Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Gibonni - Lazu Fotografije

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Gibonni - Lazu Fotografije
    2. Divlji Andjeli - Voli Te Tvoja Zver
    3. Tony I Boris - Nek Se Raduje
    4. Jakarta - Pozovi Me
    5. Goran Karan - Kazna mi je sto te ljubim
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jelena Jovičić - Petak - Mojih 50
    2. 12. jun - 1 - Dodir noći
    3. 12. jun - 2 - Dodir noći
    4. 12. jun - 3 - Dodir noći
    5. Jelena Jovičić - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Domaći sladoled od nektarina Domaći sladoled od nektarina

    Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.

    Kokos rolat Kokos rolat

    Ako ste ljubitelj kokosa, obavezno obradujte sebe ovim fenomenalnim desertom. Poslužite ga uz kafu ili hladnu limunadu za još bolji ugođaj.

  • Zdravlje
    Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti? Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?

    Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.

    Ubrzajte metabolizam i dovedite liniju do savršenstva! Ubrzajte metabolizam i dovedite liniju do savršenstva!

    Postoji nekoliko jednostavnih i efikasnih načina da podržite svoj metabolizam, od kojih mnogi uključuju jednostavne promene u vašoj ishrani i načinu života.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine! Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine!

    Ako ste planirali solo putovanje u 2025. i tražite destinaciju koja ne nudi samo kulturno obogaćenje već i uzbuđenje i dozu adrenalina, Italija je – prema novom istraživanju – pravo mesto za vas.

    Lisabon je zvanično dom najboljeg luksuznog hotela na svetu! Lisabon je zvanično dom najboljeg luksuznog hotela na svetu!

    TripAdvisor je objavio dobitnike nagrada Travellers’ Choice, otkrivši listu najboljih hotela na svetu – a titula apsolutnog pobednika pripala je jednom portugalskom dragulju.

  • Preporučujemo
    Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna! Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna!

    Limunska kiselina poseduje izuzetnu moć čišćenja i pokazala se kao jedno od najučinkovitijih prirodnih sredstava za održavanje higijene doma. Zahvaljujući svojim antibakterijskim i dezinfekcionim svojstvima, idealna je za sve koji žele da izbegnu upotrebu agresivnih hemikalija i opredele se za zdravije, ekološki prihvatljivije alternative.

    Savet dizajnera: Kombinacije boja koje donose luksuzni izgled prostora Savet dizajnera: Kombinacije boja koje donose luksuzni izgled prostora

    Dizajneri enterijera otkrili su za Homes & Gardens da postoje izvesne kombinacije boja koje da prostoru daju luksuzan izgled.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.39 117.22 118.04
    CHF 124.69 125.57 126.44
    USD 100.98 101.70 102.41
  • Povezani članci
  • Domaće krofne sa čokoladom

    Čokoladnim krofnama gotovo niko neće odoleti. Prisetite se divnog mirisa bakine kuhinje.




    09-11-2017 | 16:25 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto/nata_vkusidey

     

     Sastojci:

    - 2 jaja
    - 1,5 dl tople vode
    - 1,5 dl toplog mleka
    - 1/2 kocke kvasca
    - 1 ravna kašičica praška za pecivo
    - 600 g brašna
    - 3 kašike šećera
    - 2 kašike ulja
    - prstohvat soli
    - malo rendane kore limuna
    - mast ili ulje za prženje
    - 250 g čokolade
    - 7 kašika ulja

    Priprema: U mlaku vodu stavite kvasac i šećer da odstoji. U činiji razmutite jaja sa malo soli, dodajte nadošao kvasac, toplo mleko, ulje i rendanu koru limuna. Promešajte, sipajte prašak za pecivo i postepeno dodajte brašno i mesite testo, sve dok ne prestane da se lepi za ruke. Prekrijte krpom i ostavite pola sata da odstoji. Rasklagijajte nadošlo testo. Čašu ili modlu pospite brašnom i pravite krugove. Krofne ređajte na krpu, a kada iskoristite sav materijal prekrijte ih krpom i ostavite da odstoje 15 minuta. Mast ili ulje sipajte u šerpu i zagrejte da bude vrelo, smanjite temperaturu i przite krofne na umerenoj temperaturi. Pržene krofne, poređajte i prelijte otopljenom čokoladom sa uljem.

  • Pročitajte i...
    Slavimo Svetski dan krofni: poslastica koja je obeležila istoriju! Slavimo Svetski dan krofni: poslastica koja je obeležila istoriju!

    Retko ko može da odoli ovom mirisnom, mekanom, prženom savršenstvu. Bilo da volite klasične, punjene, ušećerene, glazirane ili sa čokoladom, krofne su slatko zadovoljstvo koje spaja ljude širom sveta.

    Fantastične badem kuglice Fantastične badem kuglice

    Ako volite slatkiše, ali želite da uvedete zdravije navike u ishranu, odlučite se za prirodne, sirove i jednostavne deserte. Oni su jednako ukusni kao industrijski slatkiši, ali bez viška šećera.

    Ukusna torta sa kupinama Ukusna torta sa kupinama

    Stiže nam proleće i pravo je vreme da zimske čokoladne torte zamenimo laganijim voćnim tortama. Kako još nije sezona kupina, imajte na umu da će zamrznute podjednako biti ukusne.

    Lenja pita Najsočnija lenja pita!

    Pripremite čuvenu lenju pitu i uživajte u sjajnom jesenjem desertu koji se savršeno uklapa uz šolju toplog čaja.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: