sezonsko odlaganje garderobe

    Promenom godišnjih doba, dolazi i do promena u našem garderoberu, što zahteva reorganizaciju garderobe. Ukoliko pripadate onom delu populacije koji ne drži svu garderobu na jednom mestu, već je sezonski odlaže, donosimo vam nekoliko saveta kako da olakšate sebi, ovaj, neretko, zahtevan posao.

    Učinite da manji prostori vizualno izgledaju prostranije Učinite da manji prostori vizualno izgledaju prostranije

    Ukoliko želite da manji prostor vizualno učinite prostranijim, obratite pažnju na ove elemente, koje primenjuju i eksperti u uređenju enterijera.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.76 117.58 118.41
    CHF 108.46 109.23 109.99
    USD 100.16 100.87 101.58
  • Povezani članci
  • Ekleri

    Naravite ukusne eklere, lako i brzo!




    07-12-2016 | 12:09 | Autor/Izvor: Naxi media-torteikolaci

    Foto: Bigstockphoto/lisovskaya


    Sastojci:
    -  400 ml vode     
    - 100 ml ulja     
    - 300gr brašna     
    - prašak za pecivo     
    -  5 jaja
    -  5 žumanaca     
    -  10 kašika šećera     
    - 8 kašika brašna
    -  1 l mleka
    -  80 gr margarina     
    -  2 vanil šećera
    -  150 gr čokolade
    -  7 kašika ulja     

    Priprema:  Vodu i ulje sipajte u serpu i staviti na vatru da provri, kada provri skinite sa sporeta i dodajte brasno pomesano sa praskom za pecivo. Sjedinite masu varjacom i dobro ohladite. U hladnu masu dodajite jedno po jedno jaje i mutite mikserom. Dobijenu masu sipajte u spric, istiskajte po 7 cm na nepodmazan pleh. Pecite neotvarajuci rernu na 180 stepeni 25 minuta.
    Od 1 litre mleka odvojte 2 dl a ostatak stavite da provri. Umutite zumanca sa secerom, dodajte brasno i dobro sjedinite sa 2 dl mleka. Kada mleko provri sipajte razmucena zumanca i kuvajte neprestano mesajuci oko 15 minuta. Ostaviti da se ohladi, pa dodajte umucen margarin sa vanil secerom. Ohladjene eklere rasecite i punite filom uz pomoc sprica za torte, i svaki preklopite. Otopite cokoladu sa uljem i prelijte svaki, dobro ohladite. (Izvor:tortekolaci)

  • Pročitajte i...
    Dekorativni slatkiši koji će oduševiti decu Dekorativni slatkiši koji će oduševiti decu

    Kolačići ne moraju služiti samo u jestive, već mogu jednako biti interesantni i u dekorativne svrhe. Ipak dvostruka primena je najbolja. Učinite vaš bozićni dekor najslađim ove godine!

    Rum kuglice Rum kuglice

    Idealno rešenje ukoliko nemate dovoljno vremena da se posvetite pripremanju deserta.

    Čoko-banana kocke Čoko-banana kocke

    Ovaj desert će voleti cela porodica.

    Čokoladni tartufi Čokoladni tartufi

    Uz desertno vino, ovi kolačići mogu biti sjajan način da obeležite neku proslavu.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: