-
Poslednjih 5 pesama
- Tap 011 - Sto dana u mesecu
- Mirzino Jato - Apsolutno tvoj
- Tony Cetinski - Zbogom Odlazim
- Zana - Mladicu moj
- Parni Valjak - Zastave
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Oralna higijena preduslov za zdrave zube i desni
Adekvatna oralna nega od velikog je značaja za očuvanje zdravih zuba i desni.
Opuštajuće vežbe istezanja
Vežbe istezanja preporučljivo je raditi na dnevnom nivou. Bilo da ste jutarnji ili večernji tip, odvojite 20-ak minuta dnevno i opustite telo laganim vežbama istezanja.
-
Putovanja
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
Kapri: Mesto za odmor iz bajke
Kapri je ostrvo u Napuljskom zalivu, koje važi za mondensko letovalište, te predstavlja destinaciju koja privlači turiste iz celog sveta.
-
Preporučujemo
Posluženje za kreativce
Napravite neodoljivo posluženje, bilo da dočekujete ili idete u goste. Tanjir sa namirnicama poređanim u obliku jelke ili neodoljiv kapreze venac daće svakoj trpezi poseban praznični izgled.
Praznična dekoracija stola
Obogatite vašu prazničnu trpezu detaljima koji će ulepšati celokupnu atmosferu.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.51 117.33 118.15 CHF 116.95 117.77 118.60 USD 106.93 107.68 108.43
-
Domaći ratluk
Rahat lokum je turska reč koja u bukvalnom prevodu znači "slatki zalogajčić". Obično se servira uz crnu kafu ili čašu vode.
26-08-2015 | 13:23 | Autor/Izvor: Naxi media-Coolinarka
Foto: Bigstockphoto-Besjunior
Sastojci:
- 750gr šećera
- 350ml vode
- 125gr rastvorenog gustina
- 1 limun
- ulje za podmazivanje pleha
- 300gr secera u prahu
- šaku badema, lešnika ili oraha dodajte po želji
Priprema: Preliti šećer vodom i kuvati gust sirup, pa dodati skrob (predhodno rastvoren u 1 čaši hladne vode, pažljivo da ne bude grudvica), i kuvati uz obavezno mešanje, dok ne počne da se "odvaja" od šerpe. Po želji umešati šaku seckanog badema, lešnika ili oraha. Izručiti masu u uljem podmazan pleh. Kad se ohladi seci kocke i svaku uvaljati u prah-šećer. (Izvor: Coolinarka) -
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: